AFC11.cz    Povídkové fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 

Ohodnoťte tuto řadu , prosím, známkou jako ve škole
1
33%
 33%  [ 1 ]
2
33%
 33%  [ 1 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
33%
 33%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 3

Hodnocení 25 série
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Jelikož posledni díly jsou davno venku dokonce už i na voyo tak sem je založil. Opravu blbý konec seriálu. Nechci to ani komentovat celá řada je blbost i nový týn,škoda že korona nedošla před kastingem,možna by to ukončili odchodem Paula,aby Semir hrdina cele kobry po 26 letech skončil v base ?Co je tohle za blbej konec? Tahle řada je propadák a dávám jí 5 ať jsou posledni dily jake jsou ten konec je prostě blbost a jestli bude kobra bez Semira tak to tím pádem ale pochybuju že se obnovi natačeni kovid furt uraduje Sad takhle skončiť seriál Sad

DIskutujte o konci už nini tady Sad
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Já to snad nechci ani vidět, jestli to skončilo na půli cesty tak vážně hodily všechno do háje.

Já seriál přestal sledoval pravidelně od 14 série, sám jsem byl překvapen jak dlouho vydrží s tak vystříleným zásobníkem.

Do smrti Toma to šlo sledovat celkem lehce.

Škoda no, mělo to skončit dávno...
adanos

Odpovědět s citátem
Jaká poslední řada? Nikde žádný konec seriálu ZATÍM potvrzen nebyl Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes I-kdyby byl oznámen konec, tak bude ještě natočen závěrečný film.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
a) vy už jste to viděli? Mně připadá, že jsou to jen popisy dílů bez spoilerů, jak to dopadne. Máte někdo Voyo? Smile
b) to jako zabili Kim, totálně převrátili stanici (vč. nového designu a stylu), budovali nový tým a zcela nové postavy.... aby to vše uťali po pár epizodách? Huuuuh... a to se asi... vyplatí?
adanos

Odpovědět s citátem
Tak s covidem asi moc počítat nemohli, to je zásah třetí strany no... Ale dá se případně použít i jako dobrá výmluva, proč do toho přestat sypat peníze. Každopádně těch seriálů, které kvůli covidu končí je dost, je logické, že teď budou potřebovat šetřit.

Každopádně, kdyby to byl opravdu konec, tak by to bylo vážně špatně, sice překvapivé, přiznávám, že taková varianta na ukončení mě třeba vůbec nenapadla, ale za mě špatné.

Ale jak jsem už psal, ZATÍM NIKDE nepadlo oficiální vyjádření o konci seriálu. Jediné co proběhlo, že v případě ukončení seriálu je slíbeno ještě natočení závěrečného filmu.
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Bez Semira uz to nebude kobra 11 snad budou mit tolik respektu k Erdymu ze prejmenuji aspon serial nebo daji zcela novy akcni serial protoze Semir je Kobra 11

Sad

https://erdoganatalay.wordpress.com/2021/07/15/kobra-11-posleni-epizoda-pokud-bude-pokracovani-tak-bez-semira/
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Vždyť pokud se nepletu tak přece nebylo oznámeno, že by seriál končil. Já jsem to pochopil tak, že je zatím pozastavený a že až po čase se rozhodne co bude dál. Podle mého názoru, když už to takto udělali, že Semir půjde do vězení, je podle mě docela dobrý způsob jak v seriálu vysvětlit pauzu. A po té pauze by se mohl Semir z vězení zase vrátit k dálniční policii. Podle mě si tímto RTL nechává otevřená vrátka, kdyby natáčení Kobry 11 po čase zase začalo a v to taky doufám. Je to můj nejoblíbenější seriál a nedovedu si představit, že by skončil. A po té pauze by se mohl k Semirovi vrátit třeba Jan Richter, který taky neměl vysvětlený odchod, to by byla podle mě nejlepší volba, nebo bych uvítal návrat Bena nebo i Alexe.
Ale jak říkám doufám, že toto nebude posledních 8 epizod a že se po čase Semir zase vrátí, aby to bylo zase jako dřív. Smile
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Do nové Kobry se nehodí dle mne už ani Semir radši at to skončí ten novy tým je horší jak byl tým 2 to bylo aspoň vtipný a akční co čtu všude pro mnohé to skončilo odchodem Paula pro mne odchodem Alexe to byla nejlepší Kobra akční zápletky měla prostě vše ne jak ty blbosti s Paulem a Benem možná poslední díly 18 řady s Benem se dali a pár že 17 a 13 naopak řady 14 15 16 byly detinské až moc a jestli by to bylo bez Semira tak by to nikdo zas nekoukal Ben se tam nehodí do tohohle týmu možná spíš Alex ale pochybujú
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Cobra 11 fans napsal:
Vždyť pokud se nepletu tak přece nebylo oznámeno, že by seriál končil. Já jsem to pochopil tak, že je zatím pozastavený a že až po čase se rozhodne co bude dál. Podle mého názoru, když už to takto udělali, že Semir půjde do vězení, je podle mě docela dobrý způsob jak v seriálu vysvětlit pauzu. A po té pauze by se mohl Semir z vězení zase vrátit k dálniční policii. Podle mě si tímto RTL nechává otevřená vrátka, kdyby natáčení Kobry 11 po čase zase začalo a v to taky doufám. Je to můj nejoblíbenější seriál a nedovedu si představit, že by skončil. A po té pauze by se mohl k Semirovi vrátit třeba Jan Richter, který taky neměl vysvětlený odchod, to by byla podle mě nejlepší volba, nebo bych uvítal návrat Bena nebo i Alexe.
Ale jak říkám doufám, že toto nebude posledních 8 epizod a že se po čase Semir zase vrátí, aby to bylo zase jako dřív. Smile

Pokud vím, Erdogan s hraním v K11 skončil, takže nějaký Semirův návrat... :/
Pro mě prostě Kobra skončila prvním odchodem Toma Kranicha. To byli oba hezky svobodní, roztomilí, panovala tam neskutečná chemie, ani zápletky nebyly blbé... Smile
Takže... co už, no.
Uvidíme, zda je to úplný konec.
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Jinak díly kdo by chtěl už nabíha ji na ulož to Smile to je letos snad poprvé co je to dřív jak v Německu Laughing

Nejspíš Němci dělají vše proto aby to nikdo nesledoval a zrušily to Very Happy
adanos

Odpovědět s citátem
V Německu to bylo na jejich VOD o několik dní dříve, než na Voyo.
Cobra

Odpovědět s citátem
Celou sérii hodnotím dvojkou. Série začala nemastně, neslaně. Ale druhá polovina (pro ČR 26. řada) nabrala rychlý spád. Díly byly opět tajemné, napínavé, plné zvratů a občas i brutality. Tato řada připomíná trošku díly s Alexem.
Tato série je mnohem lepší než všechny série s Paulem dohromady Twisted Evil

Pořád mi nejde do hlavy, proč si Semir a Viky nezačali tykat. Ale asi tam je něco hlubšího. A nebo má Semir respekt k ženám. Těžko říct Very Happy Každopádně nějaká chemie tam je (hlavně v té 26 řadě) a hlavní hrdinové si i tak rozumí.
Nejvíce mě mrzí, že zmizely postavy jako Hartmut, Jenny atp. Ale však u Kobry jsou tajné odchody známé.

Jsem zvědavý jestli někdy nějaká Kobra bude. Teď to záleží na fanouškách a sledovanosti. Naivně si myslím, že RTL sbírá data i z toho Voyo a jiných platform.

Tož tady lidi nebrečte a koukněte se pořádně podívat Very Happy

Administrátor

Odpovědět s citátem
Už to vypadá, že berou zpátečku a padla nějaká slova o jarním natáčení, a to s Gerkhanem, ne? Very Happy
Hééérečky Laughing
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Tak podle tohoto rozhovoru to vypadá, že by se v natáčení opravdu mohlo pokračovat. I sám Erdogan Atalay by měl zájem se ke své roli vrátit. Doufám, že to opravdu vyjde a natáčení bude zase pokrčovat.
https://erdoganatalay.wordpress.com/2021/07/27/rozhovory-s-erdo%c7%a7anem-atalayem-pred-uvedenim-zatim-posledni-rady-serialu-kobra-11/
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
A já se chvíli těšila, že fakt mají koule Laughing Laughing Laughing

Ale styl "uvěznili mě, jéje, vlastně mě pak očistili, jenže já jsem pak řekl, že měli původně pravdu a já zločin spáchal, tak mě zase zavřeli... a teď... jéje, zase mě očistí od něčeho, co jsem reálně udělal?"

Já jsem asi blond, ale... jak se může někdo, kdo ukradl mega, nakoupil drogy a podvrhl důkazy - a PŘIZNAL SE K TOMU, takže to opravdu udělal a ještě se ohání ctí - vrátit k policii? XD
Cobra

Odpovědět s citátem
Woxys napsal:
Já jsem asi blond, ale... jak se může někdo, kdo ukradl mega, nakoupil drogy a podvrhl důkazy - a PŘIZNAL SE K TOMU, takže to opravdu udělal a ještě se ohání ctí - vrátit k policii? XD

Napadá mě možnost, že by se vrátil na kauci ven. Nebo, že by si ho vyžádali na nějakou akci. To by mohlo být reálné, ale ne moc čestné Very Happy

Odpovědět s citátem
Já si taky myslím, že se najde určitě nějaký způsob jak dostat Semira z vězení ven a nějak to věrohodně vysvětlit. Ta kauce, nebo vyžádání na nějaký případ je taky dobrý nápad. Nebo mě ještě napadlo, že by mohl Semir ve vězení vyřešit sám nějaký velký případ, který by jinak nikdo nevyřešil a díky tomu se objasní nějaký velký zločin a proto potom Semirovi zkrátí trest nebo třeba dostane podmínku a mohl by se vrátit k policii. Smile
Nebo by třeba mohl zachránit život nějakému dozorci nebo nějaké vlivné osobně a pak by se za Semira přimluvili.
adanos

Odpovědět s citátem
Spíš bude případně něco jako vzpoura ve věžnici, kdy Semir zabrání tomu, aby se zločinci dostali ven, zachrání civilisty, policejního prezidenta, a zločincům zabrání, aby dálkově odpálili bombu, která by zničila celé centrum města a jako poděkování ho pustí ven.
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
To je úplně jedno, co vyřeší Very Happy
Má záznam, nemůže dělat policajta, tečka Very Happy

Z lochu ho dostanou snadno, samozřejmě.
Ale velice pochybuji, že v Německu může policajta dělat odsouzený zločinec, jehož hřích navíc PLNĚ souvisel s výkonem služby Smile
On neseděl za špatné parkování ani za krácení daní.
On zneužil pozici policisty, podvrhl důkazy, prostě už nemůže být polda Smile

To je asi jako kdyby chlap z mravnostního znásilnil mladé děvče, ve vězení napsal hezkou knihu o slušném chování k ženám a následně ho nadšeně zase poslali do služby.
Ne Smile
derclown

Odpovědět s citátem
Tak je to takové divné Semir se vždy snažil ochránit rodinu a teď se na ní vykašle a raději půjde sedět, to mi nějak nesedí. Navíc pokud by ukradl zabavené peníze, na celnici by ho ihned zadržely

Pokud by mohl pokračovat seriál tak ať je tam klidně Jan Richter to byly docela dobré díly stejně jako Kobra 11 Nasazení týmu 2 kde byly první komisařka kobra 11 (tedy vlastně kobra 12)

Ta viky mi tam nějak nesedí, v epizodě Revoluce když má Semir pracovat s Jeny řekne děkuji ale já tři děti mám přitom Viky je o pět let mladší než Jeny .

(Teď si uvědomuji že Viky je o čtyři roky starší než já Kobra 11 je totiž můj ročník) ale zpátky k tématu

Mohla by se i objevit nějaká postava kterou znají stalí fanoušci třeba Lamprechtová nebo Schröder to jsou dvě postavy které bych rád v kobře ještě viděl

úplně se mi vybaví představa že se Rascar Capac po propuštění chce pomstít Lamprechtové a Semir ji musí zachránit

vždyť na konci pilotního dílu říká že se pomstí
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
derclown napsal:
Tak je to takové divné Semir se vždy snažil ochránit rodinu a teď se na ní vykašle a raději půjde sedět, to mi nějak nesedí.

A má nějakou rodinu?
Vždyť se ty baby přestěhovaly 800 km daleko. To je celkem daleko na to, aby se při Semirově vytížení viděli.

Jinak já být manželka, mít s chlapem 12leté dítě (což je rozhodně někdo, kdo tátu potřebuje) a on říci "mám svou čest, raději se nechám na pěkně dlouho zavřít," tak mu řeknu, že jako táta a manžel naprosto selhal, že svou rodinu zklamal, je chlap úplně na ****** a nějakou čest ať si narve do špic.

Nebo Semir zjistil, že jeho jediná dcera je Dana.
Kdo ví Laughing

Ale jo. Je to divný.
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
To chtěj furt natačet a co tam jako chtějí dělat? Vždyť je to pomalu od 10 série jako kolovrátek.

Semír zachránil na stokrát svět, furt hakuje na stejném okrsku. To i u Schimanskiho si všimli jeho kvalit a začal pak dělat tajné mise.
Cobra

Odpovědět s citátem
O.Hnizdil napsal:
To chtěj furt natačet a co tam jako chtějí dělat? Vždyť je to pomalu od 10 série jako kolovrátek.

To bych ani neřekl. Třeba díly s Alexem byly dost originální a s tou Viky ve finále taky.

Odpovědět s citátem
Já bych taky naprosto souhlasil s tím, kdyby se k Semirovi vrátil Jan Richter a Vicky by mohla pracovat s Maxem, něco jako Bonrath a Herzberger.
MARK KELLER

Odpovědět s citátem
Tak po tom všem, co jsem si teď o současné Kobra situaci načetl, bych se ani nedivil dalšímu Auferstehung Andrého Fuxe… Very Happy
Tam je možný opravdu všecko. Shocked
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Konec?
KarlCZ

Odpovědět s citátem
To už jako fakt končí? To bude ais nějaký fór, ne? Smile

Tom: Jsem snad dálniční polda nebo cizojazyčná sekretářka?
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Tak je to oficiálně nic nebude Kobra skončila
Aleš by mohl provést poslední velkou aktualizaci webu tenhle seriál si to zaslouží
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Mr.Gogo napsal:
Tak je to oficiálně nic nebude Kobra skončila

Poprosím o zdroj, děkuju Smile
PavelU

Odpovědět s citátem
Konec vítám. Dosud jsem tu poslední řadu neviděl. Fíha. To mi uteklo.

Z těch posledních osmi dílů jsem si zkompletoval všechny, ačkoli se zdálo, že se mi to nepovede.

Zařazení dílů a sérií správně k sobě. Překvapilo mě, jak je to nyní podle zdejšího fóra i české wiki, ale asi nejrozumnější řešení. Výměny parťáků v polovině ale bývaly v minulosti samozřejmostí, způsobené těmi oddělenými bloky na dané půlroky.

Krásných 7 let tady na fóru. Jsem rád, že jsem si v seriálu udělal přehled, že Nova nelenila a vysílala to snad dříve, než v Německu.
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Díky, Gogo.
Nicméně znova opakuji, že německé zdroje spíš hovoří o možnosti seriál obnovit a o tom, že gerkhanův příběh nebyl dovyprávěn.
Cobra

Odpovědět s citátem
TN.cz taky není žádné terno Very Happy České média kopírovaly navzájem jednu a tu samou zprávu. Vlastně tak to chodí pořád. Very Happy

Stále se čeká na výsledky premiéry. Netuším jestli už v německu proběhla. V česku ještě oficiálně ne (Voyo nepočítám). Takže se uvidí co dále posléze. Co na to covidek a co na to sledovanost. Bohužel to celé pohřbil covidek. Ale má to i něco dobrého - ze stejného důvodu přestali natáčet i Ordinaci Mr. Green

Tož konec srandy. Držme Kobře palce. Myslím, že nový tým se Semirem v čele si to zaslouží. Rozhodně by to chtělo důstojnější rozloučení než vězení. Důchod by byl ideální.

PS: Než byl covid tak normálně točili v Turecku. Dokonce i děj směřoval k tomu, že se další série a celý příběh Semira a matky bude odehrávat taky v Turecku. Ale bohužel tam poslední díly nenatáčeli a splácali to doma v Německu.

Odpovědět s citátem
Je to OT, ale snad to nevadí...

Ordinace se normálně natáčí Cobro, akorát se vysílá na Voyo Wink Kvůli covidu se nevysílala loni na jaře akorát Ulice.

Jinak zpět k tématu, a přidávám se k tomu, že zprávu z Blesku (Kde Erdogan neřekne ani slovo o tom, že je konec) a následně okopírovaná (nebo Blesk možná okopíroval) zpráva na TN.cz nemají žádnou vypovídají hodnotu, je opravdu třeba počkat na zprávu od RTL, nebo aspoň nějakého média z Německa.
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
je konec seriálu prý mozna jen film nevim jestli jednou rocne nebo jak stejne bez Semira to nebude kobra snad aspon tomu daji jiny nazev kobra je jen jedna
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Já doufám, že by se tam vrátil i Semir, prostě by ho nějakým způsobem pustili dříve z vězení a to by tam pak mohli nějak vysvětlit. Nedovedu si prostě představit pokračování bez Semira. Třeba by Semirovi pomohlo, že to co udělal v Turecku bylo kvůli tomu, aby zachránil svou matku, která byla nevinná a soudce by k tomu mohl přihlédnout. A jak tam Semir někomu podstrčil ty drogy, tak to nezměnilo nic na tom, že ho Semir nakonec zabil v sebeobraně, když na něj vytáhl zbraň. Podle mě je tu prostě nějaký celkem uvěřitelný způsob jak vysvětlit Semirův návrat z vězení.
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Cobra 11 fans napsal:
Já doufám, že by se tam vrátil i Semir, prostě by ho nějakým způsobem pustili dříve z vězení a to by tam pak mohli nějak vysvětlit. Nedovedu si prostě představit pokračování bez Semira. Třeba by Semirovi pomohlo, že to co udělal v Turecku bylo kvůli tomu, aby zachránil svou matku, která byla nevinná a soudce by k tomu mohl přihlédnout. A jak tam Semir někomu podstrčil ty drogy, tak to nezměnilo nic na tom, že ho Semir nakonec zabil v sebeobraně, když na něj vytáhl zbraň. Podle mě je tu prostě nějaký celkem uvěřitelný způsob jak vysvětlit Semirův návrat z vězení.

Neni Smile realne ne. Jako je to pitomy serial, kde dalnicni poldove demontuji atomovku, ale ve vesmiru, kdy polda vyleze z lochu a dal dela poldu, bych zit nechtela.

Ten konec ujde. Semir je se svou (jedinou?) biologickou dcerou a konecne volny.
Jedine, koho je mi v zaveru lito, jsou Ayda a to druhe decko.
At to tak skonci 👍
Cobra

Odpovědět s citátem
Alex taky vyšel z vězení a nakonec pracoval jako policista. Takže to možná u toho Semira nějak udělají Very Happy

Administrátor

Odpovědět s citátem
Nemám strach, že nějakou kravinu nevymyslí Laughing
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Já si prostě stojím za tím názorem, že by to určitě šlo nějak vymyslet. Vždyť když si to tak vezmeme tak Kobra 11 skončila hlavně kvůli koronaviru. A proto to se Semirem udělali tak jak jsme viděli - skončil ve vězení. Ale už v posledním díle s Paulem bylo vidět, že je Semir v Turecku a má tam nějaké potíže a ten díl byl natočen v roce 2019. Pak přišla Vicky a v těch prvních 6 dílech s Vicky bylo jednoznačně poznat, že nám Semir něco tají a tyto díly byly natáčené ještě v roce 2019 tudíž před koronavirem. A teď když si vezmeme, že by žádný koronavirus nebyl, Kobra 11 by normálně pokračovala a to s tím Tureckem by vysvětlili úplně jinak. To co udělali bylo rozhodnutí především kvůli této době a myslím, že si nebyli jistí, jestli to chtějí opravdu ukončit, tak to vyřešili takto, na co by šlo podle mě v budoucnu navázat.
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Cobra 11 fans napsal:
Já si prostě stojím za tím názorem, že by to určitě šlo nějak vymyslet. .

Jo, dalo, Kajusia si třeba myslí, že z té jeho turecké mise zase udělají nějaké tajné poslání, jehož součástí je i to "fake" vězení.

Ale jak by dál vydala jeho linka? Jako pardon, vážně se někomu chce sledovat 73. návrat k andree, která už měsíce žije s děckama v 800 km vzdáleném městě? Laughing
To tomu fakt někdo bude věřit?
Někoho to bude bavit?

Kdyby mu alespoň dali nějaký nový impuls v osobním životě - ale 50letý chlap mezi cool instagramovýma floutkama na stanici, který doma zase s vyplazeným jazykem bojuje o vztah s tou slepicí?

Bez Gerkhana není Kobra.
Ale otázkou je, zda se ta postava už naprosto nevyčerpala.

Mně se ten konec fakt líbí. Jeho policejní kariéra se uzavřela, až si odpyká trest, má šanci na restart i v osobním životě a začít znovu Smile najít si nějakou milou, moudrou, nehysterickou rozvedenou pětačtyřicítku a být těch dalších 30 let vlastně docela vyklidněný a spokojený.
adanos

Odpovědět s citátem
Pia na FB potvrdila pokračování v podobě 90ti minutového (závěrečného??) filmu.
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
adanos napsal:
Pia na FB potvrdila pokračování v podobě 90ti minutového (závěrečného??) filmu.

Škoda Very Happy
To to zase rozpliznou do happy endu a nepravděpodobných vztahů Very Happy

Ale koule někdo má, jiný ne, no Very Happy
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Tak nové 90 minutové filmy se už natáčí, tak to mi udělalo neskutečnou radost, prosím teda o přepsání této sekce, protože tato série tudíž nebude finále seriálu. Smile
Takže to nakonec dopadlo tak jak jsem si přál a Semir se nějakým způsobem vrátí k policii a bude to klasicky pokračovat, což mi udělalo obrovskou radost. Ještě doufám, že to nakonec nebudou jen tři 90 minutové filmy, ale že jich bude snad víc. Smile
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Máš pravdu, díky, upraveno Wink
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
jo dle info 3 filmy na 2022 jen tedka je to zas pro kovid pozastaveno a prý 4 na 2023 takže 7 asi jestli by to rozdelili na dva dily tak by mohla byt i mini serie u nas Smile
janbohac

Odpovědět s citátem
Vlastně by mi ani nevadilo, kdyby Kobra měla pokračování.

Ačkoliv ta 25. série byla naivnější, zejména její závěr než předchozí řada, pořád je to posun kupředu oproti sériím s Paulem. Tedy alespoň pro mě.
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Tobi

Odpovědět s citátem
25 série docela ok Confused Cool