| Ohodnoťte tento film známkou (jako ve škole): |
| 1 |
|
100% |
[ 2 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 2 |
|
 | Nesmiřitelný (Unversöhnlich) - 1.film |  |
|
Cobra 11 fans
| Založen: 23. 09. 2019 |
| Příspěvky: 58 |
|
|
 |
| Zaslal: 17.7.2023 23:41 |
|
|
 |
|
|
|
|
janbohac
| Založen: 12. 09. 2010 |
| Příspěvky: 113 |
| Bydliště: České Budějovice |
|
 |
| Zaslal: 21.7.2023 8:55 |
|
|
 |
|
No....vrátí mně někdo tu hodinu a půl, kterou jsem ztratil sledováním tohoto filmu?
Mimochodem, všimli jste si té scény v restauraci na začátku filmu? Je to "vykrádačka" Bomb na 92.kilometru...
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
|
janbohac
|
 |
| Zaslal: 24.7.2023 14:24 |
|
|
 |
|
Ne Semirova postelová, mám na mysli tu v restauraci. Ve filmu "Bomby na 92.kilometru" je nějaký šílenec v tom jejich motorestu, kam se chodí stravovat. Stojí na stole a v ruce drží granát, tedy jeho imitaci. Stěžuje si, že na záchodcích se nějaký prase poblilo a taky na chuť hamburgeru, který si dal. Zatímco Ingo strhává jeho pozornost, Frank se k němu přibliží a podrazí mu nohy (aspoň doufám, že jsem trefil to rozdělení rolí ve smyslu kdo udělal co). No a ten druhý kolega byl v šoku, protože narozdíl od toho, co konal, netušil, že onen granát je vlastně jen imitace a je to ve skutečnosti parfém.
A o nějakých 27 nebo 28 let to "obšlehnou".
|
|
 |
 | |  |
|
Woxys
Administrátor
| Založen: 13. 10. 2007 |
| Příspěvky: 1835 |
| Bydliště: Ostrava |
|
 |
| Zaslal: 25.7.2023 8:57 |
|
|
 |
|
| janbohac napsal: | Ne Semirova postelová, mám na mysli tu v restauraci. Ve filmu "Bomby na 92.kilometru" je nějaký šílenec v tom jejich motorestu, kam se chodí stravovat. Stojí na stole a v ruce drží granát, tedy jeho imitaci. Stěžuje si, že na záchodcích se nějaký prase poblilo a taky na chuť hamburgeru, který si dal. Zatímco Ingo strhává jeho pozornost, Frank se k němu přibliží a podrazí mu nohy (aspoň doufám, že jsem trefil to rozdělení rolí ve smyslu kdo udělal co). No a ten druhý kolega byl v šoku, protože narozdíl od toho, co konal, netušil, že onen granát je vlastně jen imitace a je to ve skutečnosti parfém.
A o nějakých 27 nebo 28 let to "obšlehnou". |
Díky za vysvětlení.
A není to náhodou takové to pomrkávání na fanoušky? Jako "pamatujete"?
To zase většinou bývá relativně sympatický 
|
|
 |
 | |  |
|
janbohac
|
 |
| Zaslal: 27.7.2023 17:20 |
|
|
 |
|
To je samozřejmě na každém divákovi, co si z toho odnese. Na někoho to může působit sympaticky, jiný v tom zase shledá vykrádání... Mně by každopádně bylo sympatičtější, kdyby už tehdy v té scéně účinkoval Semir a nyní, když se scéna opakuje, tak by pronesl něco jako ...jako bych tohle už zažil....
No, když už jsme u hodnocení, to co napíšu, není kritika přímo filmu, ale ten dabing mně lezl na nervy, respektive ty pasáže, kdy postavy mluvili francouzsky a přesto byly dabovány. Ta francouzština s českým přízvukem se nedala poslouchat. Všiml jsem si, že to pochopitelně není jediný případ, kde dabing takto pojali a já nechápu, co je k tomu vede... Ještě jeden postřeh na závěr - dřív to tak nebylo. Pasáže, kde postavy hovořili jiným jazykem (například italsky v americkém filmu), nechávali volně bez dabingu. Logičtější, libozvučnější.
|
|
 |
 | |  |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|
|