Ohodnoťte tuto sérii (známkou jako ve škole) |
1 |
|
45% |
[ 5 ] |
2 |
|
9% |
[ 1 ] |
3 |
|
27% |
[ 3 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
18% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
| Hodnocení 16.série | |
|
| | |
Bicekz
|
|
Zaslal: 11.11.2011 13:48 |
|
|
|
|
No tak já jsem viděl jenom: ve středu srdce a turbo a tacho...
A v souvislosti s tím bych potřeboval radu...!
Když se podívám normálně na RTL.DE (DO TÝDNE PO PREMIÉŘE), tak mi to hlásí, že nemám nainstalovanou aktuální verzi adobe flash player...
když kliknu na ten odkaz, jakože aby sem si to stáhl ten adobe flash player, tak mi to napíše, že už to mám ten adobe flash player... !
prosím poraďte...
|
|
Bones4ever
|
|
Zaslal: 11.11.2011 14:19 |
|
|
|
|
Vymaž ten co máš a nainstaluj nový
|
|
Bicekz
|
|
Zaslal: 11.11.2011 15:03 |
|
|
|
|
a nevíš jakej typ bych měl nainstalovat? Když mám windows 7 a prohlížeč google chrom...
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 11.11.2011 22:04 |
|
|
|
|
Bones4ever : I.část 16.série byla docela povedená , mnohem lepší než II.část 15.série , kde se vše tak trošku vleklo. Těším se na II.část 16.série na JAŘE. Jinač Ti děkuju , že nás tady zásobuješ spoustou informací o KOBŘE 11 , alespon mam dobry přehled kdy budou nové díly a tak ... už tu úspěšnost není taková , ke každému díly téhle 16.série tu je jen málo komentářů , ale to neva...
|
|
|
| | |
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 11.11.2011 22:53 |
|
|
|
|
No, já osobně tady nejsem nikterak aktivním uživatelem, ale i přesto bych se rád přidal k dalším uživatelům a slovem "Díky" ocenil práci uživatele Bones4ever. Je to člověk, bez kterého by patrně afc11.cz nebylo zařazeno mezi můj osobní seznam stránek, které téměř denně po příchodu domů z práce shlédnu.
Do hodnocení 16. série se ale pouštět nebudu (čímž je vlastně můj příspěvek off-topic, ale to zde není vůbec neobvyklé, takže pokání nechám na jindy) protože na Kobru 11 musím mít zkrátka období, aby mě ten seriál chytnul, já shlédl několik starých dílů a ty mě zase navnadily na ty nové - které všichni nebo téměř všichni označujeme za ty horší, mnohdy nesledovatelné. Teď to období nemám, ze 16. série jsem viděl 3 díly a pokud se v těch dalších nestalo nic zásadního (jakože opravdu nestalo), tak se nedonutím na zbytek podívat.
Ale ještě jednou dobrá práce za tvé udržování aktuálních informací.
|
|
|
| | |
Bones4ever
|
|
Zaslal: 12.11.2011 10:05 |
|
|
|
|
Přesně tak, i já doporučuji piloťák 72 stunden angst pro jednu zásadní událost. Jsem rád, že někdo ocení mou práci. Snažím se být lepším než před tím a věřím, že to bude už jen lepší. Jinak na serienjunkies by tam měly být ještě všechny díly, přes netload fungují ale rapidshare je většinou mrtvý, ten server se mi zdá že jde dajaksi v poslední době do úpadku.
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 12.11.2011 10:11 |
|
|
|
|
Bones4ever : V pohodě , právě proto jsem chodim , že se vždy zejména od tebe dovím nejaktuálnější novinky o kobře )
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 13.11.2011 12:13 |
|
|
|
|
No, z nové série jsem viděl asi 5 dílů a zavinila to, že jsem se na Kobru 11 přestal dívat... Nuda, blbost, klišé, a nejen opakování se zápletek, ale hlavně opakování se prostředí a akce... :/ Prostě propadák...
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 23.11.2011 19:12 |
|
|
|
|
U mě jakožto nejoblíbenější série zůstává 2,3 a pak 13,14...
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 23.11.2011 19:39 |
|
|
|
|
Pro mě je nejoblíbenější série :11,12,13,15 a z těch starších tak 6,9,10.
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 24.11.2011 20:13 |
|
|
|
|
Ne, není v pohodě, protože se s ní už celou sérii nic neděje... a jestli ji věnují jeden díl, tak to ničemu nepomůže.
|
|
|
| | |
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 25.11.2011 21:48 |
|
|
|
|
Nedávno jsem si vyhledal na internetu žebříček deseti současných nejpopulárnějších seriálů a ikdyž jsem do toho slovního řetězce jasně vepsal slova "...akční seriál" tak mi vyjel seznam skutečně deseti nejpopulárnějších seriálů pro rok 2011, ale akční mezi nimi nebyl ani jeden. Nebo respektive žádný akční, který bych znal. Ale jo, vlastně jo, byl tam Dexter. Ale abych tady nerozjel debatu na téma "...jo Dexter je super seriál, fakt masakr a vzpomínáte na ten díl, jak se tam stalo..." tak rovnou odbočím, že zbytek byly vcelku ryze komediální seriály. To mě vrací asi pár měsíců v čase zpět, kdy jsem na blogu Boženy Loupancové četl rozhovory se Semirem a ten popisoval současnou dobu jako velmi složitou a připustil, že pokud by Kobra 11 neměla za sebou nekolika epizodovou historii sahající někdy až do roku 1996, tak dnes by se již tento seriál jako novinka neujal. A to je otázka... A upřímně já s tím souhlasím. V současné době je všeho hodně. Počítačů a internetu a veškerých mobilních zařízení... Spousta věcí ztrácí na svém půvabu. I spousta skvělých hudebních skupin minimalizuje své náklady a soustřeď uje se především na turné, protože málokdo si ještě dnes koupí klasické CD, když si ho může stáhnout zadarmo. Stejně tak si pamatuju, jak před lety jsem pravidelně čekával na všední podvečery, kdy TV Nova vysílala už i v reprízách díly Kobry 11 a pro mě to byla naprostá vzácnost a jen málokdy jsem si nechal tu hodinu ujít. Dnes ani nevím, jestli se někde něco vysílá... Proč? Vždyť se to dá všechno stáhnout, nebo shlédnout už i přes internet v mobilech, když na to příjde.
No a Kobra 11 se snaží jít hrozně s touto dobou. Mají dojem, že už klasický maniak na dálnici je zastaralý pojem, tak vymýšlejí nejrůznější počítačové viry a počítači řízené rakety a nejrůznější blázny, kteří nechtějí nic menšího než zničit celý svět. Nebo ovládnout. No a když se vrátím na záčátek k tomu humoru, tak na ten kobra také nezapomíná. Byť je to mnohdy trapné, ale komerkce je komerkce. Ovšem otázka zní: "Kdyby se zpět vrátila ta Kobra, kterou jsme znali někdy v počátcích seriálu, třeba v 3. nebo 4. řadě, příjmuli bychom to?" a teď nemyslím "nás" jako hrstku zdejších nadšenců ale myšleno diváka jako takového...
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 26.11.2011 14:18 |
|
|
|
|
OO nebyl jsem pochopen. Ja nemel slovy "navrat stare kobry" na mysli obmenu Bena a Semira za dvojici Ingo a Frank. Ma myslenka byla podstatne hlubsi. Mel jsem na mysli obmenu zanru. Kdysi byla Kobra detektivni serial a to zejmena v prvni serii. Dnes je to trapno magie.
|
|
Bones4ever
|
|
Zaslal: 27.11.2011 14:12 |
|
|
|
|
Jsem zvědavý na pokračování které bude od 8. března 2012 na RTL ale asi i další epizody budou takové co byly tyto.
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 27.11.2011 14:14 |
|
|
|
|
janbohac - změna žánru a totální restart, který by sebou nesl i jiné, nové a vyvíjející se postavy a hlavně menší počet promyšlenějších epizod by se mi samozřejmě líbil, ale jak říkáš, sledovanost by rapidně klesla. Však je to kvůli vkusu dnešních diváků... stačí se podívat do programu téměř jakékoliv státní nebo soukromé televize co tam běží... je to k pláči
|
|
|
| | |
Vojta
|
|
|
Zaslal: 22.4.2012 6:23 |
|
|
|
|
Proc ses zaregistroval znova? Problemy s prihlasenim muzes opravit smazanim cookies.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 22.4.2012 7:59 |
|
|
|
|
To jsem taky skousel ale na notebooku mi to nechtelo jit. Kdyz toto je ma prezdivka vsetci mi tak rikaji bude lepsi kdyz tu budu pod touto prezdyvkou a je jednoduchsi neni takova slozita jako Bones4ever
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 22.4.2012 8:04 |
|
|
|
|
Priznam ze jo,nechtel jsem stym zase nikoho zatezovat ale Bones4ever jsem chtel davneji zrusit,kdyz tak se nebude nekomu neco zdat tak si radeji prosim zase ban ale pod takovou prezdivkou co jsem si tu dal jiz tady nechci byt. Choval jsem se tady slusne a taky se chci chovat i nadale slusne a chci lidem pomahat jako doted na fore.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 22.4.2012 9:50 |
|
|
|
|
to jsem skousel taky ale nikdo s adminu ani wox mi ji nechtel dat tak takhle mi to usnadny praci na forum. bones4ever je moc slozita prezdivka a obcas jsem mnel potize se sem dostat tedka mi to obcas jde a obcas ne. Kdyby bylo foru vporadku jako kdysi nebyl by problem. I pani Bozena ma tady jednoduchsi nick Jana a lepe se sem tak clovek prihlasi. a jako gogo jsem tu byl odzacatku tak ted mne lepe lide spoznaji i podle mojej stranky.
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 22.4.2012 10:46 |
|
|
|
|
No, tak ja myslim, ze az se vyresi soucasny bordel na foru, ze by zmena nicku nemel byt problem.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 21.12.2012 19:15 |
|
|
|
|
Tak jsem právě dodíval opět jednou první polovinu 16 v SK a hodnotil bych to asi takto
Nejlepší díly 1 poloviny 16 série :
72 hodin strachu - pilotní film
Závod s časem
Rodinné záležitosti
Ve středu Srdce
V Módě
Turbo & Tacho znovu zasahují
Nejhorší
Spiknutí
BabyAlarm
Viva Colonia
Celá série byla moderní, akční a rychlá no moc málo bohatá na akci s auty a nebýt Hotteho zbytečné smrti mohl bych dát sériíí 1 ale dávám za celou 1.polovinu 16 série 2
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|