Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve škole) |
1 |
|
64% |
[ 9 ] |
2 |
|
28% |
[ 4 ] |
3 |
|
7% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
| 72 hodin strachu (72 Stunden Angst) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 15.9.2011 20:26 |
|
|
|
|
Ohodnotim pozdeji, tema pripraveno pro ostatni
Popis epizody (tento popis epizody vytvořila paní Božena Loupancová pro www.AFC11.cz)
Semir a Ben se pohybují v neznámém terénu: místo koní pod kapotou auta jsou znovu na jízdních horských kolech. Oba dva komisaři byli odsouzeni k tomu stát se ve službě jízdními policisty. V pilotním filmu 72 hodin strachu budeme svědky toho, jak doslova oba dva kosí skupinu obchodníků s drogami.
V průběhu vyšetřování se rychle ukáže, jak široká je drogová organizace v Německu, která pracuje bez jakýchkoli výčitek na vývoji nových drog.
Pátrání a cesta vede Bena a Semira do Semirovy minulosti. Semir měl krátkodobý milostný poměr s Nazan, jejíž devítiletá dcera Dana je najednou unesena. Nazan si to nemůže vysvětlit, kde zločinci vzali její adresu, ale ti mají jasno i v tom, co únosem Nazaniny dcery chtějí dosáhnout. Nazan Semirovi vyznává jedno tajemství: Dana je jeho vlastní dcera!
Více než kdy jindy se Ben snaží s maximálním úsilím najít dívku. Naráží však na hněv drogové organizace, která zřejmě má něco společného s únosem dívky.
Po zatčení drogových zločinců se situace stupňuje a je bombovým útokem napadena i služebna dálniční policie. Mnoho policistů je těžce zraněno. Policie vstupuje do odvety proti drogovým zločincům a Ben se Semirem se snaží Daně zachránit život. Tak oba policisty zavede cesta nakonec do Turecka, kde v Istanbulu dojde k obrovskému zúčtování...
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 15.9.2011 21:22 |
|
|
|
|
Dneska se mně nechce příliš rozepisovat. Celý pilotní film byl trochu překombinovaný, neustále se opakující se výbuchy, jako by tvůrcům došli nápady (kromě zábavného začátku s autobusem). Film měl nedořečený příběh se Semirovou dcerou a nepochopil jsem, o co padouchům šlo, ale + bod dostávají scénáristé za pilotní film bez apokalyptického námětu. Od finále v Istanbulu jsem čekal podobný nářez jako za časů s Andréem, ale to se nekonalo. Postava Sturmiho byla tentokrát více než zbytečná a bohužel i otravná, stejně jako fakt, že se tvůrci snažili do filmu nacpat všechny dosud známé postavy počínaje policejním prezidentem a Andreou konče, aniž by se vysvětlil jejich vývoj od minulých epizod. Hotteho smrt byla smutná, ale naprosto ztratila na své působivosti díky pitomému střihu, kde si malá holčička utahuje z padoucha - člověk potom neví jestli se má smát, nebo brečet, prostě jenom nevěřícně zírá. Kobra 11 prostě pořád neví, jestli chce být komedie, nebo kriminálka. Celkově se ale nekoná podobný prů*** jako minulý rok, proto mohu dát 30%, ale nadšení jaké jsem měl po shlédnutí Pekelné jízdy, nebo Štvanice se rozhodně nekoná. Zase, abych ale nebyl tak úplně zlý, je to asi nejlepší pilotní film s Benem, je to mnohem lepší než Konec světa, nebo již zmiňovaný Atentát.
|
|
|
| | |
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 16.9.2011 6:25 |
|
|
|
|
Ahoj, mě se pilotní film 72 hodin strachu líbil, v televizi je to sice jiné než na obrovském promítacím plátně, ale i tak jsem se ráda podívala podruhé. Právě životní příběh Semíra byl do děje pěkně zasazený, nechyběl humor a nebyla tam zas tak přemrštěná akce. Jistě, se Semirovou dcerou zůstal otevřený konec, ale to jen proto, že se možná objeví v dalších epizodách, jak bylo na Fantrffen řečeno. Andrea tam měla svou roli, je stále přece Semirova žena a publikum jistě zajímalo, co právě ona řekne na Semirovu dceru. Andrea se dál bude objevovat v dílčích příbězích Kobry 11. Smrt Hotteho byla opravdu smutná, původně tomu tak nemělo být. Hotte měl být jenom zraněný, ale z natáčení se vytratila scéna se sanitkou, tak Hotteho nechali odejít ( bylo taktéž řečeno na Fantreffen). Celkově film hodnotím velmi dobře. Za 1.
|
|
|
| | |
Bones4ever
|
|
Zaslal: 16.9.2011 10:35 |
|
|
|
|
Dnes jsem si to v rychlosti přešel na megavideo.com. Moc jsem se pobavil když tam byl ten Knight Rider. A hlavně jak ho rozmlátili na dvě půlky a přitom ještě s druhou půlky svítilo to pověstné KITTOVO červené světlo. Hottwho smrt byla moc smutná, hrála tam krásná balada od Evanescence - My Immortal. Pak jsem si film přetočil na závěr a Benova závěrečná akce byla s jednou jeho nejlepších vůbec, když sestřelil ten náklaďák. Takže celkové shrnutí bych řekl tak na 2, nebýt Hotteho odchodu tak by to byla zasloužená jednotka.
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 16.9.2011 11:31 |
|
|
|
|
Dá se to někde stáhnout už ??
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 16.9.2011 21:15 |
|
|
|
|
Mě se pilot líbil
|
|
| Re: 72 hodin strachu (72 Stunden Angst) | |
|
| | |
Bones4ever
|
|
Zaslal: 17.9.2011 10:58 |
|
|
|
|
Nejlepší byl ten úvod stými banány, když na nich stále auta šplechali vodu pak když narazili na ty modelky a půjčili si KITTA. A dotoho znělka KR 08 nového a starého. Moc povedené, škoda že skončil na dvě poloviny. Dobrá byla i akce s autobusem, ale stým Semirovým znaménkem to přehnali. Zničeho nic se mu tam zrovna zjevilo, hlavně že dosud ho nikde neměl. A už se dost v pilotákoch opakuje častá bomba, není pilot film kde by nebylo pověstné SYSTEM ACTIVE. A téměř každý film končí zapomněním na Sturmiho, minule ve vězení a nyní ho nechali trčet v Istambule, něco bylo fajn a něco bych změnil.
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.9.2011 12:20 |
|
|
|
|
Celkově vzato se mi díl líbil. Konečně se změnila lokace, pobavil mě Knight Rider, u kterého nechyběla ani legendární znělka, i hlavní padouch, který vypadal jako profesor Moriarty ze Sherlocka Holmese a samozřejmě mě rozesmutnil odchod tlouštíka. Co mne ale vzalo víc byla smrt tří policistů - nikdo z nás je neznal, byli bezejmení, ale přesto mne tři těla před stanicí, potažená bílým suknem, zasáhla.
A ach, byl tam Harty. Zakrvácený, zbitý a po dlouhé době opět omdlévající. Palec nahoru.
Andrea zareagovala jako normální ženská, žádná hysterická scéna se nekonala, což je fajn, je vidět, že taky dospěla Jen.. měl Semir to znaménko pořád, nebo mu ho dodělali až kvůli tomuto dílu? Mám vsugerováno, že nic takového na hrudi nikdy neměl
Dávám lepší dvojku: nic úžasného jako ve starých piloťákách se nekonalo, ale alespoň se odpoutali od atomových bomb a celosvětových nákaz.
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.9.2011 16:19 |
|
|
|
|
Jestli se mu objevilo tak náhle, měl by si zajít na kožní, velká, náhle se objevující znamínka nejsou nic dobrého XD
|
|
Funéz
|
|
|
Zaslal: 24.9.2011 20:51 |
|
|
|
|
Woxys-Proč by měl někdo brečet?Andrea stejnak zůstává se Semirem tak co.A pak je to jen vymyšlenej seriál.To je jako kdyby někdo na postavu Semira žárlil.
|
|
Funéz
|
|
|
Zaslal: 24.9.2011 20:54 |
|
|
|
|
Jinak pěkný.Jen Hoteho je mi líto.Ale zase se můžeme těšit na jinou postavu místo něho.
|
|
Funéz
|
|
|
Zaslal: 25.9.2011 13:31 |
|
|
|
|
Woxys-A proč bych se měl něco učit?Tady je psaní příspěvků po sobě zakázáno?
|
|
Funéz
|
|
|
Zaslal: 25.9.2011 13:35 |
|
|
|
|
Woxys-A pak nevím,jestli je to,že chlap najde svoje dítě o kterém nevěděl je zrovna noční můrou pro jeho partnerku.Záleží na situaci.Třeba ji bude Andrea mít ráda.Co víš.To by tě dostala co?
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.9.2011 13:43 |
|
|
|
|
Funéz napsal: | Woxys-A proč bych se měl něco učit?Tady je psaní příspěvků po sobě zakázáno? |
ano, je to zakázáno admini, mezi které k tvé neskutečné radosti patřím, nad tím již vyjádřili nelibost mnohokrát
A jelikož jsi ženská šikovná, jistě umíš číst a vidíš, že je to i v pravidlech - http://forum.afc11.cz/viewtopic.php?t=3
Takže ještě jednou hodíš dva příspěvky těsně po sobě, místo abys použila funkci upravit, dostaneš první upozornění, po němž by v případě dalšího porušení mohl následovat DOČASNÝ ban.
Což pro tebe koneckonců není nová situace, že
Nedostalo, nedostalo, protože už se na to nedívám, víš?
|
|
Goldík
|
|
|
Zaslal: 10.10.2011 9:38 |
|
|
|
|
Nedal by někdo z vás, co máte stažené díly 72 hodin strachu a Závod z časem na uloz.to? Prosím.
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 15.10.2011 18:23 |
|
|
|
|
Na spřáteleném blogu těchto stránek jsem četl rozhovor s Erdoganem, který zmiňoval, že odchod Horsta z Kobry prožívali dost emocionálně, tudíž při hraní nemuseli předstírat smutek z jeho odchodu, ale bylo to přirozené. Zvláštní, že jsem si ničeho takového nevšiml. Nebo spíše si Semir ani jeho smrti skoro nevšiml, sám byl posedlý tou svou nově nalezenou dcerou natolik, že nevnímal. Škoda, vzhledem k tomu, že tam Herzberger byl kam mi jen paměť sahá určitě si smrt této postavy zasloužila mnohem větší prostor. Osobně bych na jeho smrti postavil příběh a pojal to jako pomstu dalniční policie vůdči mafii a nevymýšlel nově nalezená znaménka a nově nalezené děti. Za čas ztrávený stahováním 23 částí tohoto filmu mi shlédnutí stálo.
Goldík napsal: | Nedal by někdo z vás, co máte stažené díly 72 hodin strachu a Závod z časem na uloz.to? Prosím. |
Já zatím rozhodně ne, vzhledem k velikosti dílu bych to musel rozdělovat na 2 části a ukládat v rar a to se mi nechce. Uvidíme do budoucna. Závod s časem ale určitě uploaduju. Někdy
|
|
|
| | |
Bones4ever
|
|
Zaslal: 15.10.2011 19:38 |
|
|
|
|
janbohac slíbil jsem ti, že ti pošlu celou 15 a 16 sérii ňemecky, nevím kdy půjdu kolem pošty, ale už to mam nachystaní a vypálené pro tebe. Jsou to 4 DVD. Bude to fajn, když to upneš pro všechny. Adresu mam pokud pošlu, dám ihned vědět. Jednou jsem tu už posílal Alešovi Klauna, tak by to mělo přijít bez problémů ze SR do ČR.
|
|
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 22.10.2011 9:53 |
|
|
|
|
Pilotný diel som ešte nevidel, ale nechať umrieť Hotteho je pre mňa niečo od tvorcov neodpustitelné...
Takto vypísať zo seriálu postavu, ktorá možno najviac zabávala divákov, a to už od roku 1997, tak to je trošku moc. V Amerike by si takéto niečo nedovolili spraviť, pretože by bol z toho škandál zo strany divákov...
No Cobra 11 už dávno nie je seriálom, ktorý sa má brať vážne. Koľko ludí už zomrelo a Semirovej postave sa to akosi ani nedotklo....
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 1.6.2012 11:22 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Bicekz
|
|
Zaslal: 6.6.2012 0:24 |
|
|
|
|
Cely pilotni film mi pripadal, ze velice rychle ubiha..Mozna by se dal jste vic prodlouzit, ale to uz je nerealne. Smrt Hotteho...Kdyz uz se rozhodl po skoro 15ti letech odejit, tak to mohli udelat aspon vic dojemne a pri lepsi akci. Jinak konecne realny namet pilotniho filmu. Jinak jsem vice ci mene tusil, ze Sejtan je ten stryc..nejak to tak casto byva v kobre. Dale me obtezovalo temer zbytecne nasazení Sturmiho... Jasne...Zachranil Semira a Danu, ale to mohla udelat klidne Kim kdyby jela do Istanbulu nebo nekdo jiny. Navic mi chybel uplne na konci nejaky romanticky zaver s Andnreou. Kazdopadne se mi pilotni film celkem libil, ale pres to vsechno, co jsem o tom cetl...jsem zklaman. Davam za 2
|
|
|
| | |
|
| | |
Tiscala
|
|
Zaslal: 6.6.2012 9:54 |
|
|
|
|
To rozhodne fer neni, mate pravdu. No, mi natocili moji serii, tak by Dieter na Hotteho nezapomnel (a hlavne by k sobe dostal za partacku jeho neter).
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 6.6.2012 17:05 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 7.6.2012 18:21 |
|
|
|
|
|
|
Kocour 742
|
|
|
Zaslal: 24.6.2012 20:41 |
|
|
|
|
Nemohl by prosím n?kdo hodit pilot 72 hodin strachu ve slovenském jazyce na ulozto. Nejlépe 1 i 2 ?ást, ľe to bude slovensky nevadí.
Díky moc, ráda bych ho vid?la a neľ se NOVA dostane k 16. sérii, tak budu snad v d?chodu.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 25.6.2012 8:38 |
|
|
|
|
Linky mam jenom na hellshare a czshare. Na ulozto je jen 4 di 16 serie a nejake s 15 serie
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 23.7.2012 17:27 |
|
|
|
|
Jen tak pro blbost samotnou: Nedavno jsem si opet poustel tento pilotni film a premyslel jsem pak nad tim v praci - je videt, ze tam mam ho*no co na praci, a rikal jsem si, jak by bylo fajn, kdyby ta dcera nebyla Semira, ale nektereho z byvalych partaku. No, napadl me Andre. Takovy trochu sentimentalni dil. Andre si nekde uzil s zenou, zmizel jak to tak byva, pak zemrel, x let nic a nejadnou hle: ono existuje jeho dite. To mohli samozrejme padousi unest. Proc? Tak treba nejaky vrah, ktereho kdysi Semir a Andre dostali. Ted ho pustili, on se chce mstit, zjisti, ze zije jen Semir, tak alespon vyhleda Andreho dite. Zabije matku a dite unese. No, ja bych byl spokojeny. Produkci by to taky moc nedalo prace, herce M. Kellera by zvat nemuseli, strihli by do deje par Semirovych vzpominek z nekolika dilu 2. a 3. serie a pilotak je na svete. Semir ji by ji s Benem samozrejme zachranili, padoucha zabili, no a treba by Semir ziskal novou i kdyz nevlastni dceru. To jde, ne? Napiste na to nekdo povidku...
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 26.7.2012 14:29 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Camry
|
|
Zaslal: 15.5.2013 17:55 |
|
|
|
|
Jako jo dobrý, autobus s důchodci se povedl...
Ne vážně...začnu těmi špatnými věcmi:
Co vidím seriály, tak už je tradice, že když jde někdo do důchodu, zemře. Jednou to bylo i v seriálu Komisař Moulin. Div mi slzička neukápla, Hotte tam měl zůstat a navštěvovat seriál jako Andrea.
Co se týče nového Semirova dítěte, tak mě nejvíc zarazilo mateřské znaménko, které u Semira vypadalo, jak jizva po kulce...div že ne...je to jediný díl, kdy má Semir mateřské znaménko todle prostě měli vymyslet více profesionálněji
Sturmi...prostě NE NE NE a NE ! Chci tam Schrödera, i kdyby měl zmrtvýchvstát.
Nedokončenej konec...prostě koupím ti zmrzlinu Dano, v českém znění...a co takhle trochu nějakou hudbu a bezmluvné ukončení tohoto pilotního dílu. Celkově to nové pojetí zavěrů epizod je tak na 2 věci.
A dál tam bylo dost nesmyslů...
A +y?
Celkově námět není vůbec špatný, právě naopak, má to nápad.
Akce v Istanbulu byly parádní. Jen ten závěr...stál za prd...
Situace s Krugerovou na začátku byla dost povedená
A tak dále...
Ale vězí mi v hlavně jedna věc. Jak se dostal Sturmi z vězení před policejní stanici na motorce v policejní uniformě a knírem?
Původně jsem chtěl dát trojku, pak když jsem si to přečetl, uvažoval jsem o dvojce, ale když si uvědomím, že tam byly ty nesmyslné prvky, Sturmi, smrt Hotteho, já za ty hrubky se vrátím k původní známce. Ačkoli nápad je povedený.
Takže todle za 3 s plusem za nápad.
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|