Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
73% |
[ 11 ] |
2 |
|
13% |
[ 2 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
13% |
[ 2 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
|
| Přímo do srdce (Mitten ins Herz) | |
Bones4ever
|
|
Zaslal: 29.9.2011 20:16 |
|
|
|
|
Obsah :
Semir a Ben vyšetřují vraždu pracovníka, vývojáře špičkových technických zbraní. Stopa vede také k Victoru Hagenovi , zaměstnavateli oběti, kde se také oba policisté seznámí se svou atraktivní asistentkou Laurou. Obzvláště zapřisáhlému Benovi , který zná všechny příběhy žen, se spolupráce s Laurou nelíbí. A to tím spíše, protože Laura vystupuje jako tajná policistka, která je na stopě Hagenových nelegálních obchodů. Semirovi a a Benovi se podaří s pomocí Laury zmařit nákup zbraní a Hagena zatknout na velkolepé akci. Přímý zásah! Ben je šťastný, Laura je ženou, kterou vždy hledal. Ben ale netuší, že Hagen přejde do protiútoku a chce strašlivou pomstu.
( Od Boženy Loupancové )
PREMIÉRA :
29. 09. 2011
RTL 20.15 - 21.15
Fotky :
http://experiencecobra11.free.fr/images_s30.php
Ke stažení :
http://serienjunkies.org/alarm-fur-cobra-11/alarm-fur-cobra-11-staffel-30-satrip-xvid/
( do dvou dnech )
HESLO : serienjunkies.org
Epizodu můžete shlédnout zde
http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11.php
Tak co říkáte na dnešní epizodu ?
Nevím jak dát příspěvek pod Závod s časem (Wettlauf gegen die Zeit) pak si to přehoďte:)
|
|
|
| | |
Witchdreams
|
|
Zaslal: 30.9.2011 7:04 |
|
|
|
|
Mě se tento díl líbil jen jsem si říkala, když už konečně Ben bude šťastný, vždycky když se zamiloval tak do dopadlo nějakým způsobem tragicky.
|
|
tzv
|
|
Zaslal: 30.9.2011 11:25 |
|
|
|
|
Nevím, divnej díl. Chvílema to nevypadalo špatně, jen na můj vkus je tam moc toho moderního. Klasická bouračka je klasická bouračka. Před hodnocením si asi počkám na českou verzi.
Pro zajímavost, Sanna Englund, Benova milá vystupuje pětkrát týdně na primě v Policii Hamburk.
|
_________________ Pojď koupím Ti Kebab.
... Ale já nechci Kebab!
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Witchdreams
|
|
Zaslal: 30.9.2011 13:05 |
|
|
|
|
Souhlasím s tím modernizováním, přijde mi to už dost přeplácané. Všimla jsem si, že se zmiňujete o staré Kobře, nedávno jsem taky koukala na staré díly, ještě byl André. A je to poznatelně jiné, stará Kobra je prostě stará Kobra. Už proběhlo několik výměn parťáku, hodně vidíme teď epizody podobné předchozím, už jsme podle mě Kobrou 11 přesyceni:-) věřím, že i přesto, se, ale na ní každý rád podívá i teď a především na starší díly. Hold se z toho už stává nekonečný seriál což taky asi není dobré
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 30.9.2011 14:27 |
|
|
|
|
No, ten díl byl ztráta času. Když do Kobry 11 přišel Ben a stala se z toho přeplácaná komedie, tak to bylo zábavné, ale bohužel pouze ve 13 a 14.sérii. Teď se začínají opakovat všechny motivy nejen ze starých dílů, ale dokonce i z těch 2 série staré... Opakující se hudba, dokonce i záběry!!!! (Pří závěrečné scéně u přehrady jsem si všiml 3 stejných záběrů jako v Operaci Gemini). Prostředí už začíná být taky okoukané - stejná nemocnice jako ve Výše Rychleji, dále, Špatná Banka. Motiv zavraždění Benovi přítelkyně...opět žádný vývoj postav. Bohužel mě nová Kobra 11 nudí natolik, že už některé díly vynechávám a vůbec mě to nevadí. Problém je, že tvůrci už měli tolik šancí seriál vygradovat do napínavého finále a zakončit, ale to se nestalo. Místo toho tempo klesá, sledovanost taky jak jsem si všiml a seriál jde do háje.
|
|
|
| | |
Ajka
|
|
Zaslal: 30.9.2011 21:14 |
|
|
|
|
Je mi líto, že to musím říct, ale každý další díl Kobry je horší a horší!
Už minulou sérii jsem kvůli klesající kvalitě ani nedokoukala, ale co bylo proboha toto? Trapárna
Nebýt Hartyho roztomilého camea, asi bych tento díl odsoudila ke zkáze.
Za 4, a to jsem ještě hodná
Já to nechápu, první dvě série s Benem byly výborné, ta třetí se ještě dala - tedy hlavně první polovina, ale co tvůrci předvádějí teď, to je prostě konec!
Je to tak prosťoučké, naivní, bez příběhu, rádoby srdceryvné cosi...a co ten klipovitý střih?
Fatální scénáristické selhání.
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 1.10.2011 7:22 |
|
|
|
|
Nějak mi připadá, že se obsah předchozích dílů promítl v tomto díle.
Za sebe - 2.
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 1.10.2011 16:10 |
|
|
|
|
Tento díl je ke stažení zde:
http://www.ulozto.cz/10455762/kobra-11-16x03-ve-stredu-srdce-avi?utm_source=search&utm_campaign=0&utm_medium=all |
Budu se snažit provést reupload všech následujících dílů na uloz.to, škoda jen těch předchozích, které jsem nestihnul ani shlédnout.
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 1.10.2011 23:15 |
|
|
|
|
Scéna s Karotkou byla skvělá XD
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|