Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve ąkole) |
1 |
|
100% |
[ 8 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 8 |
|
| Bývalý (Der Ex) | |
|
| | |
|
| | |
Andre_Fux11
|
|
|
Zaslal: 15.3.2012 22:25 |
|
|
|
|
hned na za?átku jedna chyby?ka...Ben ?ídil Mercedes-Benz C-Klass a SPZ: D-BM 3308 coľ je SPZ semira a v daląím záb?ru je tam É?ko s SPZ D-BD 2408 coľ je jeho SPZ
|
_________________ Frank & Ingo, Frank & Semir, André & Semir, Tom & Semir, Semir & Jan, Semir & Tom, Chris & Semir, Semir & Ben
|
|
| | |
Jana
|
|
|
Zaslal: 15.3.2012 22:26 |
|
|
|
|
Epizoda celkem dobrá, ale zase hodne strílení, uľ mi to tak pripadá, ze to není o nicem jiném. Ano Sven Martinek hrál v epizode Pohrbený zaziva, ale uplne jinou postavu, tam se jmenoval Wolf. V Kobre to uz tak je, ze se herci opakují a hrají jiné role. Sven Martinek, tam myslím hrál asi 3 x pokazdé jinou postavu. Jinak v tom boxerském klubu, tak to bylo dobrý. Výskový rozdíl mezi Semirem a tím zápasníkem neuveritelný, ale stejne ho Semir premohl, dalsi momentka byla, kdyz se sefová v roztrzitosti zapomela doobléknout a komisari ji museli upozornit. Semir chtel nakonec nahrdelník, predmet dolicný, ktery hral v tomto díle hlavní roli venovat Andree a s Benem se o náhrdelník preli, ze náhrdelník nakonec skoncil v kanále. Takľe ani tentokrát v tech stríleckách nechybely vtipné scény. Obrázky na
www.erdogan-atalay.blog.cz
|
|
|
| | |
Semir11
|
|
|
Zaslal: 16.3.2012 14:06 |
|
|
|
|
stahovat je horor, vecne se to seka a trva to den aľ dva dny ...
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 17.3.2012 9:16 |
|
|
|
|
Jasny, diky! To vis, jsem verny divak kobry 11, tak chci mit vsechny dily v pocitaci
|
|
janbohac
|
|
Zaslal: 11.9.2013 7:04 |
|
|
|
|
...ne, přátelé, opravdu to nešlo dokoukat do konce. Ta jízda na vodním skútru doprovázená střelbou ze samopalu a ani jeden zásah. Průstřel nádrže, která jinak v Kobře vždy hned vybuchne, tak tady se čekalo, až se hrdinové dostanou za roh, aby mohli simulovat smrt... A další a další skvělé scény a hromady zbytečných hlášek. Fakt je to i na mě - skalního fanouška seriálu, silné kafe. Jediné, co bylo fajn, tak vidět zase jednou po nějaké době Svena.
|
|
Tiscala
|
|
Zaslal: 12.9.2013 17:34 |
|
|
|
|
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|