Ohodnoťte tuto epizodu, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
50% |
[ 4 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
25% |
[ 2 ] |
4 |
|
12% |
[ 1 ] |
5 |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 8 |
|
| Osamělé rozhodnutí (Einsame Entscheidung) | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 12.12.2013 12:55 |
|
|
|
|
Obrázky
Poslední epizoda s Tomem Beckem jako Benem Jägerem
zdroj : tvinfo.de
Popis epizody :
V honbě za pašerákem drog Van Bergenem jsou Ben a Semir podporováni kolegy z celního úřadu. Pro Bena je to velice vítaná spolupráce, protože se seznámí s krásnou celnicí Ninou a plánují si spolu společnou budoucnost.
Pašeráku drog Van Bergenovi se vždy podařilo úspěšně vyhnout veškerým požadavkům a zásahům : Na celním oddělení je někdo, kdo pašeráka vždy včas varuje. Semir zjistí, kdo je ten zrádce : Martin Flessing , Ninyn šéf a přítel jejího otce. Úspěšně Ninou manipuluje a ona mu dává falešné alibi. Ben sedí mezi dvěma židlemi: Komu má věřit ? Semirovi nebo Nině ? Naši dva hrdinové Van Bergena nakonec zaženou do kouta , ale tento případ ověří tvdou zkouškou jejich přátelství, a to vede k osudovému konfliktu. Už nebude nic jako dřív.
Ke shlédnutí
Streamy: přímo ve vysílacím čase
- Schöner Fernsehen: http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/RTL/ (ozkoušeno, funkční)
- LiveFreeTV: http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=RTL&id=222 (ozkoušeno, funkční)
RTL-now.rtl.de: týden zdarma ke shlédnutí
- http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11.php
Ke stažení:
https://webshare.cz/#/file/3Ma344Nmzp/alarm-fuer-cobra-11-s32e07-einsame-entscheidung-german-bdrip-x264-oldsman-mkv
Hudba v dílu :
Tom Beck (This Time)
Datum premiéry: čtvrtek 12. 12. 2013, 20:15 na RTL
Sledovanost epizody :
3,13 mil
PS : Nashledanou u jarní série 2014 s Vinzenzem Kieferem
|
|
|
| | |
Erik Ritter
|
|
|
Zaslal: 12.12.2013 14:06 |
|
|
|
|
Takže odejde jakoby kvůli té Nině, to je jasné. Aspoň, že nezemře.
|
|
Witchdreams
|
|
Zaslal: 12.12.2013 21:42 |
|
|
|
|
Škoda Bena byl to suprový parťák Simíra.Ale jasný, jeho vášní je přeci jen ta hudba a seriál byl pro něho dobrou zkušeností. Jsem zvědavá na toho nového, prostě zatím vzhledově na mě působí, že se k Simírovi nehodí, ale je to možná tím, že jsem si dost na Bena zvykla.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.12.2013 12:45 |
|
|
|
|
Já tak nějak... nevím. Asi za to mohla má vysoká očekávání, ale ten díl mi přišel prostě nemastný, neslaný u fráze "Nino... JSEM TVŮJ OTEC!" jsem se málem spálila žehličkou, jak jsem se začala smát (pozn.: u Kobry příště žehlit nesmím).
Nina byla hezká, ale to je asi tak všechno - Tomova Elena mi byla sympatická, takže jsem u ní mohla cítit nějaké emoce, ale Nina vůbec. Když už jsme u toho - milé dívky, nikdy nechoďte s německým policistou, a už vůbec nechoďte s policistou, jehož parták už je u policie milion let a pochoval x parťáků, protože máte 99% šanci, že zemřete. Na tuhle scénu se mimochodem musím podívat znovu, vůbec jsem totiž původně nepochopila, jestli zemřela či ne - říkala jsem si, že přece člověk neumře poté, co ho střelí pod pravou klíční kost...? Pořád jsem čekala, že si ji vyveze z nemocnice (a aby ji dál neohrožoval, tak se dá na hudební dráhu, happy end, tradá!), přišlo mi to dost nejasné...
Co ještě musím vidět ještě jednou, je scéna s Andreou. Zdálo se mi, že se rozhodla a rozvede se? A že bude bydlet u Roberta? Ale nevím, jestli jsem jen neměla slyšiny, přeci jen je moje němčina na psí úrovni.
Dávám za 3 - protože si myslím, že Benovi neměli lámat srdce. Upřímně, šlo to ukončit i bez toho...
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 13.12.2013 14:10 |
|
|
|
|
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 13.12.2013 14:34 |
|
|
|
|
Všeli: Nina byla i na koncertu Toma Becka v Americe, měla jen ruku v šátku, Andrea říkala, že se chce rozvést, to je pravda. Jinak mě se ten díl taky nějak nepozdával, tak jak bylo tebou řečeno nemastný, neslaný. Asi jsem taky očekávalla lepší finále. Uvidíme jak se nám Kobra bude vyvíjet dál.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 14.12.2013 8:02 |
|
|
|
|
Já myslím že Nina je mrtvá jinak by Ben zůstal ne? Kupodivu tato epizoda měla ze všech nejmenší sledovanost :)Nemyslím teď s 18 série ale je to nejméně sledován díl s Benem ze všech
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 14.12.2013 11:44 |
|
|
|
|
Ben na blogu RTL píše, že již nikdy nechce stát před rozhodnutím, na někoho střílet , koho má rád. Proto u dálniční policie končí. Tím, že Ninu střelil, jí zranil, ale mohlo to dopadnout hůř, to si plně uvědomoval. Ale Nina byla v tu chvíli plná nenávisti k vrahovi svého otce, tak Bena neposlouchala. Ben musel střílet, aby zachránil svého partnera.
|
|
Erik Ritter
|
|
|
Zaslal: 14.12.2013 22:13 |
|
|
|
|
Mně taky. A jak si myslíte, že to dopadne se Semirem a Andreou?
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 30.12.2013 12:12 |
|
|
|
|
|
|
Kranich94
|
|
|
Zaslal: 12.2.2014 4:06 |
|
|
|
|
Podle mého názoru oddílu 3. Škoda, že rozvod Semir a Andrea
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 12.2.2014 10:41 |
|
|
|
|
Semir a Andrea se nerozvedou, protože i v nových epizodách, které se nyní točí, má Semir snubní prstýnek, který by jako rozvedený nenosil. Andrea ještě hraje v některém z nových dílů s Alexem. Potom možná bude něco jako paní Colombová, bude se o ní mluvit, ale nebude hrát. Ale už brzy se všechno dozvíme.
|
|
janbohac
|
|
Zaslal: 31.5.2014 14:30 |
|
|
|
|
...já osobně odchod Bena vítám . Moc se mi jeho role líbila v 13.sérii, ale od té doby to šlo z mého pohledu "z kopce". Pro mě to byl takový symbol náctiletých dívek, který s sebou přinesl celou řadu těch "super cool hlášek" a seriál to podstatně změnilo. Ale třeba mu křivdím. Zatím jsem neviděl žádný díl s Alexem.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|