Ohodnoťte tuto epizodu, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
71% |
[ 5 ] |
2 |
|
14% |
[ 1 ] |
3 |
|
14% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
| Noční reportérka (Die Nachtreporterin) | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 31.10.2013 10:47 |
|
|
|
|
Popis epizody:
Dopravní nehody, požáry a katastrofy jsou jejím zaměstnáním: Samantha 'Sam' Novaková je noční reportérka. Ale když její partner Bastian Feldmann při jedné takové akci zahyne, je z ní hlavní podezřelá. Ukáže se, že zřejmě bylo manipulováno s Feldmannovým autem, a ten při jízdě ztratil kontrolu nad vozem a to vedlo k jeho havárii. I v osobním životě Semira se stala změna: Semir se nemůže vyrovnat s odchodem své ženy Andrey a jejich dětí. Při svém vyšetřování se Ben a Semir rychle seznamují se Samanthou, kolegyní mrtvého, která cosi usilovně hledá ve Feldmannově kanceláři a zřejmě něco tají. Ben však neodolá přitažlivosti reportérky a zamiluje se do ní. Je mladá žena opravdu chladokrevná vražedkyně? Stopy zavedou Bena a Semira do nám běžně neviditelného světa: do říše moderního otroctví...
Ke shlédnutí:
Streamy: přímo ve vysílacím čase
- Schöner Fernsehen: http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/RTL/ (ozkoušeno, funkční)
- LiveFreeTV: http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=RTL&id=222 (ozkoušeno, funkční)
RTL-now.rtl.de: týden zdarma ke shlédnutí
- http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11/
Ke stažení:
-
Datum premiéry:
- čtvrtek 31. 10. 2013, 20:15 na RTL
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 1.11.2013 9:42 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 8.11.2013 12:00 |
|
|
|
|
jo jo upnu všechno znovu
|
|
Zuz
|
|
|
Zaslal: 8.11.2013 18:55 |
|
|
|
|
Gogo kdybys to někam mohl znovu uložit, byla bych Ti moc vděčna. Kvůli rozbitému notebooku jsem bohužel díl nemohla shlédnout a jak tak čtu, tak to vypadá hodně dobře!
Btw. nevíte náhodou někdo o něčem, kam by se daly ukládat soubory, aniž by vám to smazali? Kamkoli jsem Kobru nahrála, tam byla poté smazána ... :/
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 8.11.2013 19:33 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 29.12.2013 18:08 |
|
|
|
|
|
|
| Jsou normální? | |
hoplus1
|
|
Zaslal: 1.2.2014 21:52 |
|
|
|
|
Jsou normální, když to všude smažou!!? Proč to proboha dělají?! (názorná ukázka něčí velmi nízké inteligence)
|
|
| Re: Jsou normální? | |
Maone
|
|
|
Zaslal: 12.4.2014 14:56 |
|
|
|
|
A to máme jako čekat léta než to DVD bude tady ?
Trpělivá jsem, ale ne až tak moc
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 12.4.2014 16:11 |
|
|
|
|
Snad na to, až to budou vysílat, ne? Nebo si alespoň nic nenalhávat a rozhodně nenadávat, že to mažou.
Gogo, ty prosím zase přestaň s tím svým zlozvykem, že kopíruješ příspěvek, na který reaguješ. Ano? Je to ošetřené i v pravidlech. Díky.
|
|
|
| | |
SaMarBe
Moderátor
|
|
Zaslal: 12.4.2014 16:17 |
|
|
|
|
Kopírování pro jinou než vlastní potřebu a šíření na internetu, čili upload, je nelegální, stejně tak poskytování linků. Proto se nikdo dvakrát nežene je obnovovat.
Legální variantou je spokojit se s tím, že prostě nebude pevná kopie na disku a stihnout to zdarma na rtl-now.de po odvysílání; pořídit si RTL a nahrát si to pro vlastní potřebu či si zaplatit rtl-now.de; počkat na DVD v Německu koupit si je - toť v případě, že nevadí originál. Pokud ano, tak zbývá jen počkat na to, až to odkoupí česká televize (tedy NOVA) a podívat se na to či nahrát si to pro vlastní potřebu.
Nelegální variantou je prostě pamatovat si, kdy se vysílá, odchytit si rychle na internetu linky, než se to pomaže, popř. použít torrenty (ovšem pozor, stahování přes ně je legislativně komplikované i v ČR). A smířit se s tím, že u starších epizod už prostě funkční linky patrně nejsou a to jak pro originál tak pro dabing.
Nicméně nadávat, že se to maže a narážet tak na nízkou inteligenci serverů, které to mažou potom, co se přihlásí legální vlastník práv a kdyby to neudělali, vystavují se žalobě, ukazuje leda tak na nízkou inteligenci pisatele a ne upload serveru.
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 5.5.2014 21:41 |
|
|
|
|
...mě osobně se díl líbil méně než 2 předchozí epizody (Smrtelná volba a Vzkříšení ). Nebudu v nich hledat nějakou realističnost a logiku, protože o tom Kobra už dlouho není, ale aspoň si nastavily určité tempo akčního děje propleteného emocemi a co si budeme povídat - i herectvím. Tento díl byl alespoň tedy pro mě návrat do starších (a né moc dobrých) kolejí.
|
|
|
| | |
mozilla4
|
|
Zaslal: 6.5.2014 17:18 |
|
|
|
|
Takže nic oficiálního neseženeme, bohužel. Takže LOGICKY nezbývá nic jiného, než ,,krást'' . Hahaha. Já mám v PC všechny epizody Kobry 11 - až na ty, co se teď vysílají - budu muset dostahovat.
PS: U většiny mých stažených epizod nahoře vlevo napsáno ,,nova'' nebo tam je písmeno ,,F''
EDIT: Nenahodí mi sem pls někdo link na tuto epizodu v českém jazyce?
SAMARBE: nesouhlasím s tebou.
Zkus to uploadovat na Sdílej.cz, viděl jsem tam dost epizod kobry, takže co? Asi nějaký norm. server
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|