Jste rádi, že se promazalo fórum? |
Ano!!! Proboha, ano! Konečně sem zase mohu chodit! |
|
56% |
[ 18 ] |
Celkem ano! |
|
15% |
[ 5 ] |
Je mi to tak nějak jedno... |
|
21% |
[ 7 ] |
Celkem mě to štve. Měly se nechat přípěvky, jak byly... |
|
0% |
[ 0 ] |
Nejsem, ani náhodou ne. Něco jsme napsali a vy to mažete! |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
Woxys
Administrátor
|
 |
Zaslal: 27.7.2020 23:39 |
|
|
 |
|
Jako zásadní pesimista jsem víceméně nějaký globální průšvih čekala - a zatím tím procházíme celkem přijatelně.
Já jsem teda dost přesvědčena o tom, že bohužel ještě zažijeme válku XD
Těch posledních pár desítek let zaprděného míru, prosperity a tučnění jater je v podstatě historická deviace.
Buďme za ni rádi.
Obávám se, že to nebude trvat dlouho a budeme nostalgicky vzpomínat, jak jsme byli blbý, když jsme řešili nějaká ta pomazánková másla XD
|
|
janbohac
|
 |
Zaslal: 28.7.2020 8:49 |
|
|
 |
|
Upřímně doufám, že se v tomto ohledu mýlíš...
|
|
Woxys
Administrátor
|
 |
Zaslal: 28.7.2020 18:00 |
|
|
 |
|
To já popravdě taky XD
|
|
Woxys
Administrátor
|
 |
Zaslal: 22.10.2020 13:25 |
|
|
 |
|
Tak co, jak se máte, co kutíte?
Doufám, že se všichni spolu s blízkými těšíte pevnému zdraví...
|
|
janbohac
|
 |
Zaslal: 8.11.2020 17:18 |
|
|
 |
|
Vidím, že je tady bez nových dílů Kobry mrtvo... Hádám, že se teď nové díly netočí, obzvlášť když se jim to v Německu zase zhoršuje... Tenhle rok vůbec nepřeje filmům ani seriálům. Už 2 x jsem se těšil na nového Bonda a 2x zbytečně...
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
janbohac
|
 |
Zaslal: 17.11.2020 17:38 |
|
|
 |
|
Překvapilo mě, že odešel... Bývaly časy, kdy role v seriálu znamenala méně než role ve filmu. Proto také celá řada herců opouštěla seriály zpravidla po dvou až třech sériích - aby nebyli zaškatulkováni a nezkřížili si tak svou cestu do filmu.
Dnes a myslím, že jsem to někde četl, jsou seriály v celkovém měřítku populárnější než filmy. Hlavně díky produkci Netflixu a HBO Showtime, odkud pramení ty nejlepší. Samozřejmě to nesrovnávám s takovými kasovými trháky jako jsou Bondovky, Star Wars, Mission Impossible apod. Ty budou ještě dlouho zvučnější než kdejaký televizní seriál.
No a pak tu byla Kobra 11, což byl takový jeden z posledních přeživších z dob, kdy seriály byly... prostě jen seriály. No a pak, po letech tu koncepci změní a dostanou seriál na úroveň dnešní doby. To je pro hrstku skalních fanoušků zklamáním, já vím, ale z globálního hlediska je to solidní šance na "z mrtvých vstání". No a v tom si Erdogan, kterému je 54 let a z toho 24 let hraje Semira v Kobře, řekne, že s tím sekne a - a vlastně nevím, co si řekl. Asi je to muž pevných zásad. Asi se mu nová koncepce moc nelíbí. Možná jen toho má už po téměř čtvrt století dost. Kdo ví. Každopádně si myslím, že pokud opravdu skončí, pokud si to ještě nerozmyslí, tak je to naposledy, co jsme ho na obrazovkách viděli. Můj názor.
|
|
 |
 | |  |
janbohac
|
 |
Zaslal: 27.12.2020 11:29 |
|
|
 |
|
Opožděně přát Vánoce nemá smysl, tak alespoň přeju vše nej do nového roku....
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 9 z 9
|
|
|
 |
 |
|
|