Ohodnoťte tuto epizod, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
40% |
[ 8 ] |
2 |
|
10% |
[ 2 ] |
3 |
|
10% |
[ 2 ] |
4 |
|
5% |
[ 1 ] |
5 |
|
35% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 20 |
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.10.2013 21:46 |
|
|
|
|
Jaj, lidi, uklidníme se to vám za fakt ti pitomí scénáristi stojí za tohle dohadování se? Tohle je přesně, co chtěli: vzbudit v lidech emoce. A ne vždy jsou špatné emoce vyloženě špatné, takže si teď mohou otevřít šampaňské a radovat se, jak nad námi vyzráli XD přece nás to nerozhádá, ne? NIKDO z fóra za to nemůže, co se stalo. Tak se přestaňme jeden do druhého navážet.
Chápu vás, fakt. Nikdy jsem osobně Andrého ráda neměla, jsem Kranichovec, ale umím si představit, jak by mi bylo, kdyby mi zabili mého milovaného Hartmutta a o x sezón jej vrátili jako padoucha a pak jej zabili. Asi bych jela do Kolína a zabila tam někoho já to ale nikoho neopravňuje k tomu, aby kopal kolem sebe a hulvátsky nadával. Běžte se projít, dejte si panáka. Ale hlavně v klidu. Protože ať už nás to zasahuje či ne... tak je to pořád jenom seriál.
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Tina11
|
|
Zaslal: 25.10.2013 21:47 |
|
|
|
|
Dost mě připadalo přitažené za vlasy scény v horách, kdy šplhali po dost příkré stěně hory a ještě bez dalších zajištění - jako skoby atd.... A pak ten volnej pád Semira na skalní prostor, v tunelu se pral s Andrém jako kdyby se nic nestalo. Po tom pádu by musel být tuhej.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.10.2013 6:55 |
|
|
|
|
Tohle je vtipné vyjadřuješ tady obdiv, jak je André úúúžasně statečný, ale jakmile ti lidi začnou říkat, že jsi se svou rétorikou namířenou na ty, co Fuxe rádi nemají, přestřelil, začneš se báječně vykrucovat XD kdybys řekl "Ok, ujel jsem, protože jsem šíleně naštvaný na to, co s Andrém scénáristi udělali", pochopila bych to a mávla nad tím rukou, ale tohle je ZBABĚLÉ.
Byl jsi to ty, kdo řekl:
jestli Andrého nenávidíte (v tom případě jste IQ tykve) - co JINÉHO z toho vyplývá, než že urážíš fanoušky, kteří Fuxe nemají rádi? XD je jich dost, takže ses otřel o značnou část fóra.
+
jinak by z tebe nevypadlo to, co z tebe vypadlo... Za svým iq tykve si stojím a teď se to znovu potvrdilo. - to byla reakce na mě, chlapče milý. A znamená jedinou věc - napřed jsi řekl, že kdo nemá rád Kellera, má nízké IQ, čili je hlupák. A když jsem řekla, že ho ráda nemám, zkritizoval jsi mou práci na foru a poznamenal jsi, že se to, že kdo nemá rád Andrého, je hlupák, se mu tedy právě potvrdilo. Čili další urážka, tentokrát přímo na mě.
Ještě jednou ti říkám - máš ŠTĚSTÍ, že to beru tak, že jako admin musím vydržet horší chování členů než ostatní. Jinak bys už měl DRUHÉ varování a pak už částečný ban.
Nějaké mlžení o tom, že jsme si to všichni nějak špáááátně vyložili, že ZBABĚLÉ. Přestřelil jsi, OMLUV se a bude to ok. Když už je řeč o IQ, tak se určuje i tím, jak umí člověk rozumět a interpretovat texty. Ty máš problém s tím, abys porozuměl vlastnímu textu, takže co ti na to říci, že? XD
A hláška, "klidně se shodím kvůli FIKTIVNÍ postavě" mě osobně pobavila, ale jak chceš XD
A znova říkám: klidně zuřte na scénáristy, chápu, že se fandům Andrého tenhle jeho návrat nelíbí. Ale urážet ostatní členy za to, že se jim to líbilo, nebudete.
|
|
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.10.2013 8:59 |
|
|
|
|
Lol, ano, vyraz "iq tykve" se pouziva, pro vyjadreni tpho, ze je nekdo HLUPAK. To opravdu nevis? Takze kdyz reknes, ze kdo nema rad Adreho, ma iq tykve, tak URAZIS - A TO TADY DELAT NEBUDES. Ocividne to porad nechapes, takze to ber jako prvni varovani - oficialni.
A ne, zapocet bys ode me nedostal, protoze jsi prokazal NEZNALOST, nikoliv znalost. Zapocet se dava za porozumeni a znalost - to nevis?
ostudu si delas sam, uz ti to reklo nekolik lidi. Mas varovani, chovej se podle toho a prestan tady spamovat.
|
|
|
| | |
MARK KELLER
|
|
Zaslal: 26.10.2013 9:12 |
|
|
|
|
Tak proč mě pořád péruješ jedním a tím samým? Jestli ti to dělá dobře, chápu, jsou takový lidé, kteří si potřebují takto zvednout ego - včetně postavy Andrého Fuxe
Řeknu ti to jinak, nech už mě bejt, nebo nemáš nic důležitějšího na práci než řešit jednu hovorou či slangovou frázi? Vždyť už je to trapný.
Tvé varování chápu, beru, uznávám, toť vše. Děkuji za napomenutí, ale už mě prosím tě nepoučuj, nemám to zapotřebí, díky....
Co se týče tohoto dílu, tak jsem zvědav jak se dále bude ubírat Semirův život, samozřejmě určité hypotézy máme všichni.
|
|
|
| | |
André
|
|
Zaslal: 26.10.2013 11:30 |
|
|
|
|
Chci tu ještě upozornit všechny fanoušky Andrého co tenhle nesmysl neviděli, André je tu jako kdyby to nebyl ani on, není svůj, je otrávený a přišel mi takový zničený bez své síly, proto tento pilot raději vynechejte, já se strašně těšil ale k ničemu co jsem od toho čekal nedošlo, bohužel, scénáristi prostě asi chtějí jiný diváky, mají je mít, je to až na sepsání názorů či recenzi fanoušků tvůrcům, zajímala by mě reakce fanoušků v Německu.
|
_________________ "No, jarabáčku? Jak to vypadá?"...André Fux
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
SaMarBe
Moderátor
|
|
Zaslal: 26.10.2013 12:29 |
|
|
|
|
Ano, klíčem je slovo "někteří". Ujišťuji vás, že hlavní divácká skupina, na kterou teď tvůrci Kobry cílí, nejen že netuší, kdo je André Fux, ale patrně ani nebyli na světě, když Keller v Kobře hrál. Těm byla úplná šajna, kdo to je a co se s ním stalo, ti budou koukat pořád a ještě nějakou dobu budou způsobovat, že se to RTL vyplatí, nehledě na to, kolik zahraničních stanic to bude dál odkupovat čistě protože je to Kobra 11. Nemyslete si, že tenhle pilot seriál potopí, a že s AC něco udělá fňukání pár maximálně desítek fanoušků, kteří si to stejně ještě stahují, takže jim ani nevydělávají.
Vy pořád operujete s tím, že společnosti, která to financuje a točí, záleží na tom, co si myslíte. Ne, dokud jim výdělek převyšuje náklady (a to zjevně pořád dělá), tak jim je totálně fuk, co si fanoušci myslí. Když se s tím srovnáte, budete mít mnohem šťastnější život.
Ale abych nebyla OT (stejně je to furt dokola), tady HQ stilly k epizodě:
- zdroj: kino.de
|
|
|
| | |
Tiscala
|
|
Zaslal: 26.10.2013 13:02 |
|
|
|
|
Musím bohužel souhlasit se SaM, ač se mi to jako fanynce, která po rok a půl trvající práci odeslala své náměty do AC a teď čeká aspoň na minimální odpověď, hodně těžko přiznává.
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.10.2013 16:33 |
|
|
|
|
Keller: totální nedostatek sebereflexe, ale máš díky tomu snadný život, congrats.
SaM: souhlas nicely said, drsné, ale pravdivé
Ale zvažuji, že na tento pilot mrknu - Andrea se chová jak se chová, André se vrátí, aby vzápětí skonal... Zatím to vypadá zajímavě a docela scénáristům tleskám a to, že zaváleli a ZAUJALI, ukazuje i to, že si ten díl chce pustit i Kajusia, která už na Kobru vůbec nekouká.
Fakt hustý. Jediné, co to kazí, je pokud je fakt pravda to, na co někteří poukazovali - že se André ukázal na služebně a nikdo se o to nestaral XD to by byl hodně velký fail
Asi si to vážně pustím... zatím to vypadá na jedničku mně osobně návrat Andrého, který vzápětí umře, pobavil a scénáristi mají bod za šok. A za vyvolání emocí. Protože ačkoliv si mnoho lidí myslí, že Kobru pohřbili, tak naopak jí dali náboj. Roky jsem Kobru neviděla, ale na tohle asi mrknu!
A hahaha, pro pobavení: vsadily jsme se se Všelinkou o čokoládu. O obrovskou Milku. Já tvrdím, že se Andrea pokorně vrátí a půjde k plotně a tím zmizí ze seriálu, Všelka zase říká, že naopak úplně odejde
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 26.10.2013 22:36 |
|
|
|
|
Ten soubor, který je ke stažení na uloz.to nefunguje dobře. Prakticky ve scéně, kdy Semir pronásleduje Andrého, scéna poskočí. objeví se visící André, který se drží Semira, ale přitom zvuk pokračuje tak, jak má... Chtěl jsem si tedy alespoň závěrečnou scénu pustit on-line, ale ani na webu to nefunguje dobře. Neříkám, že přímo v té dané scéně, ale film je tam rozdělen na 4 části a když pustím tu čtvrtou, vždy to po chvíli skočí zpět na tu první a ledabyle si to přehrává, co vlastně chce. Mimochodem zkoušel jsem to do té doby, dokud jsem neshlédl 36. německou reklamu, kterou mi to přehrávalo každé nutné obnovení stránky.
Tudíž nebýt Vás, netušil bych, jaký je konec a vlastně všechny spoilery zde uvedené mi pomohly pochopit některé momenty děje.
Co se samotné epizody týče - za mě to mělo úžasný úvod. Děj se dynamicky odvíjel, akce byl dostatek, bylo to pro mě hlavně nepředvídatelné a celé protkáno Semirovými emocemi. Kdyby se to celých cca 90 minut drželo v tomto duchu, byl by to zážitek. Ale pak už děj upadá a celkově vzato souhlasím se vším, co se týče postavy Andrého a jeho návratu. Podle mého to nebylo šťastné řešení. Tato epizoda měla 3 pilíře, na kterých stavěla. Návrat Andrého, konec soužití Semira a jeho ženy a samozřejmě - jak jinak klasičtí ďábelští padouši. A jak se to všechno míchalo v těch 90- ti minutách dohromady, tak se to v tom utápělo. Takže když už Andrého návrat, mělo to mít pověstný břink. A to nemělo.
A dál už není, co bych napsal, vše tu již bylo několikrát řečeno. Takže za mě - díky za odkazy ke stažení, za odkazy na shlédnutí on-line, díky za popis děje,... No a nezbývá než čekat, co přinese další epizoda.
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 27.10.2013 7:28 |
|
|
|
|
Sorry za kvalitu ale ja mam také jen ten pilot a jde mi dobře možná nějak špatně nahrálo při uploadu že spadl internet ja mam HD a MKV i tento 830 mb film a celý až do konce. Zkusím nahrát znovu dnes bohužel stránka kde se stahovali německé díly zdarma již nefunguje a tak se to těžko shání pokud přijdete sobotu většina odkazů je již mrtvých..
|
|
Speed
|
|
|
Zaslal: 31.10.2013 10:49 |
|
|
|
|
Je mozné niekde si bezplatne pozriet tento diel?
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 31.10.2013 11:02 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
| Sklamanie na plnú čiaru | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 1.11.2013 17:06 |
|
|
|
|
Nehodlám vstúpiť do Vašej hádky, skôr by som sa vyjadril k filmu samotnému.
Vyrastal som na starej Cobre 11 v 90. rokoch, v tom čase hral Semirovho parťáka André.
Jeho návrat som vždy želal, ale iba pod dvoma podmienkami:
A-jeho návrat nebude vysvetlený
B-dej sa bude odohrávať pred jeho smrťou na Mallorce (znie to blbo, ale v prípade Cobry 11 tak predsa musím formulovať vetu...)
Každá ďalšia možnosť scenára sa musí skončiť katastrofou, povedal som si a to sa aj naplnilo.
Čo sme teda videli? Strielačka za strielačkou, prvé dva dokonca v tuneli. Vsadil by som sa, že kvôli šetreniu sa natáčalo na rovnakom mieste a v ten istý deň.
Pri najzaujímavejšej časti, keď Semir stretáva Andrého, je scéna prerušená a pokračuje až na stanici. Prečo? Čo by mohlo fanúšika Cobry 11 zaujímať viac než reakcie Semira?
Záver katastrofálny, atómová bomba opäť raz, skok Semira na pickup už milióntykrát natočený rovnako a aj rovnako neprofesionálne.
Takto sa Cobra s Andrém nemala lúčiť, presnejšie, nemala sa s ním lúčiť vôbec. To sa stalo už v roku 1999, keď ho harpunou zostrelili z loďe.
|
|
|
| | |
sk.miso.sk
|
|
|
Zaslal: 5.11.2013 20:29 |
|
|
|
|
Mám takú otázočku - na prvej strane tejto diskusie ste mohli vidieť moju bujnú fantáziu a ako som ňou vyjadril pilotný film 34. série. Chcem sa Vás opýtať že keby som do poviedkového fóra písal moje imaginárne, nezmyselné a hlavne nemožné nápady či by to niekto čítal, že či sa mi to oplatí alebo ne....
|
_________________ hokej-vsetko.blog.cz
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 8.11.2013 17:49 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 29.12.2013 18:06 |
|
|
|
|
|
|
hoplus1
|
|
Zaslal: 2.2.2014 14:43 |
|
|
|
|
Podle mě tam André Fux neměl co dělat, a to jen proto, že chtěl zabít Semíra přeříznutím lana . Myslel jsem si, že Semír po pádu zemřel když se tam potom ukázal ten kříž na kopci . Také jsem si myslel, že zemře Ben pod tím ledem. A nepochopil jsem, proč tam byl záběr satelitu a mapy světa z nějakými čárami ze státu do státu . Zklamal mě i Andrein rozchod ze Semírem. Nic s toho, co si povídali jsem nerozuměl, ale pochopil jsem, že se Andrea chtěla rozejít, Semír ne . Nejhorší epizoda! Ale viděl jsem další epizody 18. série a ty vypadaly normálně (alespoň normálněji, než tahle!
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 11.4.2014 17:37 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
Pietro
|
|
Zaslal: 28.4.2014 21:33 |
|
|
|
|
Po delší době zas něco napíšu - na díly koukám, ale není čas psát.
Tak se toto, a to už můžu říct jistě při projíždění diskuze (spoilery mě neva, já to zas do týdne zapomenu) KONTROVERZNÍ dílko dostalo i ke mě, díky Fandovi (ach ano, jsem líný stahovat a má němčina je sice na dobré úrovni (mimochodem, Carinu jsem nikdy neslyšel v originále), ale přeci jen čeština je mě milejší. Ačkoli v originále to má jistě své "kouzlo".
Na Fandovi je to na díly, a navíc to vyšlo tak blbě, že druhý bude až za týden...
Ad Andrea - měl bych si jí obhájit, ale to prostě nejde.... Sorry, Caruš. Ale to ovšem nemění nic na faktu, že pokud se občas mihne, bude to k potěše mé duše.
Ad André "Harpuna" Fux - je fajn ho po takový době vidět, ale (teď budu nejspíše ubit policejní "plácačkou") - mám dojem, že postava, která jednou zemře, se vracet nemá (a tohle zastávám u každé postavy a seriálu). Jako záporák (a jako dočasný dobrák) mě nesedí - on by možná seděl, ale to bych nesměl vidět II. a III. sérii...
PS: Všimli jste si, že když se udusil ten maník u jídla, tak v jednom z dalších záběrů cuknul ještě dolní čelistí? (a nebo mě blbla telka).
|
_________________ Sám proti všem aneb Trhněte si, Andrea-Haters!
|
|
| | |
Kačaba
|
|
|
Zaslal: 29.4.2014 9:47 |
|
|
|
|
No ty tomu zase dali teda korunu,měli by se na to už vyprdnout,když neumějí napsat pořádnej scénář.Poslední dobou to nedává hlavu ani patu jen samé násilí.Zlatá stará Kobra.Oni už neumějí napdat nic tak aby se člověk pobavil,byl v pododě,Kobru vnímal jsako oddechovej pěknej seriál.Docela bych brala aby Kobra už skončila úplně,než koukat na takové bludy jako plodí poslední dobou.
|
|
|
| | |
Kocour 742
|
|
|
Zaslal: 29.4.2014 10:46 |
|
|
|
|
No, taky musím říct, že Kobra 11 se dost pohoršila, ty první série byly perfektní, mělo hlavu, mělo to patu. Je pravda, že už se seriál zakládá hlavně na násilí.
Ben tam trochu vnášel takový ten šarm, občas, proložené dobrou muzikou v jeho podání.
A co se týká dílu Vzkříšení : Ten návrat herce Marka Kellera mě překvapil, ale jak tak čtu, tak se z něj vyklube prevít a bude chtít Semira zabít
Manželská krize Semira a Andrei, koukám, že Andrea je pěkná potvora, tak ubližovat Semirovi, chudák, to si nezaslouží.
Ale souhlasím, zde se spoustou lidí, že Kobra 11 ztratila své kouzlo, ráda jsem tenhle seriál sledovala, ale některé díly jsou opravdu nesmyslné,
a také si říkám, že buď by si měli dát pauzu nebo skončit úplně, ale ty pilotní díly jsou čím dál horší.
|
|
|
| | |
Kačaba
|
|
|
Zaslal: 29.4.2014 12:13 |
|
|
|
|
Já tento díl sledovala jen tak náhodou,když jsem přepínala programy.Herci bezva,ale obsah prostě katastrofa,kalamita.Andrea a Semir se chovají jak v běžném životě policisty,Andrého návrat jsem čekala,ale né zrovna takhle,že z něj bude hajzl,ale sluší mu to v jiných seriálech a jsem ráda,že se herectví nevykašlal,je to super herec.Na Kobru už nekoukám roky,protože už je to okoukané a nic pořádného neumějí vymyslet.
|
|
Voky29
|
|
Zaslal: 8.5.2014 21:05 |
|
|
|
|
Po docela dlouhém čase jsem viděl nějakou epizodu nové Kobry. No to byla ptákovina, únos rodiny už po360té, zničení světa potažmo Evropy, po400té. Ne, děkuji, Kobra u mě skončila 12. sérií.
|
|
|
| | |
MARK KELLER
|
|
Zaslal: 9.5.2014 18:17 |
|
|
|
|
Souhlasím s Vámi, přijde mi, že když už z toho dělají telenovelu, tak proč to teda nemá žádnou návaznost?! To je přece postavené na hlavu nebo ne? U filmu mě dojala poslední věta "Sbohem, příteli." V té jsem totiž viděl toho správného Andrého, kterého jsme mohli vidět ve staré kobře, jinak byl víc jak polovinu filmu někým úplně jiným, koho vlastně nikdo neznal, někým úplně novým, nutno podotknout, že představitel této role to zahrál skvěle, byl to skvělý herecký výkon. U epizody 1983 mi přišlo, že byli všichni díky upoutávkám na vzpomínání opět s Andrém, ale i ostatními plní očekávání a přitom RTL asi jen chtěla nalákat diváky, kteří byli podle mého názoru z těchto "vzpomínek", které vůbec nebyli zklamáni. Čekal jsem, že při alespoň promítnutí té staré fotografie na obrazovce, kde figuruje André se Semir třeba trochu rozesmutní a on se místo toho smál s ostatními ze služebny svému tehdejšímu účesu, jak trapné, já bych to teda nedokázal. Ty, uživateli André si přišel na zajímavou myšlenky, mě například vůbec nenapadlo, že by chtěl André spadnout úmyslně a s trochou většího štěstí (jako tehdy na Mallorce) dokončit své dílo, ale proč by pak předával ty dokumenty, které by k tomu potřeboval? Že by si uvědomil, kdo vlastně je a ten již neexistující André, který jak sám řekl, již dávno nežije by teprve z mrtvých vstal? Inu je to zajímavá idea. Kellera je vážně škoda, myslím si, že by byl se Semirem dobrý tým tak jako kdysi. Mohl by seriál zpestřit svými bláznivými kaskadérskými kousky, ukázkou efektivního využití bojového umění a jeho cholerická povaha by se mi taky určitě zamlouvala, myslím si, že k takto mladé šéfce by byl ještě daleko drzejší než k Lamprechtce nebo Anně. Taky zajímavá představa.
|
|
|
| | |
|
| | |
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 8.9.2014 19:10 |
|
|
|
|
Tak tohle byla prvotřídní komedie. Andreho jsem měl hrozně rád-ale tady mě zklamal.
Andrea s tajným přítelem se už řešila v díle Osobní strážce, a byl taky z toho sociálního centra. Takže se jí tam rojej chlapy.
Semir by tam měl občas zajít a kouknout se do kalendáře: "Takže zítra bude u Roberta, pozíří u Tima, a super, mám první noc v měsíci, jupí"!
Klady:
Scéna jak Ben zachránil Jenny-perfektní.
Konec na horách a Hartmutt
Za 3.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 3
|
|
|
|
|
|
|