Ohodnoťte tuto epizodu, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
90% |
[ 9 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
10% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
| Poslední noc (Die letzte Nacht) | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 30.10.2014 13:05 |
|
|
|
|
Obrázky
zdroj : http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11
Popis epizody :
Alex a Semir pronásledují v pozdních odpoledních hodinách sportovní auto na dálnici, když se náhle jiné auto zapojuje též do pronásledování. Je zřejmé, že Lamborghini není před Semirem a Alexem na útěku. Navzdory tomu se policistům řidičku podaří zadržet, a to i v případě, že se Felicie brání zuby, nehty a policie musí vydržet její rumunské vyhrožování. Naproti tomu útočnici zmizeli. Zatímco se Semir a Andrea u společné večeře znovu sbližují, Alex vyslýchá Dumitrescu Felicii. Felicie je konečně svolná s výpovědí, žádá však advokáta. Ale místo výpovědi plánuje s právníky útěk. A také pár Gerkhanových zažije večer nečekaný zvrat: Nejen, že se v jejich restauraci náhle objeví stinné postavy. Na parkovišti před budovou, zadržují tři tmavé limuzíny s diplomatickou poznávací značkou Semirův vůz. Záhadné postavy si prohlíží Semirův vůz. Krátce nato dvě z nich sledují Semira na toaletu v restauraci a snaží se ho zneškodnit. Semir se ubrání a dva muže nakonec spoutá, ale náhle se nad ním a Andreou snáší velké nebezpečí. Oba musí neprodleně najít jiné místo. Ale, je příliš pozdě - již existují četné postavy, které nahánějí strach, a které jsou jim na stopě. Není však vůbec jasné, kdo se za tajemným pronásledováním skrývá….
Ke shlédnutí
Streamy: přímo ve vysílacím čase
- Schöner Fernsehen: http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/RTL/ (ozkoušeno, funkční)
- LiveFreeTV: http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=RTL&id=222 (ozkoušeno, funkční)
RTL-now.rtl.de: týden zdarma ke shlédnutí
- http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11.php
Hudba v dílu :
--
Datum premiéry :
Čtvrtek 30 10. 2014, 20:15 na RTL
Trailer na epizodu:
http://www.youtube.com/watch?v=vEsPya-YSkU
Sledovanost epizody :
3.18 ml
Díly si musíte stáhnout sami na vlastní riziko a ne titulky ke Kobře nikdy nebyly a nebudou !
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:31 |
|
|
|
|
Zatím nejlepší díl s Alexem! Takto má vypadat kobra 11! Ta nehoda na začátku a honička bylo skoro jako za starých časů. Andree se nic nestalo a to byl tedy fakt šok jelikož již byla prakticky mrtvá tohle mě fakt dostalo. Čekal jsem pohřeb a on Semir v nemocnici ..Dnes se velkou 1
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:31 |
|
|
|
|
Tak já nevím, po kobřácké stránce mi to přišlo neuvěřitelně dokonalé - vrátili jsme se do starých dobrých časů, kdy Andrea měla jasnovidecké schopnosti a její přívěsky zachraňovaly Semirovi život, jen tentokráte obráceně (a bez přívěsku, kuš!)!!
Nicméně, musím říct, že jsem se po delší době u Kobry zase upřímně od srdce zasmála a opravdu se bavila, a to myslím v pozitivním slova smyslu - největší výbuch smíchu ve mně vyvolali Alex se Semirem, když je Felicia zbila a celá stanice je pak měla za psy Nebo třeba chudák Harty, který nemohl uvěřit tomu, že nedokáže rozluštit kód (mimochodem, hodně Hartyho, hoooodně plusů navíc! )
Carinu role zase baví a je to hodně vidět: jako by rozkvetla. Jsem ráda, že jsou zase spolu, i když teda musím říct, že jsem slyšela až ke mně domů, jak scénáristům v Kölnu upadly koule Pořád jsem nevěděla, jestli teda umře nebo ne - musím uznat, že mě fakt napínali jako nedovařenou špagetu - přítel na mne koukal jako z jara, když jsem bušila do polštáře a řvala "tak umřeš? Neumřeš? Ježíííšíí, já nevíííím, tak coooo??!!" Ale teda dostává mě, jak chudák Felixovo (sakra, až teď mi došlo, že se jmenuje stejně jako "Hartmuttův" autistický kamarád! ) matka v Temné straně zemřela snad okamžitě, a to tam měla pomoc hned, a Andree div že netečou střeva a vše ok Ale jako co, Cobra is back, baby!
Za mne za 1, protože jsem se vážně bavila jako už dlouho ne!
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
marketa
|
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:34 |
|
|
|
|
Taky mě tento díl neskutečně bavil, občas se chvílemi nudim, dnes to fakt bylo dokonalé za 1
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:36 |
|
|
|
|
Né, Všeli, proč ten poslední obrázek?
Ale jo, hodně Hartmutta, napínák a skvělej Alex. Já nemužu, tolik líbaček s Andreou. OMG!!!
Tak 1.
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:46 |
|
|
|
|
Brittany: Tak ještě čekáme na ten díl plnej "turků" jestli umře Nazan...
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 30.10.2014 21:59 |
|
|
|
|
Ahoj, za mě taky velká jednička. Diskusí jsem se zdržovala, ale tenhle díl mě opravdu dostal. Napětí až do konce, no nakonec to dobře dopadlo i když někteří se mnou asi souhlasit nebudou, ale Semir a Andrea ke Kobře opravdu patří.
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 30.10.2014 22:03 |
|
|
|
|
Paní Loupancová: Je sice fakt že Semir ke kobře patří ale s Andreou??? Ona teď podvádí i Roberta..
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 30.10.2014 22:13 |
|
|
|
|
Wox: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
| | |
sasadydzej
|
|
|
Zaslal: 30.10.2014 23:27 |
|
|
|
|
Fajn..... jsem hrozný, ale strašný pokrytec .... já to prostě musela zprovoznit a kouknout na tu šílenost ... O_O
Ano, bylo to šílené...nejdříve to, že jedna žena naprosto odrovná dva cvičené chlapy XD
A pak to s tou andreou.... páni.... to bylo blbýýýý
Wox, tímto se Ti hrozně omlouvám....ale prostě mne když něco fascinuje, neumím od toho dát ruky pryč...tímto Tě chci ale přátelsky varovat - chceš-li si zachovat zdravý rozum, nechť Tvé oko nikdy nespočine na tomto šíleně hloupě zpracovaném scénaři ujetém dílu XD O_o
Ani nevím, jestli jsem ráda, že jsem to video zprovoznila, nebo ne XD
|
_________________ Semir:Uč se a žasni!
Ben: Semir Gerkhan, postrach za volantem!--a nemýlil se!
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 1.11.2014 7:10 |
|
|
|
|
...muchecheche. Andreyna oblíbenost klesá...muhehehe...
|
|
marketa
|
|
|
Zaslal: 1.11.2014 9:02 |
|
|
|
|
Petr: ale ona nebyla mrtvá..měla "jen" zástavu..která teda trvala trochu dýl..pokud by se jim ji včas nepodařilo "nahodit", pak by spíše došlo k poškození mozku a již nezvratné smrti...jenom nevim, co tam defibrilovali, když asystolie se defibrilovat nedá...tam měli mačkat (masírovat) jak o život... tohle by v realitě bylo na žalobu, protože to záchranáři musej vědět!
|
|
marketa
|
|
|
Zaslal: 1.11.2014 9:12 |
|
|
|
|
U nás ty sanitky náhodou jezděj dost včas..na to, že se stále ruší výjezdová stanoviště a musej jezdit dál a dál a dodržet dojezdovou dobu jsou fakt dobří..ještě s oznámeními typu: Rychle! Přijeďte! Umírá! No kam? Sem!
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 1.11.2014 17:22 |
|
|
|
|
Všel, zapomněla jsem tě pochválit za nádherný screen okamžiku, kdy hlupák semir dostává kapavku
Jinak ne, žádné drama už nebude (samozřejmě se teď znova dočkáme MILIONU dílů s andreou v ohrožení a pod.), teď budou líčit, jak jsou DĚĚĚĚĚSNĚ v pohodě a mají se paráááááááááádně což bude potvrzeno děckem. SYNEM. O co?
Jenže Semir je TAKOVEJ DEBIL bez IQ, že kdyby mu andrea už v té nemocnici oznámila "miláčku, jsem těhotná, čekáme syna", tak bude slavit a nedojde mu, že jaksi... asi ani jedna ze zakládajícíh buněk nebyla jeho XD
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 2.11.2014 18:20 |
|
|
|
|
...jak již bylo řečeno, byl to skvělý díl. Byl dynamický a v návaznosti na to neměl tzv. "hluchá" místa. Trochu vnímám jinak Alexe, který se v těch prvních dílech projevoval doslova jako Robocop, který téměř ještě za jízdy vyskočil z auta a střelil dva zločince a tím mi dost připomínal Fuxe. Teď už více spadá do průměru Kobry.
|
|
marketa
|
|
|
Zaslal: 17.8.2015 7:55 |
|
|
|
|
Nebudu sdílet odkazy, ale projeď úložiště a určitě najdeš
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|