Ohodnoťte tuto epizodu, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
20% |
[ 1 ] |
2 |
|
40% |
[ 2 ] |
3 |
|
40% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 5 |
|
| Skok (Jump) | |
|
| | |
Tina11
|
|
Zaslal: 11.11.2014 19:50 |
|
|
|
|
Andrea tu vypadala jako stará 80-ti letá žena. Chápala jsem, že je po těžkém zážitku, tak mohla vypadat o kousek líp.
|
|
|
| | |
Brittany11
|
|
Zaslal: 11.11.2014 20:15 |
|
|
|
|
Hartmut: Andrea-> žena, která vypadá ve čtyřiceti a něco letech.... pche! Vypadá jako kdyby podstoupila nějakou tu plastickou operaci, která se nezdařila. Jako kdyby podstupovala nějakému zvláštnímu ozařování co podporuje krásu (ani nevím, jestli to existuje). A také, kdyby jí bylo již 500 let... myslím si, že Tina 11 má pravdu, ty samozřejmě také No, co se týče epizody, špatná není, o tom vše. Ale Andrea to kazí jako díl Akta stiller... nemám nic proti stárnoucím ženám, ale téhle ženy jsem se bála... Andrea ji je již na spěšné dobré cestě
|
_________________ Když je Pietro Andreamil, tak to jsem já Kimmil a Benmil
___
|
|
| | |
marketa
|
|
|
Zaslal: 11.11.2014 20:27 |
|
|
|
|
Vypadá starší no, nevím, jestli je to účel nebo ne (v některých epizodách vypadá dobře)...je fakt, že Carině už dávno není 20, ale občas si říkám, za co se jí mstěj Jinak Andrea nebyla dvaktrát nadšená z toho, jak Semir utekl z té nemocnici kvůli práci...tohle bude muset začít chápat, jinak jim to dlouho nevydrží...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 11.11.2014 23:51 |
|
|
|
|
Aaaa, on byl vlastně nový díl, že?
Tak co, už má semir syfla?
Skoro se bojím zeptat, proč byl v nemocnici. Nějaké... podezřelé... pupínky, nebo jak se to projevuje?
Nebo si andrejka ještě lebedí ve špitále a nelíbilo se jí, že ten nezdvořák musí taky - já nevím, skoro se to bojím říci - makat? XD
A ne! Ne, ne ne, ne nenenenenne, andrejce se NĚCO nelíbilo? To si snad děláte legraci, ne? Ona přece, když lezla do cizí postele, tvrdila, že to dělá kvůli tomu, že je kvůli semirově práci nešťastná. Takže když se k tomu hlupákovi vrátila, asi přišla na to, že je kvůli té jeho práci přece jen šťastná, ne? Tak copak, že je ZASE nespokojená? To aby semir raději před příchodem domů tak půl hodiny předem prozváněl, aby si udržel iluzi, že je vše ok, ne?
|
|
|
| | |
marketa
|
|
|
Zaslal: 12.11.2014 7:32 |
|
|
|
|
nic mu nevyčetla, ale měla takovej zklamanej výraz jako: Ach jo, zas jde pracovat. Jako by na tom bylo něco špatnýho...
|
|
marketa
|
|
|
Zaslal: 12.11.2014 9:11 |
|
|
|
|
Já hloupá, já to nepochopila...já nevěděla, že to je láska...tak to potom jo...
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 16.11.2014 12:28 |
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|