Ohodnoťte tuto epizodu, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
100% |
[ 4 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 4 |
|
| Kobro, je to na vás! (Cobra, übernehmen Sie) - Pilotní film | |
|
| | |
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 7.4.2016 20:42 |
|
|
|
|
No jo a jsme tak kde to bylo zas exploze přestřelky vtipné scénky jaderné katastrofy ale jinak je to celkem dobrý návrat Charlotte byl jen krátkej a konečně epizoda s Nielsem a to dokonce pilotní Paul je celkem dobrej trochu připomíná Bena
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Beretta
|
|
Zaslal: 11.4.2016 22:15 |
|
|
|
|
Ehmm...mno, jak to jen kulantně zaonačit, aby to nevyznělo blbě....
no asi to vemu pěkně chronologicky od začátku, to bude asi nejlepší a první věc co je, a ta se mě teda fakt moc nelíbí, opening nového pilotu. Nemyslím rovnou tu úvodní scénku ve které se dostáváme do neexistujícího roku 1996, ale na to příjde taky řeč. Myslím novou úvodní znělku s novým parťákem, která je jen hromadou divných počítačově generovaných akčních scén, které mi moc nedávají smysl. U openingu s Alexem, tak tam alespoň konstatně probíhali nějakou halou a člověk měl pocit že tahle znělka má nějakou soudržnost. Tady je to shluk střípků se záběry na zbraň, mrak, skok, výbuch...was? Je to divné...ne ale zas tak moc jako alternativní realita v Kobřím podání. O tom se tu mluvilo hodně, a to už když se objevila první fotka s Erdou v háru opírající se o Báwo na boku. Sakrapísek, to je to tak těžký udržet alespoň nějakou kontinuitu s minulostí? Tohle bylo jako by mi otočili kudlu v hlavě doháje! Tohle se nedělá! A oni oslavují 20 let a ve vzpomínkovém videu nasekají chyb..vynechali vůbec něco v té scénce co by nedoslonili? Já myslím že za plných sto bobov brudeři tam není jediná pravdivá informace. Ale jako zas Erdouše vyžehlili stylově krásný gigolo v zácviku, Erdy. Palec nahoru
No a pak rychlá prolínačka na již známou scenérii řízené demolice v pohybu. Bez toho tu prostě nedokážeme žít no a pak nastala ta trapná chvíle ticha s policejním sborem dechovkářů Já myslela že pojdu smíchem. Nevím co bych dělala být na Semirově místě. Ještě že to zachránila Šéfová! Ach bože ano! Její přítomnost, byť nepatrná, háže na celý tenhle tiátr minimálně o 30% lepší světlo! Je to po úděsných 15 minutách první věc, za kterou sem upřímně ráda a pohladila mě po duši! Yes!
Bohužel pak už se ale rozjíždí hlavní zápletka dne a musím říct, že ultranudná. Já bych všechny ty internety zrušila I GOT THE POWER! To bylo průhledné jak igelitové plavky a nezachránil to ani strach o nesmrtelného Semira s fešáckýma hodinkama, které mu dá navýsost cynický pán doktor "Dobrejden, japak se máte? Blbě že? no jo to bude asi tím, že máte v kedlubně kusek špony, tak bacha na velký magnety hele Tadyle máš čupr iWatch, které neumí nic jinýho, než pípat, když se tam objeví 120. WOW! Super instantní migréna a dvojtý vidění k tomu, tak zas někdy Tschüss!"
Škoda jen, že z toho Semir nebyl stejně vodvázanej jako neurolog. I navzdory tomu že má o "kolečko" víc, mu to v hlavě nepřestalo šrotovat, co se stane s jeho rodinkou, až mu začnou pípat hodinky (moderní verze zvonění hrany haha, humor ). Společná rodinná večeře s jeho zdánlivě dlouholetým přítelem a parťákem mi dává nahlédnout pod povrch jeho rozhodnutí, že vlastně až zaklepe bačkorama, bude tu Paul, který se v pohodě může o jeho rodinu postarat. Děti ho mají rádi no a Andrea už to s jinýma chlapama přece umí taky, takže ta rozhodně nebude namítat Cejtím blížící se reálnou smrt Semira Gerkhana, která dříve či později stejně příjde a tady se pro to začíná chystat půda. Lidi jsou stejně už dost otupení neustálými díly, ve kterých je Semir v ohrožení života, že když nakonec ta osudná rána příjde...nikdo tomu nebude věřit Včetně mě
"Strach" o Semíra se zvolna prolínal se "strahem" o Hartyho a jeho "obavami" o těhotnou "kolegyni" (jo jasně, kolegyni ) V tom díle se v podstatě pořád někdo o někoho bál, jen já sem byla poměrně v klidu .
Teda až na závěrečnou bitku v raketovém silu, která se pravidelně prokládala se scénkou porodu To nechceš To byly kurňa nervy!! Teda zejména ta bitka "Ranař x Semir" byla grandiozní co to jako sakra mělo bejt? To byla choreografie? No úplný balet tyo Semir se pod přetížením hroutí a typek si na něho bere sekeru, že mu de rozčísnou pěšinku, v tu chvíli vyráží na pomoc Renner a hodí po gaunerovi prázdnou bouchačku ten dočista zapomene dokončit co započal a de si to neobratně vyříkat s vrhačem pistolí osobně Jakože cože? Tuhle sénu sem trochu nepobírala Ale jo jinak v pohodě.
Heroický výkon je zakončen umírajícím hrdinou, jehož obětavá "smrt" je prolnuta s narozením nového života...ooooochchchchhc!!! chápu tady je to vážné, bacha bacha, nahodit slzy vy cynici!
.
.
.
Mám dojem že starý kocur Semir má zas o jeden život míň
Ale ať na to zas furt nenadávám, mělo to i své světlejší chvilky. Třeba Akční komando Jenny a Kim (ten bar byl luxusní. Číšníci měli epické inkognito oblečky ), kamera fajn, ta roztřepanost mi nevadila, spíš mě dral oči ten děsivý střih. Maskéři si tali taky pěknou práci. Ta krev byla opravdu moc krásně namíchaná já si nemůžu pomoct, ale když porovnám tuhle červenou a tu oranžádu za dob Bena tak to je fakt rozdíl.
Suma sumárum: Tenhle díl mi ani nepřišel svou kvalitou jako pilot. V pilotu s novým parťákem se s ním máme řádně seznámit. Má nám ho představit a ne, aby nás uvrhli hned do akce, která navíc svým obsahem připomíná běžnou, průměrnou epku.
Tady se na oslavách 300-tého dílu moc chlapci nepředali a je mi to upřímně líto.
Za působení Alexe by to byla určitě řežba jako sviň. Bohužel se opět točíme v "humorné" tónině s nucenou příměsí "akce".
Co sem tak slyšela, tak tenhle piloťák byl i co do sledovanosti v Německu dost chudý a dost vážně se uvažuje o zastavení natáčení, nebo rovnou o ukončení seriálu.
Je to jako věta, kterou nechcete slyšet, ale víte, že jednou zaznít musí.
|
_________________ "Hej počkejte,jak se jmenujete?!" "Semir Gerkhan" "Co? Tygr Šerchan? To není možný..."
|
|
| | |
Beretta
|
|
Zaslal: 14.4.2016 19:00 |
|
|
|
|
|
_________________ "Hej počkejte,jak se jmenujete?!" "Semir Gerkhan" "Co? Tygr Šerchan? To není možný..."
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|