| Pia Stutzenstein - Vicki Reisinger | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 25.9.2019 18:32 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
Pietro
|
|
Zaslal: 28.9.2019 21:11 |
|
|
|
|
Woxys napsal: | https://www.instagram.com/p/Bgjq1Q9DWDG/
Lol, takže 50letý Turek, doma žárlivá manželka... a k tomu mladá blondýna.
To vypadá jak zápletka z mých povídek
Have fun, Andrea
Asi nám tam zase párkrát provaří rozvod, ne?
Jinak se mladá dáma prezentuje jako typická instagramová blbeňa, focení zadků, focení na záchodové míse, focení s divokými zvířaty na řetěze.
Nice choice, RTL |
Hallelujah, tvé prosby byly výběrem ženy-parťačky vyslyšeny i přes hranice naší země. Pár let kritiky dělá divy
|
_________________ Sám proti všem aneb Trhněte si, Andrea-Haters!
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 29.9.2019 15:14 |
|
|
|
|
Tak celkem logický krok a možná i vítaná změna, jen jestli to nebude poslední hřeb do rakve už tak je to nahnuté z mého pohledu.Jako nevěřím že najednou touhle "kostí" přitáhnou ty všechny co to sledovali před dvaceti lety.Celkem by mě zajímalo kam se někteří fanoušci odsunuli, popravdě v kobře se stalo takových změn že i na mně to bylo moc a svým způsobem se smrtí Toma to nějak pro mne skončilo.
Jen doufám že to nebude takový Ben v sukních.Kdysi byl Simír ten mladší a nevybouřený, no za dvacet let je to naopak. Popravdě od odchodu Bena(Teda spíš až dvě série potom, s tím divným kolegou co se ksichtil jak p*del z křoví) se snaží toho Bena strašně moc nahradit, až je to i okaté.
Řekl bych že velká chyba byla návrat Marka Kellera, snad jedna z největších z mého pohledu.Takový potenciál vystřílen v 90. minutách, já nevím ale tenkrát jsem čekal že se vrátí aspoň na pár dílů mohla se rozplétat třeba ta jeho zabitá rodina. Byl to dobrý parťák, Kobru nakopl svým způsobem.
Stejně tak jak se vrátil v poslední sérii Ben, ty jeho dva štěky byly fakt jenom marketingový tah...
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 23.1.2020 9:53 |
|
|
|
|
Pia Stutzenstein - Vicki Reisinger je jméno nové partnerky Semira
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.2.2020 7:31 |
|
|
|
|
Pietro napsal: |
Hallelujah, tvé prosby byly výběrem ženy-parťačky vyslyšeny i přes hranice naší země. Pár let kritiky dělá divy |
Čověče, já Kobru už takových 10 let neviděla (jen jsem si kdysi pustila pár dílů Týmu 2), takže je mi to vlastně srdečně jedno
Ani žádné prosby jsem neměla, je to prostě logický krok.
Po ženě bude pes.
A pak robot.
A pak Semirův mozek v robotovi a nový lidský parťák
A celou dobu tam bude andrea rodit, žárlit a buzerovat, z toho 45 % času na obrazovce čelící mixu epidemií, únosů, atomových bomb, etc, etc
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|