AFC11.cz    Povídkové fórum    Pravidla    FAQ    Hledat    Uživatelé    Registrace    Přihlášení 

Ohodnoťte tuto epizodu známkou jako ve škole
1
66%
 66%  [ 2 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
33%
 33%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 3

Krásný nový svět (Schöne neue Welt)
Cobra 11 fans

Odpovědět s citátem
Obrázky:

Popis epizody:

Když stavitel dieselových motorů Daniel poprvé ztratí práci a poté je na dálnici konfrontován s aktivisty v oblasti životního prostředí, on svou zběsilost namíří proti budoucímu zelenému milionáři Andersonovi, který je za něj zodpovědný. Semir a Vicky se ho snaží zastavit a je jasné, že Daniel se méně zajímá protestováním proti „krásnému novému světu“ než rodinnému dramatu, který vše spouští.

Datum premiéry:

Čtvrtek 27.8.2020, ve 20.15 hodin na RTL

Natočeno: 2019
Režie: Franco Tozza, Christian Paschmann
Scénář: Andreas Knop

Trailer na epizodu:

https://www.youtube.com/watch?v=Q3oHp8dvitQ

Více na: https://erdoganatalay.wordpress.com/2020/07/30/kobra-11-epizody-roku-2020/

Sledovanost epizody: http://www.quotenmeter.de/n/120981/primetime-check-donnerstag-27-august-2020

2,06 mil. diváků
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
No nevím jestli se na to podívám, ten popis zní hrůzostrašně .

Z chudáka vynálezce udělají blázna který bude asi terorizovat nebohé zelené komunisty.

To z toho snad dělají propagandu na objednávku, Němci s tím mají moře zkušeností.
Mr.Gogo

Odpovědět s citátem
je na webshare uz staci vyhledat 4703 asi nejhorsi dil kobry co sem za ty roky videl absolutni nuda a propadak Sad
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Copak, Semir se veřejně kajícně zbičoval kabelem k napájení za všechnu tu projetou naftu? Very Happy
O.Hnizdil

Odpovědět s citátem
Chudák poctivý Němec je bičován za to že je ze staré školy, trošku mu rupne v kouli, zapálí elektromobil, postřelí policistu na kole co mu dává pokutu že má starý vůz a je na našem novém Gestapu aby ho zneškodnili.

To je celá epizoda v jedné větě...

Jsem rád že takové uvědomělé seriály, se zatím u nás netočí...
janbohac

Odpovědět s citátem
Zpočátku mi epizoda připomínala film "Volný pád" s Michaelem Douglasem, kde hlavní hrdina míří za svou ženou, kterou viní za vzniklou situaci a mezi tím se na něj nabaluje víc a víc konfliktů, které řeší agresí. Bohužel oproti filmům tady je časové omezení, takže se děj nemohl tolik rozvinout a celé to působilo uspěchaně a hekticky.

Pořád nevím, kde je Andrea, Ajda, Pajda a Kulajda? Najednou je v tom domě sám a nosí si prát spoďáry k matce do orientálního pekařství...
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
janbohac napsal:
Pořád nevím, kde je Andrea, Ajda, Pajda a Kulajda? Najednou je v tom domě sám a nosí si prát spoďáry k matce do orientálního pekařství...

Kde asi? Very Happy
Těš se na dalších 20 epizod, kde se k sobě zase budou vracet Very Happy
Chudáci děcka, ta musí mít v hlavě maglajz Laughing Laughing Laughing jednou mají tatínka (teda pořád nevíme, zda jsou fakt Semira, že - důvodné pochybnosti snad musí mít každý), pak mají teda strejdu Roberta, nebo jak se jmenoval ten Andrein milenec, pak mají tak napůl tatínka, pak mají novou sestru, kterou si tatínek udělal s jinou maminkou, pak mají zase tatínka, pak se teda stěhují do Belgie a tatínka nemají, a teď zase s velkou slávou tatínka mít budou Very Happy

To aby si Semir vzal směnu navíc, aby kromě pozemků, statků, bytů a SUV pro každého člena domácnosti zaplatil ještě oběma dcerám sezení u psychiatra.
Jenže to se pak Andree nebude líbit, že Semir moc pracuje a nestará se o rodinu.
Takže zase děti nebudou mít tatínka Laughing
janbohac

Odpovědět s citátem
Vlastně abych byl upřímný, mně Andrea tolik nevadí. Anebo ještě přesněji- ze všech těch pro mě nesympatickych rolí, je ta její nejméně nesympatická. Obzvlášť v posledních sériích, kde má méně a méně prostoru.
Ale baví mě se tu do ní "strefovat", pobaví to.

Přesto, já jsem si pročítal děj epizod z poslední série před restartem Kobry. Nejen, že jsem nikde nenašel zmínku o odchodu Paula, nikde jsem nenašel vysvětlení k odchodu ostatních postav ani o tom výletu Semira do Turecka, ke kterému se pořád vrací ve flashbacích...
Přitom jsem na youtube viděl video, ve kterém se dozvídám, co se stalo s Krügerovou.

Takže buď jsem špatně hledal nebo tady ty opravdu poslední epizody "staré Kobry" nejsou uvedeny...

Teď jsem tvou zmínku v předešlém textu objevil - takže odjeli do Belgie, to proto tam nejsou?
Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Andrea

Odpovědět s citátem
Ajši-Jestli tě Kobra nebaví a baví tě neustále někoho urážet,tak se odhlaš a už sem nelez,mě fakt nebaví číst tvoje přiblblý komentáře a myslím,že nejsem jediná,uvědom si co dobrejch lidí kvůli tobě odešlo.
Woxys
Administrátor

Odpovědět s citátem
Ahoj Andy, přeji ti krásné sny o dni, kdy budu skákat podle toho, jak ty pískáš Laughing

Janbohac: četla jsem to na blogu Boženky, ale promiň, znova to hledat nebudu - vždycky, když si o té ex-sekretářce něco přečtu nebo napíšu, mám silnou tendenci si dezinfikovat klávesnici a monitor Very Happy
A to se mi teď moc nechce Very Happy
Pietro

Odpovědět s citátem
Jako ortodoxní příslušník Sekty Andreiny (hergot, toho se i já bojím) Very Happy s tím problém nemám. Nelze mít v oblibě všechny postavy.
A Ajšiiny (Woxyiny?) komenty, to je kolorit, to k tomu už patří, bez toho by to nebylo vono Smile

PS: ano, ještě žiju.