Ohodnoťte tuto epizodu známkou jako ve škole |
1 |
|
66% |
[ 2 ] |
2 |
|
33% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 3 |
|
| Kolize (Kollision) | |
Cobra 11 fans
|
|
|
Zaslal: 4.9.2020 20:32 |
|
|
|
|
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 6.9.2020 15:24 |
|
|
|
|
Ty fotky jsou teda drsné, toho zavražděného museli asi hledat dlouho mezi ostatníma mrtvýma....
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 11.9.2020 8:38 |
|
|
|
|
Realistické ztvárnění hromadné nehody? No jestli si to trh žádá, já mám raději ty staré nehody bez krve a mrtvých.
Jen teda nechápu proč má takové místo Semirova matka. Ve starých sériích žila přece v Turecku a jezdila jen dohazovat nevěsty. Najednou má velkou roli po epizodě v minulé sérii a úplně změněný děj seriálu. Kdo to sleduje od začátku to musí vědět.
Konečně zas něco co přibližovalo náznakem starou kobru, nehoda na začátku s příchutí krimi. Následné vyšetřování.
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 11.9.2020 18:14 |
|
|
|
|
O.Hnizdil napsal: | Jen teda nechápu proč má takové místo Semirova matka. Ve starých sériích žila přece v Turecku a jezdila jen dohazovat nevěsty. Najednou má velkou roli po epizodě v minulé sérii a úplně změněný děj seriálu. Kdo to sleduje od začátku to musí vědět.
|
Tip: matka tam bude hrát tu roli, že ho zase dokope k andree.
A asi taky potřebovali změnu v tom, kdo bude přivazován k atomovým bombám a tak.
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 12.9.2020 16:10 |
|
|
|
|
Ajši napsal: | O.Hnizdil napsal: | Jen teda nechápu proč má takové místo Semirova matka. Ve starých sériích žila přece v Turecku a jezdila jen dohazovat nevěsty. Najednou má velkou roli po epizodě v minulé sérii a úplně změněný děj seriálu. Kdo to sleduje od začátku to musí vědět.
|
Tip: matka tam bude hrát tu roli, že ho zase dokope k andree.
A asi taky potřebovali změnu v tom, kdo bude přivazován k atomovým bombám a tak. |
Na atomové bomby už nebude rozpočet, touto nehodou zařídily že nebude ani na benzín tak na dvě série .
Fakt jsem nepochopil že si střihli urovna teď takovou nehodu srovnatelnou snad jen s těmi monstróznímy nehodami jak na začátku čtvrté a páté série.
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 16.9.2020 19:06 |
|
|
|
|
Cobra napsal: | O.Hnizdil napsal: | Fakt jsem nepochopil že si střihli urovna teď takovou nehodu srovnatelnou snad jen s těmi monstróznímy nehodami jak na začátku čtvrté a páté série. |
Přesně tak. To měli dát na úvod nové řady a ne někde na čtvrtý díl. |
Naprosto souhlasím, to by byla perfektní úvodní epizoda.Vyšetřování natáhnout na ten dvojdíl, někde uprostřed tam dát Simíra .
Ale už delší dobu sleduji že moc u toho nepřemýšlí...
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 16.9.2020 19:39 |
|
|
|
|
co chemie mezi Semirem a Vicky, prosím?
hraje to jako s Tomem a Benem?
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 18.9.2020 14:29 |
|
|
|
|
Ajši napsal: | co chemie mezi Semirem a Vicky, prosím?
hraje to jako s Tomem a Benem? |
Vicky je filmová policista dnešní doby, empatická, citlivá. Nepouští se do rizika.
Simír je stará škola, spíš takový mentor .Vypadá zničeně, nic ho nepřekvapí co se týče týče života na dálnici. Místy působí že té práce u policie má plné zuby.
Je to zajímavý mix, bál jsem se že Vicky bude něco na způsob Lary Croft .
Případy jsou temnější na celé už to není na ten akční efekt.
Stará kobra to není, ale není to ani styl s Benem který mi vysloveně zprotivil kobru. Trapný humor, nelogická akce, scifi zápletky to vše je pryč.
Ale osobně ten seriál by působil lépe kdyby se nevázal na kobru. Tu nechat spát a dát tam něco ve stylo AFC11:The next generation. Stejně to působí jako reboot.
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|