Ohodnoťte tuto epizodu známkou (jako ve škole): |
1 |
|
100% |
[ 2 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 2 |
|
| Team (Das Team) | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 18.7.2021 6:19 |
|
|
|
|
SPOILEEER
Dálniční policie je u konce : Semir je ve vězení za podvržení drog, Max chce prokázat jeho nevinu a Semir je tak propuštěn. Vicky už není policistkou, má zničené ledviny a musí podstupovat dialýzu. Marc, který byl prohlášen za mrtvého, je mylně považován za atentátníka. Vicky pohání tuto nespravedlnost do kampaně proti muži, který zradil jejího přítele. Skončí v zajetí a hrozí, že zemře, pokud nedostane včas dialýzu. V zajetí se setkává s Marcem. Semir, Kramer, Max a Dana musí najít způsob, jak najít svou kolegyni. Při zásahu je Semir těžce zraněn, ale záchrana kolegyně je přednější než jeho život. Nakonec je Vicky , která je již bezvědomí , zachráněna , Semir se smiřuje s Maxem a smiřuje se také se vztahem mezi Maxem a jeho dcerou. Semir chce obstát sám přes sebou a přiznává, že k osvobození matky ukradl zabavené peníze, nakoupil drogy a podstrčil je drogovému dealerovi Achmedovi , aby ho obvinil. Při rvačce Semir Achmeda zastřelil. Semir se ke všemu přiznává, aby neztratil svou čest a obstál sám před sebou. Semir tak končí ve vězení.
https://erdoganatalay.wordpress.com/2021/07/15/kobra-11-posleni-epizoda-pokud-bude-pokracovani-tak-bez-semira/?fbclid=IwAR2iETD-crDmBv_nvjsg7L0pcXeTW8x_V7gh-7-AWzHKEwjD0fZtSeyCNb4
POSLEDNÍ EPIZODA KOBRY 11 12. srpna 2021 ve 20 :15 na RTL
Díl na voyo :https://voyo.nova.cz/serialy/123-kobra-11
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 18.7.2021 10:52 |
|
|
|
|
Jako ze Semíra udělali zločince? Měli ho na férovku jako všechny ostatní zastřelit.
To je zlý sen.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 27.7.2021 9:48 |
|
|
|
|
Jako... já chápu, že v podstatě udělal správnou věc - bez ohledu na příbuzenské vazby řešil, že se ten druhý dopustil zločinu.
Ale jestli jeho motivací nebylo zachovat se správně, ALE pomstít se, tak je to trošku psychouš, ne?
"Ahoj Dano."
"Čágo Maxi, jak to de?"
"Ale, víš, jak tvůj táta pořád prudí, jak spolu nemůžeme chodit?"
"No."
"Tak jsem vytáhl, že se v Turecku dopustil vážného zločinu, ze vzteku a pomsty jsem ho udal a táta si půjde sednout."
"Líbej mě, líbej mě, ty zvíře!"
Ne, fakt.
Motivace některých postav v K11 je fakt podivná.
Za rok se bude Dana divit, až na ni bývalý v rámci msty vytáhne a všude nahraje intimní fotky XD
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 3.8.2021 16:51 |
|
|
|
|
Nic nebude schválně to ty blbci německý vyprdli měsíc online aby ty díly nekoukal nikdo v TV ještě to narvou na 3 čtvrtky a v létě a dvd už je dávno na netu dokonce i cz takže u nás sledovanost asi taky nic moc radši at to zruší
|
|
Cobra 11 fans
|
|
|
Zaslal: 3.8.2021 23:32 |
|
|
|
|
Já taky nechápu tu logiku, že to dávají nejdříve online, pak ať se nediví, že je ta sledovanost v televizi malá. Ale i tak doufám, že je ta sledovanost neodradí v natáčení nových dílů.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|