Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve škole) |
1 |
|
86% |
[ 44 ] |
2 |
|
7% |
[ 4 ] |
3 |
|
3% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
1% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 51 |
|
| Město v ohrožení (Stadt in Angst) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.3.2008 22:54 |
|
|
|
|
Dnes televize RTL v premiere odvysilala pilotni film Stadt in Angst (Město ve strachu) k jiz 12.serii. Samozrejme jsem si to nemohl nechat ujit, takze tady hodim naky komentar.
Tento mimoradne kvalitni film obsahoval skvely dej plny napeti a vybornych automobilovych honicek. Skoda jen, ze uvodni akce nevypadala zrovna realne, ale ostatni nemely chybu. Napriklad skvele propracovana honicka autobusu, do ktereho Chris ve vypujcenym Audi vjel jak do garaze, aby spolecne se Semirem zlocince zneskodnili. Jeste predtim byla karta trochu obracena: Semira a Chrise (diky "ukradenym" diamantum) pronasledovaly snad vsechny hlidkove vozy z Dusseldorfu. Diky skvelemu ridicskemu umeni Chrise se jim, ve znacne poskozenem Mercedesu C, poradilo uniknout.
Znalci urcite poznali, ze se prevazne natacelo v Dusseldorfu. Zrejme je Koln prilis okoukany...
Pokud jde o hodnoceni, nemuzu hlasovat jinak, nez jednickou
Pokud doma nechytate RTL, nebo jste film nevideli, nebudte smutni. Muzete se na nej podivat zde: http://rtl-now.rtl.de/cobra_player.php?film_id=4384
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 16.3.2008 20:18 |
|
|
|
|
Ahoj u mě jednoznačně za jedna, doufám, že už jste skoukli obrázky z natáčení, na dálnici kráter nezůstal,ale jen hromada petard.( obrázky se zobrazí v prohlížeči internet explorer) Jinak děj napínavý od začátku až do poslední minuty. Jen pro mě byly nesrozumitelné scény z jednání z krizového štábu, na ostatní nebyl ani potřeba dabing.Už se můžeme těšit na další díly,podle obsahu nás čeká opět napětí a akce.
|
|
|
| | |
lieblinka
|
|
Zaslal: 29.6.2008 21:24 |
|
|
|
|
Tak tenhle díl je dost povedený a musim říct,že o napětí není nouze.
Nejvíc mě dostal konec,kdy Semir vytahuje přitopenou Andreu,je to moc
dojemný a dokonce mi i ukápla slza,takže tomuhle dílu dávám po právu za 1*.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
peto
|
|
|
Zaslal: 7.9.2008 15:37 |
|
|
|
|
no... takze uvodna akcia veeelmi daleko za hranicou reality, okrem vybuchujucich a letiacich aut a krateru ako po asteroide ma najviac dostal ten spomaleny zaber, ked semir zatvara ventil na potrubi, v dialke uz vidno ako naloz vybuchla, ohen sa priblizuje, ale on este stihol zatvorit ventil, preskocit zabradlie, vybehnut po schodoch a skocit za zvodidla do druheho jazdneho pruhu...
v skutocnosti by uz desatinu sekundy po vybuchu (aj ked na druhom konci potrubia) bolo po nom... ale co uz, inak cely zvysok dielu super, aj nasi "drsni chlapci", ked boli na opacnej strane zakona a ako v pohode utiekli z absolutneho obklucenia policajnymi autami... no parada skratka
davam za 1.
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.11.2008 21:37 |
|
|
|
|
Páni... dnes mi taťka koupil DVD, hned jsem ho zkoukla a nevěřila jsem vlastním očím. Bylo to P-E-R-F-E-K-T-N-Í!
To téma terorismu a ta panika lidí... bylo to tak uvěřitelné, až mi přejížděl mráz po zádech!
A navíc kluci na druhé straně zákona... a přesto jim věřící Šéfová, no wow
A dostala mne tam Andrea To její "to víš, policajtská ženuška" mne dostalo
A Chrisova dcera by zasloužila vylískat XD
Jo a nejvíce mne potěšilo, že jsem věděla, kdo je hlavním padouchem už od chvíle, co se tam objevil, jsem se sebou spokojená
Za jedna
P.S.: Zapomněla jsem, že tam byl Harty. Takže jedna hvězda
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
|
| | |
Dena
|
|
Zaslal: 26.11.2008 22:21 |
|
|
|
|
Já jsem to před chvílí dokoukala a musím říct, bylo to opravdu ferfektní a skvělé
líbila se mi Andrea jak říkala, že je policejní ženuška
typický pubertaci z mesta, budu nekde na poli mezi kravama, holka jedna neumi si nicoho vazit, me treba zaujuli ty kone, ale ty jí nebyli dost dobrý
pravda ta Chrisova dcera byla velice drzá, ale určitě to není ta dcera, která se ukazovala když Chris pozoroval svojí rodinu z dálky - takový můj malý postřeh
scéna s autobusem byla skvělá, tepve až teď jsem si uvědomila, proč nemá Semir ve 13 sériu tuhle koženou bundu, teď už to vím.
a řeknu vám, že jsem si myslela, že ten útočník je nejdřív( nepamatuji si jména) ten kterýho znal Chris a potom ho zabili, potom jsem si myslela, že to bude bud ten blondak, co porad vykrikoval, jak na tom budou spatne a nebo ta zenska která to vedla, ale ten blondak vedl, ale ze to můze byt ten dedula, jsem opravdu netusila
zásoby vody byli opravdu dobrý a typický rabování a rvacky o vodu.
líbačka na začatku, musela jsem se smat, hele podivej na ne jak jim to slusi
a jak Andrae se Semirem chteli o vikendu delat Aide sourozence
já už jsem si myslela, ze je ty policajti chytí, ale ukázalo se že hloupý jsou jenom policajti, komisaři jsou chytrý
nebo bylo taky dobrý jak Chris sebral tomu klukovi telefon a dal mu místo toho svůj průkaz
nebo venkovskej kovboj Gerkhan
jinak super díl, dávám za jedna tenhle uvodní díl se jim opravdu moc a moc povedl
|
andy
|
|
Zaslal: 29.11.2008 10:53 |
|
|
|
|
No pro mě je to suprovej pilot.Moc pěkně udělané.Akorád Andrea má smůlu,jednou se málem udusila a tedka zase utopila.
|
|
Jeaany
|
|
|
Zaslal: 7.1.2009 16:04 |
|
|
|
|
Výborný díl, už se těším na pokračování, i když jsem to už viděla, stejně si to nenechám ujít.
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 9:17 |
|
|
|
|
Výborný pilotní díl - nemam co dodat za 1
|
|
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 17.8.2010 22:17 |
|
|
|
|
Perfektné perfektné a ešte raz PERFEKTNÉ!!!!!!!
Ako skalný fanušík trošku lutujem, že som tento pilotný film videl prvýkrát až dnes, ale zato ho odvisielala Markíza v jednej časti.
Takže, podľa mňa ide o grandiozny film s množstvom heroických záberov, ktoré jednoznačne dosahujú úroveň amerických filmov. Ak by boli známe tváre Cobry nahradené inými, bez problémov by to mohol byť americký trhák...
Nie som závislivý na brutálne scény, ale Semir aj Chris konečne ukázali, že ak ide o ich rodinu, vedia byť násilní. Všetky tieto scény však poukazovali aj na Semirovu dobrú povahu, bol tu kontrast medzi brutalitou a svedomím. Iste aj vy ste si už neraz želali,aby niektorých zločincov potrestali aj násilím. Teraz sme tu mali hňed niekolko scén.
Akcie vynikajúce, až na príliš roztrasené zábery. Hoci tie sú v mode, ale najkrajšie americké nahánačky vo filmoch sú naďalej nakrúcané starým spôsobom: netriasť kamerou a snažiť sa nestrihať každú sekundu.
Ešte ako veľký plus spomeniem mnohé zábery, ukazujúce atmosféru aj obyvatelov velkomesta,ako aj nápady s rabovaním, vodnými delami a lunaparkom.
Jednoznačne najlepší pilotný film,aký som v Cobre videl!!!!!
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 12.9.2010 14:49 |
|
|
|
|
Pěkný pilotní film. Drsná povaha Chrise se do tohoto dílu hodila. Ovšem kde vzal tuhletu dceru... Na začátku 11. serie pozoroval z dálky dvě malé děti, kterým mohlo být tak sotva 10 let a prakticky o rok později za ním odjede pubertální dcera? A zvlaštní, že ji nepostrádá její matka. Kousek za druhou polovinou filmu ukradnou Chris a Semir diamanty za několik milionů euro, které mají zachránit před katastrofou. Při útěku omráčí několik kolegů tvrdými ranami, zdemolují několik služebních aut policie. Na naše seriálové hrdiny je vydán zatykač doprovázený varováním, že jsou ozbrojeni a nebezpečni. Následně se vrátí zpět mezi ostatní kolegy. Bez diamantů. Bez toho vyděrače. Haha a ještě začnou obviňovat ostatní kolegy, že mezi nimi musí být někdo právě tím vyděračem. Pak se seberou a zase nerušeně odejdou. Pochybuju, že se to dá vysvětlit faktem, že jejich rodiny někdo unesl.
Nejsem typ člověka, který by hledal chyby v jednotlivých dílech, zda li jsou okna prve prostřílená nalevo, v druhém záběru napravo nebo jestli pro 10 dílů použijí jednu stejnou akční scénu natočenou před několika lety, mně zajímá dějová linie a tady místy dost pokulhávala.
|
|
|
| | |
Ezis
|
|
Zaslal: 11.4.2011 21:24 |
|
|
|
|
Zajímalo by mě, kolik dní nebo spíš měsíců tohle pak projednával soud
První scéna přemrštěná, pro mě hlavně to, jak na Semira a Chrise vypálili čtyři chlapi z bezprostřední blízkosti a ani jeden se netrefil. Pak to začal být úplně luxusní film (zajímavé téma, dost realistické scény, scény z města, Andreina "ušlápnutá policajtská ženuška" atd. atd.) Jenže kolem 50. minuty, jak je vyděrač donutil postavit se na druhou stranu zákona, mě to přestalo bavit. Začalo to být nelogické a kromě odhalení zločince a výborné "Černé Mamby" už to nic nového nepřineslo. Za 3.
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 6.8.2014 13:30 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
kosino94
|
|
|
Zaslal: 14.7.2019 10:57 |
|
|
|
|
Po letech jsem tenhle pilot zkouknul, jelikož dvanáctka teď běží na Fandovi. Těch logických nesmyslů v rámci děje opravdu bylo hodně.
Semir a Chris ukradnou diamanty za dvacet mega a pak je nahání policie celého města. Stačilo jim prostřelit kola a daleko by neujeli. V rámci situace (město v ohrožení) by je možná i rozstříleli na místě. Pak si nerušeně nakráčí zpátky do štábu, řeknou, že je tam krtek a že jim někdo unesl rodinu a zase nerušeně odejdou.
Kreuz ukradne diamanty a místo, aby ujel kamkoliv si zamane, jede domů a čeká, až si tam pro něj Semir a Chris přijdou. Diamanty nechá ležet na stole a čeká, až je Semir vezme, aby ho požádal o jejich předání. Přitom by stačilo Semira střelit do hlavy a prostě si je vzít, když už teda musel jet nepochopitelně domů a čekat na vypátrání.
Dějově bych řekl nejslabší díl celé série, která je jinak výborná a celkově musím říct, že se mi styl Kobry po dobu působení Chrise zamlouvá. Asi budu muset dát šanci i dílům s Alexem, které by měly být na podobný způsob.
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|