Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
52% |
[ 18 ] |
2 |
|
29% |
[ 10 ] |
3 |
|
11% |
[ 4 ] |
4 |
|
5% |
[ 2 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 34 |
|
| Žít a nechat žít (Leben und leben lassen) | |
|
| | |
Ritter
|
|
|
Zaslal: 4.4.2008 20:09 |
|
|
|
|
Prima začátek,nudný střed a něco málo oživujícího na konec takže za 2.Mimochodem Gedeon je podle mého nejlepší semiruv partak.Cobra 11 s ním má více akčnosti kterou poslední dvě řady postrádali.Škoda že odejde.Jediny Keller se mu mohl rovnat v akcnich scenach
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 4.4.2008 22:14 |
|
|
|
|
Komentovala jsem průběžně...
Tak akcička na začátku dobrá: trik s plechovkou byl úža Ale potvrdilo se mi, že vibrační vyzvánění je lepší než normální Rozbíjení skel efektivní, ale skok před autem... kapku přehnané Ani ruku si nezlomil a to dopadl tak tvrdě
Při bouračce se mi vybavila D1, bleh
Hotte a Dieter zaparkovali dost luxusně, cha cha
"Ano Hartmutte?" Jíííííík! Je tam, bude tam!!! Chjo, proč jen mu nerozumím XD
"Herzberger, dálniční policie, můj kolega Ritter..." Hotte to vzal hezky do rukou
A ty fotky když našel To mu asi pěkně zamotalo paličku
Skok na dodávce či co to vlastně bylo byl super Stejně jako když ho chtěli probodnout
Hartmutt podruhé! Jéééé
Uch, pointa mne rozbila... to tu ještě opravdu nebylo Zdá se mi to divné... už neví, co by si vymysleli
Prý muž z Francie, to určitě... chudák klučina A chuděra Janine Přiletí za bráškou a ani si ho neužije A ještě taký hrozný zážitek...
Fuj, v jednu chvíli jsem se lekla, že už mají na autech modré pruhy místo zelených Ještěže se mi to jen zdálo...
A akce s helikoptérou: jo, tohle už vážně vidím vtipné
Nu, podtrženo sečteno, pěkná dvojka Co mne překvapilo bylo, že mi tam ani moc nechyběl Semir: asi jsem pořád ještě zvyklá na samotinkého Gedeona z Rexe, tak jsem si to ani neuvědomila. Ale přístě bych tam žolíka zase ráda viděla
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
ArsEN
|
|
|
Zaslal: 5.4.2008 8:51 |
|
|
|
|
jak už tu bylo řečeno, příběh v tomto díle opravdu nestál za moc, a tak musím dát 3.
|
|
|
| | |
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 10.11.2008 22:32 |
|
|
|
|
Je to zaujímavé,ale tentokrát s Vami ani trochu nesúhlasím.
Podľa môjho názoru jedna z najlepších častí Cobry 11 vôbec.
Myslím hlavne obsah,ktorý bol vynikajúci a originálny.A trošku aj smutný,osud chlapca si vieme predstaviť.
Že tam nebol Semir? Hoci ešte v žiadnej časti Cobry 11 celkom nechýbal ( vždy sa objavil aspoň na chvíľku),tentokrát to bolo super aj bez neho.Aspoň viac vynikli Hotte a Dieter.Aj tak tam išlo o Chrisa a jeho sestru.
Akcie nemali chybu,luxusná nehoda Chrisovho C-čka,jednoduchý,ale pekný let dodávky Iveco a dramatická akcia na konci.Jednoducho,naháňačky na pristávacej dráhe sú vždy úžasné.
Zaujímalo by ma,prečo si myslíte,že obsah tejto časti bol oveľa horší než časti Exodus.Tam išlo o čisto firemné,ťažko zrozumiťeľné veci.
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 11.11.2008 14:15 |
|
|
|
|
To Speed.:Také nechápu nízké hodnocení pro tento díl.Vcelku smutný a propracovaný děj, který mi připomněl "hlubší" význam dílů do 4. série.Prostě "Jeden musí zemřít, aby žil druhý." P.s.:Kluka jsem oplakal
Osobně tento díl považuji za nejlepší z 12. série
|
|
Speed
|
|
|
Zaslal: 13.11.2008 19:14 |
|
|
|
|
Cobra napsal: | Tom měl sestru? Teď si nijak nevspomenu , jaký to je díl prosímtě? |
Bola to 5. séria,časť s tým mafiánom Lorenzom.
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 13.11.2008 19:22 |
|
|
|
|
Epizoda, kde byla Kranichova sestra Nadja se jmenuje Těžká volba, obsah najdete na těchto stránkách pod rubrikou epizody
|
|
RCmodeling
|
|
Zaslal: 2.2.2009 21:10 |
|
|
|
|
Pravda, 2 srdce nemáme. A to že Semir chyběl, tak není divu, každý musí mít někdy dovolenou. Akce skvělý a děj. Dávám 1.
|
|
|
| | |
Dena
|
|
Zaslal: 2.2.2009 21:12 |
|
|
|
|
Tak tedy je pravda, že translantace srdce tady ještě nebyla
zajímavý námět, ale mě z podobných témat dosti mrazí
nemám ráda operace a nelegální kšefty s orgánama jsou hrozný
jinak akce super, teda Tom měl sestru, Chris má sestru, Ben bude mít sestru, a Semir nic?
jo docela mi tam semir chyběl,ale hotte taky nebyl špatněj
pěkné byla scénka s zaparkováným policejním autem
taky pozastavení se nad účtem: 28 euro?
taky rozstřílení Chrisova bytu: Doufám, že ta sedačka nebyla příliš drahá
docela zajímavé bylo, že když chtěli tak moc dostat chrisovo srdce tak na něj furt střílili ve snaze ho zabít nebo ho shodit z auto
i když na transpaltaci není člověk už mezi živími
taky byla dobrá akce se hřebíky
a vystupujem
konec s helikoptérou, byl dost napínavý a výborný
a konec s chapcovou matkou (dobře jí tak)
je sice pravda, že matky udělájí pro své děti cokoliv, ale všechno má své meze
a chrisovo: kéž bych měl dvě srdce
to bylo pěkný
i přes to všechno musím dát za 2
za prvé kvůli semirovi a za druhé, protože tohle téma moc nemusím
|
Lila
|
|
Zaslal: 2.2.2009 21:25 |
|
|
|
|
Dějově to bylo celkem hodně zaplněné, akce, nějaká sem tam hláška, ale pořád mi tam něco chybělo.
Netuším co, ale prostě, aspoň z mého pohledu, mě to moc nezaujalo.
Jinak to bylo dobré, ale stejně mě to neodradí a dám za 2
|
_________________ Šéfová: "Propadnout kvůli opisování!"
Semír: "Já neopiso...! Bonrathe!"
|
| žit a nechat žít | |
| dabing | |
Jeaany
|
|
|
Zaslal: 4.2.2009 6:09 |
|
|
|
|
Už jsem si kolikrát toho všimla že v německém originále říkají něco jíného a pak se schválně soustředím na český dabing, a můžu vám říct, že někdy to je děs. Zrovně mě další příklad nenapadá, ale když si vzpomenu tak ho sem ještě písnu. Toho Chisse a Janin jsem si v pondělí všimla a dokonce moje ségra taky...
|
|
kosino
|
|
|
Zaslal: 20.2.2009 21:38 |
|
|
|
|
Divím se tomu, že si tento díl vysloužil takovou kritiku, jan jej hodnotím jen kladně. A nejspíš bude lepší, když jej neporovnám s Exodusem, poněvadž nejlepší sola předvaděl stejně Tom. A taky jsem si až dokonce myslel, že možným dárcem bude ten doktor, jenže z toho způsobil plamen popel. Myslím, že to by byl naprosto ideální závěr: Chris se svojí sestrou odchází na večeři a chlapec by našel dárce v podobě jednoho z mrtvých zločinců. Díl si zaslouží nejvyšší možné ohodnocení.
|
|
Lucy Potter
|
|
|
Zaslal: 21.2.2009 11:45 |
|
|
|
|
zajímavý díl,docela se mi líbil dávám 2
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 10:10 |
|
|
|
|
Semir mi tam chyběl - jinač to byl skvělý díl i příběh - mi taky bylo líto toho kluka nemocnýho - takže 1
|
|
|
| | |
Ezis
|
|
Zaslal: 11.4.2011 16:35 |
|
|
|
|
To jsou mně věci... o "dodávce zboží" se v Kobře mluví pořád, ale tentokrát to zboží tedy opravdu stálo za to.
Mně se tenhle díl moc nelíbil, ale objektivně vzato myslím, že byl dost dobrý. Dávám za 2.
Hotte jako psychologický poradce a zároveň akční hrdina Bez Chrise se normálně obejdu, ale tady mně imponoval. Semir mně ze začátku nechyběl, ale ke konci už trochu ano. Janine mně strašně lezla na nervy, jak Chrisovi nevěřila. Já jsem zažila něco podobného jako ona a tehdy v nemocnici jsem se z toho mohla zjevit, ale kdyby mně teď dotyčná osoba řekla, že nezavolala proto, že měla akci jako tajný agent, jakkoliv je to nepravděpodobné, tak bych to okamžitě vzala.
Pobavilo mě Bonrathovo "Deset let jsi lhal a všichni byli spokojení. Teď říkáš pravdu a máš to."
|
|
|
| | |
|
| | |
Kocour 742
|
|
|
Zaslal: 2.9.2016 11:32 |
|
|
|
|
Já tenhle díl viděla podruhé, ale prvně jsem ho neviděla celý, včera v noci ho dávala FANDA jako opakování 12 série. Zápletka dobrá i když opravdu trochu sci-fi, konec byl opravdu smutný,
Jen opravdu škoda absence Semira, já si také bez něj tu Kobru nedokážu představit, dává tomu šťávu, kdyby skončil, tak Kobra skončí, ale samozřejmě je mi jasné, že každý si potřebuje někdy odpočinout,
takže tenhle díl byla sólovka pro Chrise... Dobré hlášky a taky mimochodem zase ukázková šrotovačka na auta.
A ví se kdo hrál toho chirurga, co chtěl zabit nejdřív Chrise a pak tu jeho sestru? Někdo známý nebo někdo o kom budu slyšet porpvé.
Sečteno podrženo: Super akce a slušná zápletka, dost vyjmečná...
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|