Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
75% |
[ 24 ] |
2 |
|
15% |
[ 5 ] |
3 |
|
6% |
[ 2 ] |
4 |
|
3% |
[ 1 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
| Stoprocentní ztráta (Totalverlust) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 10.4.2008 20:23 |
|
|
|
|
Uzasne akce, nase prostredni akce byla moc rychla, postrehl jsem jen Petra, ten tam byl krasne videt a Vasek sel po moste zady ke kameram ... nic vic jsem nepostrehl ...
Jinak tato epizoda se mi libila, zvlast malinko ujeta akce na konci, ta byla naprosto skvela.
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 10.4.2008 21:03 |
|
|
|
|
Ahoj- takže nakonec v hlaní roli fantrefistů Petr,Vaškova záda,samo že Thorsten nesměl chybět a nakonec v kavárně v pozadí Dančin taťka,obrázky v místnosti Erdogana Atalaye
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 10.4.2008 23:08 |
|
|
|
|
Tak konečně, po třičtvrtě roce jsme se dočkali. Upřímně řečeno, čekala jsem od toho víc. Teď myslim tu naši scénu. Nebyli tam všichni, a taky vystřihli ty auta, co tam měly jezdit...
Když jsem to pak procházela zpomalený, tak jsem tam objevila kromě výše zmíněných ještě kousek sebe na mostě a Janču se mnou v obchodě.
tady jsou Vaškovy slavný záda (sorry za tu lampu na hlavě... )
Janča s červenou taškou přes rameno a to bílý za ní jsem já
a tadyto bude nejspíš Péťova octávka
Když mám hodnotit celkově ten díl, tak mě moc nezaujal. Taky jsem tam postrádala Bonratha a Herzbergera, nebyla tam žádná sranda. A šéfová ani nevím, jestli tam vůbec byla, ale jestli jo, tak uplně minimálně. Dávám dvojku.
|
|
|
| | |
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 7.10.2008 14:50 |
|
|
|
|
Úvodná nehoda absolútne nereálna a počítačom spravená-to letiace auto určite.
Jazda služobnými autami na ďialnici absolútne skvelá,a keďže ani nešlo o naháňačku,niečo úplne nové a originálne.
Jedna z mála scén,keď hlavná akcia ani nemala svoj význam.
|
|
petra
|
|
Zaslal: 7.10.2008 19:53 |
|
|
|
|
Bolo to dobré,ale mi v Kobre začínajú chýbať ,,domáce" postavy(Hote,Dieter,šéfka) a pribúdajú tam ,,cudzí"(v tejto časti ich bolo veľa:napr.ten starý dedko,jeho žena,potom ten Fux,jeho žena,jeho milenka,potom ten právnik a ten čo to celé organizoval... ).A ked si na konci Chris so Semirom volali a hovorili tie mená,tak mi to chvíľu trvalo kým som si dala dokopy kto je kto...
Dúfam že viete na čo myslím...
|
_________________ Chcieť je pekné,ale krajšie je mať.
|
Speed
|
|
|
Zaslal: 7.10.2008 21:22 |
|
|
|
|
No vieš,v každej časti musia byť aj zločinci a nevinní
A aj v starších častiach sa často objavovalo veľa mien a bol z toho chaos.
Ale absencia Bonratha a Hotteho ma tiež mrzí.
|
|
|
| | |
|
| | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 9.2.2009 21:15 |
|
|
|
|
Me hodnoceni je zhruba takoveto : Zacatek byl vinikajici, pekna nehoda nezvykle udelana{to letici auto se mi tam velmi libilo, nemusime preci vzdy vedet jakym zpusobem se to auto do vzduchu dostalo}. Pak prisla vrazda a vysetrovani. Bohuzel sviznost se nejak vytratila a zadne nejake efektivni akce jsme se nedockaly. Pravda, zaver byl o neco lepsi nez prubeh epizody, ale Semirova a Chrisova jizda nebyla pro mne to prave, presto tuto epizodu ohodnotim nadprumernou dvojkou, ten starik mi byl docela simpaticky.
|
|
kosino
|
|
|
Zaslal: 10.2.2009 17:21 |
|
|
|
|
Mně se tato epizoda líbí(viděl jsem ji včera poprvé na Nově), napětí na vysoké úrovni, hlavně pak tedy na závěr, i nějaké minusy by se našli, jako třeba nepřítomnost šéfové, přesto jasně převažují klady. Uděluji jedničku.
|
|
DJ Andrej
|
|
Zaslal: 22.3.2010 12:39 |
|
|
|
|
za 1 určite dobrá akcia aj napätie aj dej
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 10:27 |
|
|
|
|
Tentokrát za 2 - trochu méně akce -ale konec byl velmi podařený a Chrisova hláška : Tak tu dálnici o pár dní otevřeme my
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|