Ohodnoťte tu epizodu ( známkou jako ve škole) |
1 |
|
81% |
[ 26 ] |
2 |
|
12% |
[ 4 ] |
3 |
|
6% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
| Exodus (Exodus) | |
Ritter
|
|
|
Zaslal: 18.4.2008 12:30 |
|
|
|
|
Nejlepší díl téhle série,akce,napětí,příběh,ani chvíli jsem se nenudil za 1
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 18.4.2008 12:56 |
|
|
|
|
První honička byla asi nejlepší, z těch nových dílů.Ta hudba k tomu seděla.A prostě ten díl byl super.P.s.:Nezdálo se vám, že bouračky u prvního pronásledování byly vystříhané z jiných dílů?Například to malé zelené auto se na 99% objevilo v jednom dílu věnovaném Andrei.
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 18.4.2008 19:27 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
Vašek Havlas
Moderátor
|
|
Zaslal: 19.4.2008 9:00 |
|
|
|
|
Díl byl perfektní ... ale nesrovnával bych díly: tady byl sám Gedeon, a v druhém byl zase sám Erdogan. Herec může svou vlastní epizodu dost ovlivnit svým projevem ale když je nezajímavý scénář, tak s tím herec nic neuddělá. To si myslím, že je případ předchozího dílu- prostě neměl tak dobrý scénář. Zatímco Exodus měl náboj, perfektní děj ... to je můj názor.
Úvodní honička neměla chybu. To jak Hotte ztlumí Semirovi rádio, jak štěká, že ho z toho bude bolet akoát hlava ... no prostě typickej "důchodce" Akce byla skvělá, je pravda, že sestříhaná ale to není až tak moc podstatné. Jen se mi v jednu chvíli zdálo, že těch létajích aut tam bylo až příliš.
Jo .. ještě mě napadlo: poznal jste někdo toho ridiče z volna na začátku epizody? To je Frankie ... kaskadér co nás vozil v jednom z policejních auta na fantreffen 2006, jak jsme byli na dálnici.
|
|
|
| | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 16.2.2009 21:19 |
|
|
|
|
A verite, ze mi tam Gedeon vubec nechybel? Za jedna.
|
|
Prcek
|
|
|
Zaslal: 16.2.2009 21:22 |
|
|
|
|
Tak tento díl se mi taky líbil velice.Jak asi tady všem budu se opakovat ale byl to skvělý děj a nechybělo tam napětí pár honiček a bohužel i smrt.Ale byl to skvělý příběh.Erdogan zvládl solovou akci výborně.Byl tam vidět i Chris,sice jen chvíli ale aspoň vtipně.Za sebe říkám také nejlepší díl!!!!
|
|
|
| | |
|
| | |
Camry
|
|
Zaslal: 16.2.2009 21:40 |
|
|
|
|
No škoda, že moc nehrál Chris zase ale voda u Chrise:lol: . Zápletka poněkud zajímavá a překvapení, že je v té vině i ten staroch . Jinak honička před koncem, on si musí vzít to staré Mondeo a kolem stojí Mercedes, to víte, oni musí rozbít tyto auta, žádné nové Mercedesy. Dále Bonrath zase zachránil život. Hned jsem si vzpomněl na Rodinný gang, kdy zachránil život Semirovi a teď Hottovi. Prvně jsem myslel, že dám trojku ale zaslouží si to 1-
Aleš Vaněk napsal: | Krome Chrise opet nechybel cely tym dalnicni policie - sefka, Susanna, duo Dieter - Hotte a Hartmut.
| No Sussanu jsem nepostřehl.
|
eron
Administrátor
|
|
Zaslal: 16.2.2009 22:04 |
|
|
|
|
Tenhle díl byl na 12.sérii naprostá bomba !
Tak nejprve - Hotte s pouty mě naprosto odrovnal Byl jsem rád, že se v Kobře 11 s Dieterem objevili. Hartmut je také + pro dnešní díl.
A navíc - mohli jsme v akci vidět celou policejní eskadru, na konci chyběla "povinná" záverečná honička, byla nahrazena Hottem a Semirem "Kung Fu" Gerkhánem a bylo vidět, že to Kobře sluší více...
Jednička je dnes jasná, díl napsal Michael Krause a já myslím, že i scénář celkem šel.
Škoda Chrise, byl to přece jen poslední klasický díl 12.série, mohl zde hrát... Je škoda, že odešel a že neměl sledovanost, ale myslím, že hlavní vinou na tom měly slabé scénáře...
No, takže 1
|
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 16.2.2009 23:37 |
|
|
|
|
Velice povedený díl, Chris mi tam vůbec nechyběl. Děj se mi líbil, to zmiňované "překvapení", že v tom má prsty starej šéf, tak to jsem docela čekala, jak za nim s důvěrou holčina přiběhla... kdyby radši zavolala hned Semirovi..
Co mě příjemně překvapilo bylo, jak na začátku ten chlapík se sešel s tou mladou (nepamatuju si jména) a pak zdrhal před Semirem, tak když ten zlej u něj zastavil s autem a vykládal mu, že je novinář a bla bla bla, tak že mu nevěřil a pelášil pryč. Protože podobná situace se takhle vyskytuje celkem často a většinou tak, že divákovi je jasný, že je to lest, ale tomu hrdinovi to nedocvakne a naletí na to. Tak tenhle měl aspoň rozum.
Jasná jednička.
|
_________________ Daniela Nosková
(spoluautorka www.afc11.cz)
|
|
| | |
Jeaany
|
|
|
Zaslal: 17.2.2009 6:17 |
|
|
|
|
Dávám za 2, protože mi tam Chris moc chyběl jinak to nemělo chybu, ty hlášky Hotteho v autě při Semirově hlasité muzice, atd. Ale Sussana se tam podle mě nikde neobjevila...
Jinak tady někdo má pravdu, že za sledovanost také můžou scénáře, to není o hercích, prostě některé díly neklaply u diváků asi tak jak měli nebo scénáristé očekávali....ale stejně, i takhle série se povedla, každá měla něco originálního a myslím, že to v celkovém hodnocení to zas není tak hrozný..
|
|
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.2.2009 11:18 |
|
|
|
|
Naprosto nadupaný díl se Semirovo sólovkou; body navíc mu přidali i Hotte a Dieter (všimli jste si, jak je Hotte s čepičkou roztomilý? ) a samozřejmě Hartmutt Padouch byl hezky skrytý, tak to má být, nechyběly bouračky a akce ani uběhaný komisař (lidi, někdy si říkám, že já být zločinec, tak jsem v háji... oni tam všichni dokáží tak dlouho a pěkně, elegantně běžet! Já doběhnout na konec ulice, tak se snad raději vzdám, protože bych vypustila duši ). A chyběla Andrea, co víc si přát?
Za 1*****
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
| Exodus | |
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 10:28 |
|
|
|
|
Rozhodně zajímavý příběh a akce - ale přišlo mi to hodně chaotický a navíc tam chyběl Chris - takže za 2
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Ezis
|
|
Zaslal: 11.4.2011 15:30 |
|
|
|
|
Tenhle díl se mně moc líbil. Jednak hudba na začátku byla absolutně skvělá (dík za jméno skladby!) a Hotte: "Dej tam nějakej šlágr! Nebo lidovku!"
(jak může někdo chtít "nějakej šlágr", když hraje anglický rock ?!?)
No a druhak téma podvodu ve firmě tu už sice několikrát bylo, ale tentokrát bylo pojato dost důkladně, zevnitř, detektivně. Tím mně ten díl trochu připomínal Vraždy v Midsomeru, a ty já můžu.
O kvalitách tohohle dílu svědčí i to, že jsem ho viděla asi před rokem, ale hodně mně utkvěl.
Taky mně byla hodně sympatická ta Ute, byla to reálná, nečernobílá postava. Jedna z mála v Kobře, u které jsem si dokázala představit, že bych byla v její kůži a chovala se podobně jako ona. Akorát "uts" a "utele" je lotyšsky a litevsky "veš", tak jsem si pořád tak nějak napůl podvědomě říkala "proč jí rodiče dali tak pitomý jméno..."
Jediné, co mně trochu chybělo, bylo více Chrise, více Hartmutta, techniky a dálnice... ale to je u mě univerzální pravidlo: v Kobře čím víc Semira a jeho parťáka, Hartmutta, Dietera a Hotteho, techniky, detektivního pátrání a dálnice, tím líp. A tenhle díl byl tak zaměřený na ten zamotaný problém s fúzí dvou firem, že se do něj tohle všechno nevešlo. Ale člověk zas nemůže mít všechno, že jo.
Za 1.
|
|
|
| Exodus | |
Vojta
|
|
|
Zaslal: 11.4.2011 17:11 |
|
|
|
|
Mně se to tedy celkem líbilo, škoda že zde nebyl moc Chris, jinak děj se mi líbil, může být za 1.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|