| Vítejte v novém diskusním fóru | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 1:03 |
|
|
|
|
Zdravím všechny příznivce seriálu Cobra 11 na našem diskusním fóru,
jak jistě mnozí víte, na původním hostingu, na serverech site.cz, byly dlouhou dobu naše stránky včetně diskusního fóra nedostupné. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl stránky přemístit na nový hosting, na adresu www.afc11.cz.
Bohužel na serverech site.cz je databáze MySQL téměř rok nedostupná (už ani neočekávám, zda ještě někdy půjde), čili jsem nemohl provést zalohy registrací a příspěvků nás všech. Tímto jsme ztratili veškerou původní databázi: Nezbývá nám tedy nic jiného, než začít od úplného začátku
Věřím, že zanedlouho budeme mít fórum opět plné zajímavostí a novinek ze světa Cobry 11.
Předem vám děkuji za věrnost tomuto fóru a za vaše názory, se kterými se rádi podělíte s ostatními.
|
|
|
| | |
halihmed
|
|
Zaslal: 13.10.2007 11:24 |
|
|
|
|
taktéž děkuji Alešovi, že se na stránky a forum "nevykašlal" a opět je spustil
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 17:48 |
|
|
|
|
Ahojík jsem ráda,že to tu zase šlape.Je mě však líto,že se nezachovalo povídkové forum.Jsem ochotna dodat skoro veškeré povídky do povídkového fora.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 17:53 |
|
|
|
|
WOX-Bylo by mejlepší aby se o povídky staral zase jeden člověk jako to bylo dřív.Nevím je to prostě jen můj názor.
wox-to se mě moc ptáš,sice umím na pc spoustu věcí,ale dotohodle fakt nevidím.
|
|
| Informace k povídkovému fóru | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 18:10 |
|
|
|
|
Zdravím přátelé,
na nové Povídkové fórum se můžete těšit v neděli 14.10. po 20.hodině na adrese povidky.afc11.cz. Kromě databáze (registrace, témata, příspěvky) bude vše zachováno. Děkuji za spolupráci s Woxys. Jsem rád, že Andy, na rozdíl odemě, prováděla zálohy povídek (na mě by už toho bylo trochu moc).
Jinak před chvílí jsem doladil nastavení tohoto fóra a do galerie postaviček jsem vložil obrázky herců, které si můžete nastavit ve svém profilu.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 18:10 |
|
|
|
|
ALEŠI-Díky ti,žes to zase dal do kupy.Jestli budeš moct,založ povídkové forum a já se pokusím tam dostat povídky co mám uložené na CD.Budu tedka delší dobu doma,tak na to budu mít čas.
|
|
Viktor
Administrátor
|
|
|
Zaslal: 16.10.2007 22:22 |
|
|
|
|
Zdravím všechny,
přidávám se k velkému dík Alešovi za rozjetí fóra! Jistě to bylo náročný a práce bylo mnoho. Snad už podobné problémy nenastanou. Přístup bývalého poskytovatele byl opravdu neuspokojivý. Na sídelní adrese, kterou jsem navštívil, o nich nikdo nic nevěděl. Je dobře, že jsi to přemístil jinam.
Mám teď hodně práce, přesto se pokusím jakožto nový admin na fóru pomáhat.
Přeju hodně zábavy na fóru.
|
|
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.10.2007 23:37 |
|
|
|
|
Ahoj kamaradi,
jsem rad, ze jste zustali foru verni, vratili se zpatky a prispivate sem kvalitnimi nazory. Dekuji vsem za vasi snahu zase pekne rozjet forum. Bez vas by tato ma prace byla k nicemu.
|
|
|
| | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 19.10.2007 19:09 |
|
|
|
|
AHOJKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,
jsem móóóc ráda, že můžu být zpátky u partičky skvělých lidí. Musela jsem si bohužel změnit nick, bo jsem u svého posledního (Martina) asi zapoměla heslo, takže teď jsem Martinka, ale to jenom proto, aby se to nepletlo...
Děkuji moc všem, kteří se podíleli, podílí se a budou se podílet na tomto foru, protože už se mi ptali i z Německa, co se s náma stalo, že jsme nedostupní. S hrdostí jim tedy mohu, skoro po půl roce, odpovědět, že jsme zpět a ještě s větším nasazením budujeme nej stránky o Cobře v ČR, né-li v Evropě a dokonce né-li ve světě
Téda, to bylo.... Fakt jsme mi ale hrozně scházeli. Normálně skoro ronim slzy, jak jsem šťastná. Já na spousty z vás neměla ani mail, tak jsem vám nemohla napsat. No hrozný, tohle období bez fora a bez vás.
PS. Ještě taková drobnost - chtěla bych si sem nahrát foto, ale opět si nepamatuji jak, když je moc velký
|
|
|
| | |
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 2.1.2008 16:30 |
|
|
|
|
Taky jsem strašně rád za znovuzrození stránek Kobry 11 kde se všichni určitě moc pobavíme
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|