| Filmy | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 15:56 |
|
|
|
|
Připojuji se...
Faunův labyrint je ohromný zážitek: nutno ovšem říci, že by na něj neměly chodit slabší povahy, neboť se v něm vyskytuje poměrně brutální násilí. Zcela jistě ovšem NE samoúčelné! Naopak, tento snímek je natočený tak chytře, že divák, je-li ochotný vnímat, prožívá ve své rovině to samé, co malá hrdinka příběhu...
Musím říci, že když jsem vyšla z kina, nijak nadšena jsem nebyla: ovšem celé týdny od zhlédnutí Labyrintu nad filmem musím přemýšlet a zdá se mi lepší a lepší. Musím ho vidět ještě jednou na DVD a skutečně si ho užít: teď již budu vědět, kdy zavřít oči Faunův labyrint rozhodně doporučuji, je to herecký koncert s efekty tak podařenými, že je jako uměle vytvořené ani nevnímáte, zato si Vaše uši užijí kouzelnou španělštinu. Konečně se jednou v kině vyskytl silný příběh prosttý klišé. A mezi námi, je fajn odpočinout si od pitomých amerických filmů, jejichž obsahem poslední dobou bývá pohupování silikonových čtverek peroxidových blondýn.
Další film, který mě potěšil, je Harry Potter a Řád Fénixe. Fanoušci se prý dělí na ty, kteří pětku milují a na ty, kteří ji prohlašují za nejhorší ze série a režiséra by nejraději oběsili. Jednoznačně se řadím do první skupiny, film mě nadchl, pobavil, totálně rozveselil i dobře naladil svou poctivostí. Dlouho jsem si po opuštění sálu nepřipadala tak fajn a málokterému filmu dávám tak vysoké hodnocení - HP 5 bych přiklepla *****
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 18:50 |
|
|
|
|
eron: Já na to právě taky koukám v originále, je to lepší, navíc Nova to ani nevysílá širokoúhle, což je velká škoda. Na Nově jsem to viděla jen na okamžik, jinak ani nemám přes tejden na koleji televizi.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 19:11 |
|
|
|
|
Běží novej seriál.Druhá Kobra.S tím rozdílem,že jsou tam jiní herci.
|
|
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 19:23 |
|
|
|
|
Andy, můžeš být trochu konkrétnější?
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 19:34 |
|
|
|
|
Jo lidi kdybych si tak vzpoměla,jak se ten seriál jmenuje a kde ho dávaj.Ale jak říkám,je to taky německej seriál a dost kopíruje Kobru.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 19:40 |
|
|
|
|
KÁJA-Kdybys mě zabila tak nevím,ale přišla mě namysl Kobra hned jak jsem ten seriál prvně viděla a mám takové tušení,že mají taky šéfku.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 19:53 |
|
|
|
|
eron-no to právě nevím ale skusím to zjistit
|
|
|
| | |
|
| | |
eron
Administrátor
|
|
Zaslal: 14.10.2007 10:32 |
|
|
|
|
Vzpoměl jsem si ještě na francouzskou sérii Taxi, ta mě taky pobavila, ale vážení, na Kobru to nemá...
Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)
|
Tess
|
|
Zaslal: 19.10.2007 17:10 |
|
|
|
|
Chodím do kina málo, ale za poslední rok mě velmi zaujal film Vratné lahve . Asi proto že citlivě ťuknul do problému budoucích genetrací - Senioři- Co s nimi ,a jak s nimi vycházet a žít . Chystám se na Medvídka , máre nějaké recenze ?
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 4.11.2007 21:09 |
|
|
|
|
Nu, ta doplním všechno (snad ):
Harry Potter a Fénixův řád: Pláči, pláči, pláči. Nebýt vtipných scén, tak bych po něm ani nehlesla. Po prvních dvou dílech jde kouzlo dolů a dolů...
Faunův Labyrint: Super film, super efekty, Faun neměl chybu stejně jako vílky. Skvělá oddychovka
Taxi: Nejlspší je Taxi 3 ala parodie na Jamese Bonda. Jak Emilián, tak Daniel jsou suproví... ale on i Jubért a ostatní postavy jsou skvělé. Když se chci zasmát, tohle je jasná volba
Ratatouille: Narosto geniální filmeček. Postavy jako ze žurnálu, zvířátka jako plyšáčci k zulíbání... Nu, já naprosto propadla kouzlu Linguiniho (hm... celý Hartmutt ) a pana kritika (celý Kranich ). Super film, těším se, až ho budu mít doma
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 4.11.2007 21:41 |
|
|
|
|
Zajímavé, mám zcela opačný názor... považuji to za docela náročné dílko a hlavně takové, co Ti i měsíce poté hučí v hlavě a nutí Tě přemýšlet...
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 6.11.2007 21:14 |
|
|
|
|
Oboje jsou povedená dílka... ale v hlavě mi tolik nevězela. A V jako Vendetta se mi již bohužel dost vymazalo z hlavy, musím si ji pustit znova, protože vím, že se mi to líbilo...
|
|
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 7.11.2007 21:44 |
|
|
|
|
Jo, Simpsonovi, to je klasika. Film už jsem viděla snad stokrát, je to můj zvedač nálady (společně s dílem Springfield hledá Superstar... pokaždé se mi tam u zpěvu Johnyho Duháka vybaví Hartmutt a padám do kolen )
Já poslední dobou ulítávám na seriálu Heroes, je to mňamka pro fajnšmekry (ticho blondýno!) Doteď děkuji spolužačce, že mne na to přitáhla (ale nazuřilo mne, že to koupila Prima. Dabing, ač jistě dobrý jako vždy, tomu vezme šťávu...)
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.11.2007 21:04 |
|
|
|
|
Hej! Náhodou tam nejsou jen Amíci!!! Jsou tam i Brazilci/Venezuelci?, Ukrajinci, Indové apod... A jeden skvělý, úžasný Japonec (co udělal největší pitominu, co jsem kdy viděla ). A ten seriál je super... Už jsme ve třídě 3, co na to koukaj Martina do toho zatáhla mne a společnými silami jsme uvrtali Filípka Už je z něj taky závislák
A Hartmutt... no, na něj by spíš seděla parodie na Heroes, zvaná Zeroes...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 9.11.2007 1:39 |
|
|
|
|
Viděli jste dneska někdo dokument Kupředu levá, kupředu pravá? Hustýýýýýýý! děsně jsem doufala, že to v TV brzy uvidím, teď to sleduji a úchvatně se bavím - už proto, že některé lidi ze snímku osobně znám! ten olepaný kluk z Komunistického svazu mládeže je z našeho gymnázia (ha ha ha ha, SOUKROMÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉHO! Jeho rodiče mu platí školné! A on byl taaaakový loooooser!) a jeden z Mladých konzervativců zase chodil na univerzitu taky si tam zahrál obchod mých rodičů a k mému velkému pobavení i fotograf z novin, kde jsem byla na praxi no já jsem vysmátááááá!
Děcka z Komunistického svazu mládeže bych vyliskala... nejsou normální. Jednou jsem tlapkala po našem náměstí a proti mně vyběhl průvod s rudými vlajkami s tvářemi Lenina (tuším). Jsem vykulila modrá očka, co že je to za recesi... a ke svému překvapení mezi nimi rozeznala právě kluka, co znám osobně. Jsem se ho ptala, o co go a on, že je to demonstrace proti zrušení Svazu komunistické mládeže. Uáááááááh! Málem jsem padla do sněhu... tak jsem se raději sebrala a utekla jsem, protože tam mířili novináři a když jsem si představila, že bych byla v jednom záběru s těmito... ééé... individui, jímala mě hrůůůůza!
Ale dokument doporučuji, je to hustá podívaná, nezklamala mě... ačkoliv... dívat se na to, jak mladá děcka s láskou slintají nad vrahem Leninem a doufají v opakování roku 1946 je dost... bolestné
|
|
|
| | |
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 10.11.2007 15:30 |
|
|
|
|
Podla mna najlepsi film aky som videla je Posli to dalej ( Pay it forward) Je o tom, ako jeden napad moze(ale aj nemusi) zmenit tento svet k lepsiemu. Myslim ze ma tento film zmenil aspon troska k lepsiemu a naucil chapat svet a ludi inak ako z tej sebeckej stranky.
Na druhom mieste mam film Hotel Rwanda, ktory je zial podla skutocnych udalosti, ktore si mozte poniektori pamatat a tiez je o ludskosti( asi som moc ludska ked sa mi pacia taketo filmy )
Kanditatov na 3 miesto je viac, napr. Anna a kral, Zivot je krasny, Schindlerov zoznam, Spojenec(Inside man), Dobry rocnik( A Good year) ale aj komedie Drz hubu, Taxi a rozne SpencerovkoHillovky
Rada si pozriem aj rozpravky ako Shrek, Doba ladova, Spirit, Narnia a pod. A nesmiem zabudnut na moju srdcovku Jackieho Chana, to je kapitola sama o sebe
|
|
|
| | |
Rimes
|
|
|
Zaslal: 13.11.2007 21:32 |
|
|
|
|
Já jsem právě shlédla Spidemana 3, musim uznat že mě bavil, ale místy už byl děj celkem zdlouhavý...
|
|
|
| | |
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 14:04 |
|
|
|
|
Po dlhsej dobe som si zas nasla cas na par filmov a zaujali ma hlavne dva:
Deja Vu: napinavy film, ktory nuti cloveka rozmyslat pocas celeho jeho sledovania, lebo kazda malickost je dolezita.
Každý asi zažil ten znepokojujúci pocit. Miesto, ktoré ste nikdy nevideli, vám pripadá známe. Osoba, ktorú ste nikdy nestretli, vám pripadá povedomá. Je to fenomén nazývaný déjà vu (z francúzskeho už videné). Mnohí veria, že je to len výplod mysle. Ale čo ak sú to varovania, vyslané z minulosti, alebo stopy k udalostiam, ktoré sa len stanú? Agent Doug Carlin (Denzel Washington) je prizvaný k vyšetrovaniu bombového atentátu na trajekt, ktorý si vyžiada vyše 500 mŕtvych. Agenti z inej vládnej agentúry ho zasvätia do najprísnejšie stráženého vládneho tajomstva: Je možné nazrieť do minulosti. Agent Carlin sa vydáva späť v čase, aby zabránil atentátu. Zoznamuje sa s tajomnou krásnou ženou, ktorá má byť o štyri dni cestujúcou na osudnom trajekte...(MovieMania.sk)
Most do krajiny Terabithia: rozpravka nie len pre deti, ale pre vsetkych ktori vedia pozerat s otvorenou myslou. Je o sile priatelstva, neskutocnej fantazii, ale aj o skutocnom tazkom zivote chlapca nie prilis oblubeneho v kolektive, z velkej rodiny, kde rodicia prepocitavaju kazdu korunku, len aby prezili. Priznam sa ze tento film ma prinutil po dlhej dobe siahnut po vreckovke a nad tym co mam a nevazim si, a co nemam a ani mat nemusim, i ked chcem
|
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 10
|
|
|
|