Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
90% |
[ 20 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
9% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
|
| V moci únosců (Ausgeliefert) | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
b00m
|
|
Zaslal: 23.6.2008 20:16 |
|
|
|
|
Hned jako první, co chci vyjádřit je děj, který se mi tak trochu spojoval s filmem Holywoodu. Jednalo se, že banda zlodějů kradla diamanty a ty pak schovala v budově, která se stavěla. Zloděj, který byl zatčen se tam vrátil za 2 roky a zjistil, že je to oddělení Los Angelské policie.
Líbilo se mi hlavně, jak Chris 'odstřelil' prvního podezřelého do kontejneru. To bylo něco co se fakt nedalo čekat i s dobrou hláškou od Semira: Ty bys mohl vystupovat v Cirkusu. ( doufám, že je to správně ).
Chris, jako kurýr, vypadal nepoznatelně dokud jsem neviděl obličej a nápad jak se dozvědět o těch únoscích taky.
Také Chris překvapil na konci při honičce, kdy běžel za zlodějem, který byl v zácpe a Semíro na to: Došel ti dech ( tak nějak to znělo. Nepamatuju si přesná slova )
Celkové hodnocení: 1
|
|
| V moci únosců (CZ) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 23.6.2008 23:55 |
|
|
|
|
Mimochodem, ten hlavni unosce Meinhardt - nebyl to nahodou Walter Fromm z epizody 4.serie Na uteku? Tehdy odletel malym letadlem, pry chtel obletet svet, vzpominate? Unesl pri tom svou byvalou, kterou pak vyhodil z letadla...
Andre: semafory byly vypnute, ale byla tam STOPka. Skoda te Alfy, jedine italske auto, ktere se mi libi...
|
|
Matis
|
|
Zaslal: 24.6.2008 11:43 |
|
|
|
|
Na tomhle dílu se mi líbilo že bouračky byly aspoň trochu reálné,protože to,co dokážou někteří přežít skoro není možné.1
|
|
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 24.6.2008 17:39 |
|
|
|
|
Perfektní díl, pro mě jeden z nejlepších vůbec. 11.série je dost kvalitní =o))
Nejlepší okamžiky bylo Chrisovo chycení barmana do popelnice a hodně se mi líbila akce uprostřed města. Takže samozřejmě velká 1*
|
|
|
| | |
kajusia
|
|
|
Zaslal: 24.6.2008 22:27 |
|
|
|
|
Připadám si divně, ale...
to jsem jediná, koho včerejší díl víceméně nudil?
Bylo tu několik dobrých momentů, předání diamantů, hoňka za barovou obsluhou, Chris ala poslíček, ale to bylo tak vše. Záporák mi byl krajně nesympatický (yahoo, konečně! ) a děj, nu, moc mě to nezaujalo.
A rádoby vtipné poznámky na zdravou výživu... hm, nic moc. (ozvala se antizdravá výživa )
3.
|
_________________ "Ňa ňa ňa!"
|
TygrŠerchán
|
|
|
Zaslal: 30.5.2009 21:44 |
|
|
|
|
Úvodní akce = nejlepší dálniční akce 11. série (autobus, Semirova palba, bouračky, Semirova a Chrisova snaha doběhnout prchající vězně a Chrisova (ikdyž marná), tak povedená střílečka na zdrhající bandu)
Chris jako pošťák - pěkná rafinovaná scéna
Předání diamantů - napínavá scéna (Semir málem přiraženej mezi autama)
Závěr: kolona aut, běžící Chris a vydařená scéna protijedoucích aut
Jeden z nejlepších dílů jedenáctky (možná nejlepší)
1
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 12.4.2010 21:18 |
|
|
|
|
Výborný díl - ikdyž mohla být lepší zápletka - jinač v poho 1-
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|