Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
69% |
[ 16 ] |
2 |
|
17% |
[ 4 ] |
3 |
|
13% |
[ 3 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
| Vina a trest (Schuld und Sühne) | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.6.2008 9:36 |
|
|
|
|
Super díl. Nemám co dodat. Jen teda, že by se mi Hoffmann líbil jako Semirův parťák. A taky se mi strašně líbí synchronizovaná jízda zásahovky. Ta nikdy nemá chybu =o)) 1
|
|
| Vina a trest (CZ) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.6.2008 9:42 |
|
|
|
|
Velmi zajimavy pribeh s necekanym koncem, uzasne akce, vyborni herci, ja jsem spokojen. Kazdopadne jsou i lepsi dily, tentokrat davam za 2.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.6.2008 18:36 |
|
|
|
|
Ne ne neeeee... jak tak poslouchám, tak další řady se ponesou spíše ve stylu rodičovské příručky, aneb ,,Podpalčák Semir vysvětluje, jak vybrat správnou dětskou výživu, aby děcko nemělo řídkou stolici"
A bacha na to - když bylo oznámeno, že andree z bůhvíčeho naroste břicho a porodí, varovala jsem v krátkém ironickém textu, že se bude Gerkhan v dílech honit za levnými plenami. Pokud vím, dokonce na to opravdu došlo (!!!!!!). Napůl mě to celkem sadisticky těší, napůl mě to mrzí a v podstatě je mi to jedno na Turka-blbečka, kterému už chybí jen vytasit prs a kojit, se dívat nebudu
Tak doufejme, že se pletu a dětské výkaly se řešit nebudou
Mimochodem... Semir mi skutečně připomíná NE polidštěného akčního hrdinu, ale KARIKATURU na akčního hrdinu kdybych se mohla zeptat... v jakém díle nebyla Andrea a Semir-debílek, prosím? že bych se přece jen mrkla...
|
|
|
| | |
|
| | |
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 17.6.2008 19:51 |
|
|
|
|
No mne sa zas pre zmenu pacilo, nahodou to dost vystihovalo stareho dobreho Semira, ktory musel mat auta vsade, i my mame deco vo veku Aidy a ta predstava zeby som jej dala model formulky ma dost pobavila. Tiez som si vsimla ze uz 2 alebo 3 krat ukazali ako Chris v noci sedi v aute pred nejakym domom, vzdy som si myslela ze to suvisi s aktualnym pripadom, ale to bude asi vazne jeho ex a deti, len skoda ze to nechcu rozvinut, aj to nacrtol Semir ked sa ho pytal ze kde bol, ale postacila mu jeho odpoved. Zaporak bol dost lahko prekuknutelny, zas colnik bol sympos, len skoda tej hluposti v jeho minulosti. Semir ma opat stastie na partakov ktory mu potajomky ukradnu mobil a podstrcia podozrivemu do auta U mna za 1
|
|
|
| | |
b00m
|
|
Zaslal: 18.6.2008 16:39 |
|
|
|
|
Ta část jak byl Chris před tím domem nebyl to repeat? Myslím, že hrálo to stejné co už jsem viděl...
Díl byl suprový i když jsem nepředpokládal, že by přítel celníka byl záporák. Taky mě pobavilo, že měl Hartmutt na KTK (píše se to snad tak ne? Když tak mě opravte) Lucy. Viděl jsem jen zadek, ale myslím, že už je v pořádku. Hodnocení nebude jiné než 1.
|
|
TygrŠerchán
|
|
|
Zaslal: 30.5.2009 21:20 |
|
|
|
|
Epizoda postrádá povedené akce, nejlepší je pouze jedna a to úvodní, kdy Semir skáče na náklaďák
Velmi slabý závěr s odfláknutou závěrečnou honičkou
x
Naopak je zde další odkaz ke Chrisovi, když v autě pozoruje rodinnou idylku své bývalé ženy a svých dětí (ikdyž většina záběrů jsou ty samé, co použili v epizodě "V nejlepším úmyslu", oceňuji, že se tvůrci vracejí k minulosti Chrise)
2-3
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 12.4.2010 21:17 |
|
|
|
|
Celkem dobrej díl a zajímavý příběh za 1-
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|