Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve škole) |
1 |
|
87% |
[ 36 ] |
2 |
|
9% |
[ 4 ] |
3 |
|
2% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 41 |
|
| Pekelná jízda na dálnici A4 (Höllenfahrt auf der A4) | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 31.7.2008 21:38 |
|
|
|
|
Vzhledem k nedostupnosti Admin Teamu v dobe od 1.8. do 10.8. zakladam tuto diskusi s predstihem.
|
|
nicky
|
|
Zaslal: 6.8.2008 16:01 |
|
|
|
|
Zdravím tahle 1část dílu Pekelná jízda na dálnici A4 mě moc bavila.
Nejvíce se mi líbilo jak Semir řekl:tak a mám toho dost půjdeš pěšky!jasná 1 v hodnocení!!
|
|
Matis
|
|
Zaslal: 6.8.2008 16:22 |
|
|
|
|
Skvělý dvojdíl.Dneska to výborné začalo a zítra to stejně dobře skončí.Jenom škoda,že se v tomhle díle vůbec neobjeví ta nej hudba z 2. a 3. řady.Za 1
|
|
|
| | |
André
|
|
Zaslal: 6.8.2008 16:24 |
|
|
|
|
Nesmyslná úvodní nehoda je prostě přehnaná. Ať si myslí kdo chce co chce. Tohle je i na Kobru moc a už je to spíš sci-fi.
Dali tam pár rozmlácenejch vraků a nechali prolítnout sierru a mercedes + sestřihy z II. a III. řady (hlavně Jed a Smrtící náklad) a pak nám říkají, že to bylo 400 aut . Kde to vzali??? I 200 aut, když se střetne tak je dálnice ucpaná těmi vraky na delším úseku. A to nemluvim o tom, že v týhle jasný viditelnosti (tímto poukazuji na nehodu na D1 ve sněhový bouři, kde se vlastně nikdo neviděl) byli všichni asi slepý a hrozný na tom je, že si to dovolili zopakovat o rok pozdějc na stejnym úseku . A náklaďák od kterýho to všechno vzniklo v některých záběrech prostě zmizel.
Další mínus: Přišel Tom, který je spíš elegán a ne akční hrdina. Tak to prostě vidim. Nedokážu si ho představit jak je někde zmlácenej a že prostě už nemůže. Zmizela super hudba Reinharda Scheureggera. No prostě tady u mě Kobra klesla.
Pekelná jízda na dálnici A4 je první co jsem dřív z Kobry v premiéře viděl a díky tomu jsem u toho zůstal, ale vim, že jsou lepší věci.
Samozřejmě je vyjímečná, ale přijde mi zde naprosto trapné prodlužování prostřednictvím rádia ve vrtulníku či televize. Stačilo by to na běžných 45 minut. Jinak jízda mercedesu s BMW je výborná, ale na jedničku to pro mě nestačí.
Hodnotim komplet pilot (díky tv Nova nesmyslně rozdělen) za 2.
Jo a všimli jste si? Nervózního Eda hraje herec, který hrál pitomce Kesslera ve dvojdíle na Mallorce a hrál také v VI. řadě V křížové palbě pravou ruku Wagnera.
|
_________________ "No, jarabáčku? Jak to vypadá?"...André Fux
|
|
| | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 6.8.2008 16:31 |
|
|
|
|
Tohle je prostě pro mě to nejlepší co v kobře 11 kdy bylo. Smrtící jízda pro mě zůstává nejlepším dílem ze všech a ani Štvanice to nepřekonala. Čtvrtá série bývala pro mě vždy nejlepší, ale v posledních letech mě tato řada už nebere tak jak dříve. Přesto všechno se už těším na další díly.
|
|
|
| | |
RCmodeling
|
|
Zaslal: 6.8.2008 20:04 |
|
|
|
|
Skvělá první část, dobré hlášky a akce. Určitě za 1.
|
|
adanos
|
|
|
Zaslal: 7.8.2008 7:50 |
|
|
|
|
muj nejoblibenejsi dil
|
|
|
| | |
kosino
|
|
|
Zaslal: 7.8.2008 17:01 |
|
|
|
|
Ten díl byl vtipný, napínavý, myslím, že obsahoval vše, co by měl! Jen škoda, že Tom už také odpočívá v pokoji, stejně jako Chris Hlavně Tom si takový konec, jak nakonec skončil, nezasloužil, Chris si mě zase tolik nezískal, ale taky to byl sympatický a výborný policista a kolega Semira!
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 9.8.2008 5:33 |
|
|
|
|
Tom! Kouzelný, mňoukající modrooký a milovaný Tomíšššek! :aww: jak nádherné bylo slyšet zase jeho hlas! :aww:
Poznámka: koho že volala Engie? Předsedu vlády a ministerského předsedu? Ehm, ehm. Kobra se odehrává v Německu, zaznít mělo, pokud se nepletu, slovo ,,kancléř" :-/
A LIVE natáčení dramatu na dálnici? Proboha!!!! to bylo tak NEETICKÉ, že mi málem zaskočily nadávky - takovéhle věci nemají v televizi co dělat! Nešlo o teroristický útok, nešlo o válku ani o živelnou pohromu, ale JEN a pouze o soukromou lidskou tragéii, třebaže mediálně zajímavou. Ne, já být v nějaké radě pro vysílání, nasolím televizi, která to vysílala, pokutu jako Praděd kdyby se třeba to děcko, co poslali po laně, pěkně krvavě rozmázlo o most, sledovaly by to live miliony lidí - wow, to by byla chuťovka. Pak bych nechtěla být německá uklízečka starající se o městské ulice... to vysílání mě namíchlo...
Ale jinak? Jinak je tu TOMÍÍŠŠŠŠEK! A proto jednička :aww:
|
|
|
| | |
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 6.9.2008 8:08 |
|
|
|
|
Táto časť bolo ináč iba kopiou jedného amerického filmu,ktorý mal veľmi podobný dej.
V Cobre však bol obsah dosť nelogický.Semir totiž mohol odtrhnúť dvere na Mercedese už na začiatku a nemali by žiadne problémy s mostom či prejazdom cez Aachen.
Je to smiešne,že 2 hodiny sa trápia a potom zrazu vyrieši akciu šliapnutím na brzdový pedál a odtrhnutím dverí.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 6.9.2008 9:38 |
|
|
|
|
Speed napsal: | Táto časť bolo ináč iba kopiou jedného amerického filmu,ktorý mal veľmi podobný dej.
V Cobre však bol obsah dosť nelogický.Semir totiž mohol odtrhnúť dvere na Mercedese už na začiatku a nemali by žiadne problémy s mostom či prejazdom cez Aachen.
Je to smiešne,že 2 hodiny sa trápia a potom zrazu vyrieši akciu šliapnutím na brzdový pedál a odtrhnutím dverí. |
Nevíš, jak se ten film jmenoval?
|
|
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 6.9.2008 10:20 |
|
|
|
|
Konečne som ho našiel.Film sa volá Runaway Car z roku 1997.
Obsah je veľmi podobný,je tam aj scéna s otvorenou kapotou či s mostom.Pri moste však autá neletia pretože ho stihnú spustiť dole.Záverečné scéna sa končí tiež na stavenisku,kde neovládateľné auto naráža spolu s posádkou do piesku,no prežijú to.
Začiatok filmu som nevidel,ale ihneď som spoznal,že režiséri Cobry 11 sa ho snažili napodobniť.Sparvili niečo také,ako v prípade časti Extrém-The Fast and the Furious.
Obrázky z filmu nájdete na stránke imcdb.org,vyhľadajte film a pozrite si hlavne obrázky pri Forde Maverick 1974.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 6.9.2008 11:30 |
|
|
|
|
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 26.10.2008 12:48 |
|
|
|
|
Film "runaway car" podle kterého byl udělán tento díl dávají dnes v 15:00 a zítra v 13:00 na slovenské JOJ tv pod názvem splašená kára.
|
|
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 6.12.2008 5:31 |
|
|
|
|
Tvou otázku sice nezodpovím, ale mohu za sebe říci, že jako novinářka bych v tom díle být nechtěla sice jsem o tom mluvila už výše, ale Ty ses zeptala konkrétně...
Jednak podle mě není úplně košér, aby se člověk ze zpravodajství v takovém seriálu (a roli) vůbec výrazněji objevil - zpravodaj má být super důvěryhodný člověk, ne někdo, kdo takhle trdluje XD
A pak, jako šéfovi zpravodajství by se mi asi moc nelíbilo, že můj zaměstnanec hrál v seriálu, kde se novináři chovali nepřístojně. Žádná normální televize by se nezachovala tak, jako ta v tomto díle a pokud ano, strhla by na sebe neuvěřitelný vír kritiky. Jsou věci, které se prostě ŽIVĚ nevysílají. Jako jasně, zastavil se provoz na dálnici, to byla jistě věc veřejného zájmu! Ale aby z helikoptéry někdo sledoval auto, u kterého se vědělo, že to může kdykoliv naprat do mostu a diváci uvidí smrt v přímém přenosu? To těžko. A i kdyby byl šéf tak šílený, že by takové breaking news uvedl, musel by je stopnout v okamžiku, kdy se pokoušeli zachránit to děcko. Protože kdyby to u toho umřelo a televize to ukázala LIVE, byl by to jeden z největších průšvihů v historii médií...
Takže kdyby to opravdu hráli skuteční redaktoři, asi bych jen pokrčila rameny a řekla si ,,RTL, prostě soukromá stanice, co na některá pravidla asi nedbá". Jako divák bych s tím, kdyby se ,,mí" moderátoři dostali do tak podivné role, asi moc nesmířila
Já jako šéf bych možná podobné natáčení svým lidem z principu nezakázala. Ovšem ve chvíli, kdy bych se podívala do scénáře a zjistila, co přesně tam mají jako natáčet a jako live pouštět, nechtěla bych, aby v Cobře hráli.
Nevím, k čemu to připodobnit ale snad rozumíš, co chci říci
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 6.12.2008 11:26 |
|
|
|
|
|
|
| Nej díl Kobry! | |
kubaran
|
|
|
Zaslal: 5.4.2009 13:08 |
|
|
|
|
Nejlepší díl Kobry 11, napětí do poslední chvíle a všechno co tam prostě mělo být. A tomu předsedovi bych rozbil hubu.
André byl blbej
KUBARANS
|
|
Veverick
|
|
Zaslal: 18.4.2009 21:34 |
|
|
|
|
na kobru dost dobry dil s hodne nerealnymi prvky ale inak dobre 1
jo nezdá se Vám že toho mechanika hral ješte Mark Keller(Andre) ja myslim že jo
|
|
adanos
|
|
|
Zaslal: 18.4.2009 21:49 |
|
|
|
|
maverick911 napsal: | na kobru dost dobry dil s hodne nerealnymi prvky ale inak dobre 1
jo nezdá se Vám že toho mechanika hral ješte Mark Keller(Andre) ja myslim že jo |
Taky me to napadlo ale nehraje
|
|
adamko95
|
|
|
Zaslal: 5.6.2009 8:32 |
|
|
|
|
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 15.10.2010 14:34 |
|
|
|
|
Tento pilotní film není špatný, ale občas to bylo až moc stejný.
2
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 29.9.2012 11:30 |
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|