| Chris Ritter (Gedeon Burkhard) | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 13.10.2007 20:10 |
|
|
|
|
S oběma z Vás souhlasím Akce v Cobře 11 mě moc nebaví, jsem všemi deseti pro to, aby se zvýraznila právě ta stránka životů hrdinů můj problém je v tom, že nenávidím andreu, takže mi drbání jejího soukromého života, co spojila s Gerkhanem, leze na nervy takže kdyby tvůrci rozvinuli Semirka a Toma, jejich životy, byla bych šťastná jako blecha. Jen kdyby je nechali jako svobodné mládence! proto mám ráda PF a děsně se na něj těším... tam se autoři většinou zaměří právě na postavy, ne na akci a přitom jsou tam komisaři bez ženských
A omlouvám se, už nebudu odpovídat jsme trošku off-topic a pak, musím se učit terorismus
|
|
|
| | |
andy
|
|
Zaslal: 13.10.2007 20:15 |
|
|
|
|
WOX-No částečně máš pravdu,ale Herzberger tam má maminku,Bonráth sice nemá ženskou ale má tam zase syna.No já vím,že nemáš Andreu ráda,ale jejich vztah je prostě život,né nějaká telenovela.
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.11.2007 18:26 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 10.11.2007 11:48 |
|
|
|
|
Jo, taky mne zklamalo, když jsem slyšela, jaký je Ale v Kobře a Rexovi mu to prostě jde
Myslela jsem si, že ho nebudu mít ráda, ale nějak mi v Kobře sedl Myslím však, že za to docela mohou scénáristi, protože příběh, co má, je dost zajímavý
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
cobra12
|
|
|
Zaslal: 2.12.2007 19:06 |
|
|
|
|
Já zatím tu čest s panem Ritterem měla jen u pilotu k 11. sérii a docela se mi tam líbil...
A k tomu, kdo by ho mohl nahradit, nevím, ale nějak mě napadlo, že by to mohla být mužská polovička týmu 2.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
sasadydzej
|
|
|
Zaslal: 31.1.2008 12:07 |
|
|
|
|
Woxys napsal: | Cobra: protože mě už Cobra nebaví, přijde mi směšná stala se z toho telenoveloidní sága rodu Schafferů a z toho se mi obrací žaludek
Andrea NEMŮŽE být parťákem Semira je to JEN kancelářská kry... pardon, úřednice její prací je vařit kafe, nic jiného by nezvládla
Andy: žena může být vynikající, spolehlivá policistka, stejně jako muž podle pohlaví bych nesoudila |
S tou Andreou si to řekla krutě Já si myslím, že v seriálu jim velice pomáhá,myslím si že je jim tam velice užitečná....sice je to hysterka,mnohdy,ale každý má své ,mušky,neee?
No Woooox, teťka jsi mě urazila
|
_________________ Semir:Uč se a žasni!
Ben: Semir Gerkhan, postrach za volantem!--a nemýlil se!
|
|
| | |
cobra12
|
|
|
Zaslal: 7.2.2008 18:02 |
|
|
|
|
Musím říct, že film se milíbil a moc, chtěla jsem se při něm učit, ale nešlo to. Škoda, že Gedeon umřel, ale na začátku jsem si myslela, že tam bude hrát takovýho týpka, co radši zmizí, ale on mě překvapil a hned se vrátil pro zraněné, ale souhlas s Eronem asi by mu jiná role nesedla
|
|
|
| | |
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 7.2.2008 19:40 |
|
|
|
|
cobra12 . Také jsem si myslel že se tam na začátku jen podívá a pak na dobro zmizí , ale dost jsme se zmýlili on odtamtud vytáhl 7 lidí . Tohle už není o Gedeonovi : pak mě tam překvapilo jak ta pání toho svého muže opustila protože ji lhal a říkal ji že ten jejich syn žije . Dyť on to udělal aby ta jeho žena přežila a navíc se hodně snažil je odtud vytáhnout oba a žíví . Tohle si fakt nezasloužil .
|
|
ReeR
|
|
Zaslal: 14.2.2008 18:18 |
|
|
|
|
|
_________________ Nikdy neříkejte, že se něco nedá
protože se vždycky najde iniciativní blbec
který neví že se to nedá a udělá to!!! : )
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.2.2008 15:58 |
|
|
|
|
Bych mu to típla o plíce. Blbovi.
Působí na mě směšně. Takový panák.
|
|
|
| | |
|
| | |
Vašek Havlas
Moderátor
|
|
Zaslal: 21.2.2008 11:03 |
|
|
|
|
tak denska jsem si pročítal stránky na RTL a mají tam popis nového pilota, který bude RTl vysílat 13.3.2008 od 20:15 hod. ˇuplně za závěr článku na napsáno, že Chris po dvou letech v seriálu končí a že poslední epizoda s ním se bude jmenovat "Unter Feinden". Pokud jsem si to dobře přeložil, měl by mít "jeho život" tragický konec. Takže se asi dočkáme v Cobře 11 dalšího odchodu s velkým O.
Část článku:
"Ein wenig traurig sind die „Cobra 11“-Anhänger allerdings gerade über den Abschied von Gedeon Burkhard. Nach zwei Jahren verlässt er die Actionserie. Chris Ritters Leben wird in der letzten Folge "Unter Feinden" ein tragisches Ende nehmen..."
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 21.2.2008 11:50 |
|
|
|
|
Tragický konec? Jéééé, třeba si vezme schafferovou, to by byla pro něj skutečně katastrofa. Mu hahaha.
A jinak... no, jsem zvědavá, jak se ho zbaví. Co třeba typické klišé - z toho svého hulení dostane Ritter rakovinu plic a než aby na policistu ,,potupně" zemřel na nemocničním lůžku, vrhne se do akce, kde skončí hrrrrdinsky, bleh.
Každopádně díky za info. Tak že by ho fakt zabili? Hm, hm...
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 21.2.2008 14:01 |
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 4
|
|
|
|