Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
89% |
[ 17 ] |
2 |
|
5% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
| Černá růže (Die schwarze Rose) | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.8.2008 16:37 |
|
|
|
|
Panečku! Málem jsem se zařekla, že se už na Kobru nepodívám - ani na staré epizody. Dneska jsem na vteřinku přepnula na Novu - a chytla právě ten moment, kdy se kluci v kanceláři chystají hrát hru na PC XD smála jsem sem, když samozřejmě ŘÍDILI XD
Pak už jsem změnit kanál nemohla: jejich roztomilé špičkování, pár ran ve tvářích, šílená nadsázky, nijak nezastírané klišé se zneškodněním bomby, honička, Semir v krizi... XD Tom, který napřed zlikvidoval výbušninu a pak ještě musel zachraňovat parťáka (vytahování malého Turečka nahoru bylo tak sladké! )... a na závěr miloučké dohadování přesně ve stylu milého seriálu XD
TOHLE je ,,MOJE" Kobra 11, krucinál! seriál, na který se mrknu, vidím dva akční hrdiny, poslouchám jejich roztomile vyšpičkované dialogy, vidím lehce přehnané akce - celou dobu, co jsem se na to dívala, se mi rty zvedaly v přihlouple šťastném úsměvu byla jsem naprosto happy!
Úžasný popcorn!
1************************** !
|
|
|
| | |
marcia
|
|
Zaslal: 25.8.2008 16:48 |
|
|
|
|
Tleskám!
Naprosto báječný díl, 1*!!!!
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 25.8.2008 19:27 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.12.2008 18:55 |
|
|
|
|
Skvělý díl s výbornými hláškami a ještě lepší akcí.
Již zmiňovaný skok přes vlak mohli někteří účastníci letošního FT vidět jak se natáčel, když nám AC pouštěl ukázky z různých akcí, atd. (jak tam byli herci...)..škoda, že už si tohle moc nevybavuju .
Díl skoro bez chyby, ale jedno rýpnutí bych si neodpustila. A to, když Semir a Tom přebíhali přes led, když se hrál zrovna zápas. Nevím, jestli by je tam ve skutečnosti nechali jen tak pobíhat a ještě pak by rozhodčí pomohl dotyčnému vstát z ledu a ještě ho šoupnout na střídačku, ať si běží dál. Myslím, že by nebyl až tak velký problém, tam šoupnout pár lidí v žlutých vestách jako pořadatelé, jak se je snaží zpacifikovat ... ale to jen tak na okraj =o)
Jinak super díl, takže jasná 1
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 26.10.2010 19:27 |
|
|
|
|
Výborný, vtípkování, akce, prostě super, nej. díl z IV. řady!
1*
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|