Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
80% |
[ 24 ] |
2 |
|
13% |
[ 4 ] |
3 |
|
6% |
[ 2 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 30 |
|
| Infarkt (Infarkt) | |
|
| | |
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 15.9.2008 22:09 |
|
|
|
|
Takze situacia sa nam obratila, minule bolo solo Semir a teraz zas Chris, a toto sa mi pacilo viac, hlavne preto lebo to bol novy a neokukany dej, trocha mi to pripominalo cast z Rexa, testovanie novych liekov na ludoch tam bolo a Gedeon tomu napomohol Semir si zahral aspon na uvod, tiez ho to tahalo naspat do prace a rusim kolegu pri praci. Zaujimave bolo ze Chrisovi ako dvojku vybrali Hotteho, ale moc nepomohol Hartmut zas v bielom plasti, pacila sa mi jeho poznamka v zaverenej nahanacke ked ho Chris zobral zo sebou, ze to je Semirovo auto a Chrisove suche: ale teraz tu neni. Nechapem len nao je Hartmutovy Lucy, ked pri kazdej rychlejsej jazde sa krcovito drzi v aute a ani nedycha, asi ju ma naokrasu Keby Semir videl kto soferuje jeho BMW a po com(kom) jazdi tak by ho isto lizlo Veelka 1
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 15.9.2008 22:23 |
|
|
|
|
Biggi: No, myslím (ano, jdu se rezka zastávat ), že je něco jiného sám řídit auto rychle... než jet s někým, kdo jede jako blázen a kličkuje mezi vozy Nevím jak ty... ale já bych se s Chrisem, ať je sebelepší řidič, taky takhle bála jet (a to mám rychlou jízdu fakt ráda ) A ještě bych pravou nohu vrážela do podvozku, snažíc se za něj mermomocí brzdit
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Speed
|
|
|
Zaslal: 16.9.2008 21:31 |
|
|
|
|
Priemerná epizoda,búračky na začiatku a na konci už 100x videné,akurát záverčná nehoda dosť prekvapujúca.
Aj táto epizoda iba potvrdila to,že na novej dialnici sa dajú rozbiť autá len jediným spôsobom:nárazom do stredovej steny.
Odkedy sa natáča na novom mieste,Cobra 11 stratila na kvalite. Cesta je až príliš úzka,kvôli múru sa zle natáčajú autá idúce na druhej strane dialnice a je aj veľmi krátka,všetko sa deje na rovnakom mieste...
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 15.12.2008 21:06 |
|
|
|
|
Konečně díl v jazyce to libozvučném, českém
Alespoň jsem mohla pochytit vše, co jsem v němčině nezvládla
Zápletka dobrá, taková snad v Kobře ještě nebyla a skvělé je, že se tu do popředí dostaly i vedlejší postavy, jako jsou Hotte, Dieter a Hartmutt
Vypíchnu pár hlášek, co mne zaujaly:
Semir: Víš co je hrozný? Že takovej mrňavej virus sklátí velkýho chlapa jako jsem já XD
Chris: To je srdcoblik!
Hartmutt: Eh! Pardon! XD
Za jedna
|
|
|
| | |
Dena
|
|
Zaslal: 15.12.2008 21:12 |
|
|
|
|
já jsem to bohužel neviděla od začátku, viděla jsem až jak zabrzdili ten kamion
ale jinak velice dobrý díl, asi se budu opakovat, ale tahle nová série má něco do sebe, díli jsou akčnější a řekla bych mnohem lepší tím, ale nechci říct, že by se mi předchozí díly nelíbili, pouze komentuji to, že kobra se dívá do budoucnosti a nezůstává v minulosti
ale k dílu,
Semir nachlazený panečku to jsem se nasmála, hlavně jak se šklebil když vypil tu medicínu a jeho neustále Heeeeeeeeeepčíííííííííííííííííííkkkkk
A nebo rady Dietra a Hotteho co má Semir dělat aby se uzdravil. česnek, cibule, už mi chybí jenom kus masa
řeknu Vám bylo mi docela Thomase líto, rok v bězvědomí a potom když ho převáželi jsem vážně myslela že umře a bylo mi líto že se nakonec neprobudil, docela jsem v to doufala
Scéna kdy Semir volá Andreu Takový malý virus skolí tak velkýho chlapa jako jsem já
Hartmut se tentrokáte zapojil více což se mi docela líbilo.
Nejvíc jsem se nasmála když Chris s Hartmutem jeli za tou sanitkou
docela drsny mi přislo kdyz toho chlapa prejeli , to jsem v kobře ještě nezažila ale korunu tomu dal Hartmut "Pardon" (či jinak, už si to nepamatuji)
ale jinak dávám za 1, výborní díl
|
| Nádhera | |
|
| | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 17.12.2008 13:52 |
|
|
|
|
Takže na jedničku to ještě nevidím. Samozřejmě díl byl dobrý, konečně se s Chrisem objevil i humor, ale pořád tomu na jedničku něco chybělo. A všimli jste si toho vulgárního slova co řekl Semir po kýchnutí v kanceláři? V posledních letech se v dabingu žádné sprosté slovo snad ani neobjevilo, a teď po dlouhé době najednou od hlavního hrdiny?
|
|
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 17.12.2008 19:24 |
|
|
|
|
André : Mě to rozhodně nevadí, já nejsem na to takový pes. Pořád mě přijde reálnější ,a na místě, zařvat "k.... ty jsi mě postřelil ty h..... p......!", než oznámit "Jejda, asi jsi mě postřelil, au", ale také jsou v různých filmech scény, ve kterých je vulgarita až trapná. Ve včerejším díle to bylo dle mého názoru v normě a natolik nevýrazné, že to člověku ani nijak nepobouří.
A vlastně to není ani tak vulgární. Ale někomu by to mohlo vadit.
|
|
André-und-Semír
|
|
Zaslal: 28.12.2008 1:42 |
|
|
|
|
Zajímavý díl.....Chris, Semír, ta doktorka.... za 1
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 13.4.2010 9:35 |
|
|
|
|
Určitě to byl skvělý díl - Semir potom onemocněl tak tam hrál potom jen Chris - ale to mi nevadilo - tudíž za 1.
|
|
André Fux
|
|
|
Zaslal: 26.9.2012 18:17 |
|
|
|
|
kde se dá tenhle díl stáhnout?? vcelku a v češtině??? na uloz.to bohužel neni
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 27.9.2012 19:00 |
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|