Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
78% |
[ 18 ] |
2 |
|
13% |
[ 3 ] |
3 |
|
4% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
4% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
| Otec a syn (Vater und Sohn) | |
| :) | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 3.2.2009 16:51 |
|
|
|
|
Já dávám za 3. Díl je hold trochu slabší, ale dvojku jsem nemohl dát už z toho důvodu, že mi ten herec, co hraje Bonráthova syna, vůbec nesedí.
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 3.2.2009 18:31 |
|
|
|
|
Opravdu výtečný díl, ačkoliv jsem zastáncem toho, že by se Bonrath měl konečně vzpamatovat, ohnout si Jochena přes koleno a pořádně mu vyčinit a slovem pořádně myslím pro Jochena nezapomenutelně
V tomhle díle miluji patetickou scénu, kterak Tom běží k domu a všichni ááchají a óchají a čekají, jak to dopadne, hlavně ty postarší sousedky A Semirek s bolavou pacinkou a jeho dotaz na sestru (která je dle Toma vysoká jako Bonrath... jaj, z toho Gerkhanek musel mít několik týdnů noční můry! ).. to bylo rozkošné
Opět za jedna
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
kosino
|
|
|
Zaslal: 5.2.2009 19:05 |
|
|
|
|
Díl, jemuž uděluji velký palec zvednutý směrem vzhůru. A byl napínavý a nervy drásající jako snad žádný jiný. Jedna.
|
|
KerstinS
|
|
|
Zaslal: 3.11.2009 19:04 |
|
|
|
|
Fakt dobrý diel, myslím, že môžem kľudne hodnotiť za jedna
|
_________________ Naučil som sa, že je to pyšný človek, ktorý povie, že nič nepotrebuje. (Bear Grylls)
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Tiscala
|
|
Zaslal: 27.7.2012 0:34 |
|
|
|
|
Tak tenhle dil radim nejen ke spicce v 6. serii, ale i ke spicce v Kobre vubec. Napeti, ktere se stupnuje az temer k neunosnosti, poprve byl v hlavni roli muj velky oblibenec Dieter a poprve se take objevil jeho syn Jochen, tady jako priserny pubertak ... Obou mi jich bylo lito a bala jsem se o ne, kdyz sedeli na te bombe, i kdyz jsem moc dobre vedela, ze Tom to s tim klicem stihne. Proste je to jeden z tech dilu, na ktere se nezapomina, mohla bych si ho poustet stokrat a neomrzel by se, ale ja si ho setrim, prave proto, aby se okoukal co nejmin. Takze mi nezbyva nez udelit gigantickou jednicku.
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
|
| | |
|
| | |
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 21.10.2014 6:04 |
|
|
|
|
Ne ne, tady byla dost španá (podle mě), dobrá byla v sériích s Chrisem...ale když už byl ten Ben tak jsem jí nesnášel nejvíce (díl Na vlastní pěst, Osobní strážce, Koma atd.)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|