| Hudba | |
Lacky17
|
|
Zaslal: 16.10.2007 19:25 |
|
|
|
|
ja pocuvam vsetko co sa da od dicko cez techno a aj stare pesnicky pop a tak ale nemusim 100% Hip hop hlavne kontrafakt ako u mna nula bodov a ani rap moc nemusim ale obcas spravim vynimku su obcas dobre pesnicky ale Hip hop ee to nie je pre mnaa
|
_________________ Ihr Revier ist die Autobahn
Ihr Tempo ist mörderisch
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
|
|
| | |
Lacky17
|
|
Zaslal: 16.10.2007 19:25 |
|
|
|
|
ja pocuvam vsetko co sa da od disco cez techno a aj stare pesnicky pop a tak ale nemusim 100% Hip hop hlavne kontrafakt ako u mna nula bodov a ani rap moc nemusim ale obcas spravim vynimku su obcas dobre pesnicky ale Hip hop ee to nie je pre mnaa
|
_________________ Ihr Revier ist die Autobahn
Ihr Tempo ist mörderisch
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
|
| Re: Hudba | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.10.2007 5:24 |
|
|
|
|
Mám ráda Queen (ale nepouštím si je) a soundracky (momentálně ulétávám na My fair lady (ze Zelňáku)), jinak již jednotlivé drobečky z různých žánrů, včetně klasiky (Vltava, Presto, Jízda Valkýr). Obecně však hudbu příliš nemusím, poslouchám ji výhradně sama a výjimečně. ,,Pseudomuzika" posledních let mi trhá uši a kdykoliv rodiče v autě zapnou Evropu2, dočkají se z mé strany vpravdě hysterického řevu.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 17.10.2007 8:53 |
|
|
|
|
Mě se líbí písničky z filmu Italské prázdniny.Teda například.Jinak mám ráda každou pěknou muziku.Písničky si vybírám podle prvních tonů,musí mě upoutat.Zrovna tedka našel Jirka na netu písničku od jednoho operního zpěváka.I když operu nemusím ale tahle písnička je super ploužáček.
|
|
zeti
|
|
Zaslal: 27.11.2007 12:30 |
|
|
|
|
Ja osobne mám rada tieto skupiny ako sú: Corvus Corax, Amon Amarth, Fintroll, Korpiklaani, Stary Olsa, Arkona, Gothart, Kabát, Children of Bodom a tak podobne......je ešte toho aj viac. No hlavne je to teda metal a ten Gothart sú také dobové veci, ale veľmi dobré.
|
_________________ ...Svět kolem tebe právě teď se mění jako by uniknout chtěl svému stvořiteli.
A tento kríž v něm malé zastavení, je tu i pro tvé oči kdyby unaveny na krásu zapomenout chtěly... (Grieselův kříž).
|
basketbalista
|
|
Zaslal: 7.12.2007 20:51 |
|
|
|
|
Ahoj no tak já poslouchám Red hot chili peppers na koncertě jsem byl v Polsku tak jsem si to moc užil no a nemusím dechovky
|
|
SaMarBe
Moderátor
|
|
Zaslal: 11.12.2007 21:12 |
|
|
|
|
Tak u mě se taky najde spousta, velká spousta soundtracků, mám moc ráda hlavně hudební soundtracky, nejlépe z dílny Elfmana, Williamse, Hornera, pak mám taky ráda Immediate Music, z interpretů Nickelback, The Rasmus, Snow Patrol, Lifehouse, Qeen, Mika a další sem tam písničky, které jsem někde zaslechla, na mp3 mám asi čtyři stovky, takže je to hodně mix.
|
|
|
| | |
|
| | |
Kocour 742
|
|
|
Zaslal: 18.1.2008 15:16 |
|
|
|
|
No, já poslouchám veškerou hudbu např. (asi pro některé k pousmání Kelly Family, Gil, Hanson, In Extremo, Aleš Brychta,
Phill Collins, Bryan Adams, Duran Duran a sem tam si poslechnu když je hezká Country.
Co jednoznačně nesnáším je Dechovka, Rap, Techno a některé Disco (nesmyslné mlácení do bubnů) to mi fakt pije krev,
když slyším takové to duc,duc, duc..... no hrůza
|
|
JSSVLVKMK
|
|
Zaslal: 19.1.2008 21:26 |
|
|
|
|
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.2.2008 4:39 |
|
|
|
|
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.2.2008 15:10 |
|
|
|
|
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 27.3.2008 15:04 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.4.2008 0:01 |
|
|
|
|
Jé, já... Kelly family nesnášela... tedy, popravdě mě tahle rodinka míjela, ale jedna holčina na základce je fanaticky milovala tvrdila, jak jsou nejlepší skupina na světě, takže jsem se musela postavit do opozice, že... ale... myslím, že jednu písničku měli hezkou. Rozhodně NE můj vkus, byla moc romantická a tak sladká, že bych při jejím poslechu i schafferovou políbila, ale... byla docela milá. Angel? Myslím.
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.4.2008 11:34 |
|
|
|
|
Když frčeli Kelly Family, taky jsem je nesnášela... ale je dost možný, že to bylo taky věkem, jako menší mě pop music vůbec nezajímala.
Teď v pozdějším věku zjišťuju, že KF přecejen mají něco do sebe...
Nemám moc vyhraněnej hudební vkus a tak poslouchám všechno možný... v poslední době se ale v rádiích roztrh pytel se zpěvákama typu Petr Kolář, Michal Hrůza apod. a tuhle music teda fakt nemusim.
A znáte někdo Airfare? Na Evropě 2 boduje jejich nejznámější song Sorry Baby. http://uk.youtube.com/watch?v=f7E81p0x8Tk
Když jsem je slyšela poprvý v rádiu, tak jsem myslela, že to je ňáká známá americká kapela... posléze jsem zjistila, že jsou to 3 český kluci kolem 20 let a jeden z nich se mnou chodil na základku do vedl. třídy... Ale zdaj se mi dobrý, myslim, že z nich něco bude.
|
_________________ Daniela Nosková
(spoluautorka www.afc11.cz)
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 4
|
|
|
|