Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
88% |
[ 32 ] |
2 |
|
2% |
[ 1 ] |
3 |
|
8% |
[ 3 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 36 |
|
 | Černá Madonna (Die schwarze Madonna) |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 2.4.2009 21:04 |
|
|
 |
|
Super díl... a opravdu se mi líbí, jak jde Kobra směrem ala geek V Genies unter sich to byl Návrat do budoucnosti, dnes Indiana Jones! Nej byl ale Semir jako Madonna, Semir letici za Benem do jeskyni a padajici vsemozne, jen ne bezbolestne a pak vylekany Semir, ktery spadl ze zidle
A taky bylo super, kdyz se vsichni 3 lekli Hartyho, jako by byl duch a on ze sebe pak dostal jen tiché: "oops."
A Ben jedl banáááááán!
Super díl, kladně hodnotím pěší honičku v jeskynich
Za jeeednaaaaaaa!
P.S.: Omlouvam se, ze je pulka s hacky a carkami a druha ne.. nevim proc tak pisi (a jsem lina to opravit XD)
Opět je epizoda týden ke shlédnutí zde: http://rtl-now.rtl.de/cobra.php?film_id=11184&player=1
Brzy bude ke stažení zde: http://serienjunkies.org/?cat=225
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | |  |
 | Die schwarze Madonna |  |
Daniel
|
 |
Zaslal: 4.4.2009 15:07 |
|
|
 |
|
Aj mne sa tento diel páčil, privítal by som snáď lepšie
výkony vedľajších postáv. Opäť za 1!
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
MichalSvabek
|
|
 |
Zaslal: 4.4.2009 16:47 |
|
|
 |
|
Mno...musím říct, že to nebyl špatný díl. Nicméně tenhle "případ" opravdu neměl s prací dálniční policie vůbec nic společného. Připadalo mi to spíš jako nějaká "Honba za diamatem" nebo Indy, jak uvádí Všelicos. Ale jak už bylo zmíněno, bylo tam rozhodně mnoho pěkných momentů a celkově to byla psina (Střelba z luku s ocelovým lankem - zajímavý nápad ). Dostala mě Benova hláška na začátku, když mu Katrin hubovala, že špatně zachází s knížkama: "U dálniční kriminálky se čte jenom Mickey Mouse a Playboy" !!!!
Jo a jestlipak jste si všimli tohohle - u závěrečné automobilové honičky - pachatel odjíždí s Katrin ve stříbrném Volkswagenu Phaeton, záhy se vybourají. Ale vůz, v němž se rozsekají a který se převrátí a z něhož se pak ještě pachatel sápe pryč, není už Phaeton, ale obyčejný starý Opel Omega. Možná se mnou budete polemizovat, ale vězte, že je tomu tak. Spolu s kamarádem, špičkovým odborníkem automobilismu, jsme to zkonzultovali. Ty auta jsou si hodně podobná, ale je to fakt.
P.S. Linky na stažení zítra. Pokud budete někdo opět rychlejší než já, tím líp. 
|
|
 |
 | |  |
mf.studio
|
|
 |
Zaslal: 18.1.2010 22:06 |
|
|
 |
|
Jedna z nejlepších a nejoriginálnějších zápletek jaké Kobra kdy měla. Skvělá hudba z Indiana Jonese. Už se těším na odkazy ke stažení - ZA 1
|
|
Voky29
|
 |
Zaslal: 19.1.2010 13:36 |
|
|
 |
|
Musim říct, že je to hodně povedený díl. Děj, který se ještě v Kobře nevyskytl. Ben se asi hodně dívá na Indiana Jonese.
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
 |
Zaslal: 19.1.2010 13:49 |
|
|
 |
|
Dobrý díl, děj atd. 1*
|
|
 | Krásný |  |
Ritter
|
|
 |
Zaslal: 20.1.2010 20:24 |
|
|
 |
|
Vůbec se mi díly s Beckem nelíbí. To je samá legrace, vtípky i po pádech a jiných "těžkých" situací. Dřív byl v díle tak jeden či dva vtípky které byly ladně umístěny. Ted sou na kažém kroku a je to trapné. Kdybych měl hodnotit tak by si skoro každej díl nové série odnesl známku kolem čtyřky, pětky.
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Speed
|
|
 |
Zaslal: 16.5.2010 19:21 |
|
|
 |
|
Dopredu Sorry za kritiku, ale nechápem, čo sa Vám na tomto dieli páčilo...
Honba za pokladmi do Cobry 11 zapadá asi tak, ako tanec z High School Musical do Terminátora.
Už je to len parodia na kedysi vynikajúci seriál s Markom Kellerom a Reném Steinkem. Dej je absolútne dopredu jasný, a pravdupovediac, dívať sa na Semira, ako aj po 14 rokoch rovnakým spôsobom skáče na kamion či motorový čln je už trápny a nudný.
Navyše, videli ste, ako sa natáčala posledná nehoda pri jazere? Kaskadérsky tým sa babral s prevrátením auta celý deň, a výsledkom bola absolútne nezáživná nehoda pomocou plynovej bomby. Kedysi za čias ozajstnej dialničnej Cobry 11 stačila rampa a skvelá akcia bola na svete...
Ešte raz sorry za kritiku, ale teraz mám naozaj pocit, že som zbytočne stratil hodinu zo svojho života.
|
|
 |
 | |  |
Ezis
|
 |
Zaslal: 1.6.2010 15:44 |
|
|
 |
|
Skvělý díl, ale dávám za 2, protože měl pramálo společného s dálnicí, vlastně nic. Ale aspoň to Semir trefně okomentoval: "Dostávám alergii na nedostatek výfukových plynů."
|
|
marmota-b
|
|
 |
Zaslal: 3.6.2010 19:11 |
|
|
 |
|
Já dala za 3... až se sama divím, ale vůbec to není Kobra, bylo to totálně předvídatelné a vůbec. Myslím teď, že podruhé na to už koukat nebudu (teda aspoň ne jako na Kobru; možná až někdy dostanu chuť na krátký dobrodružný film...). Průměr. Žádný děsný propadák, ale taky nic, co by mi stálo za to.
|
|
 |
 | |  |
Janča
Administrátor
|
 |
Zaslal: 10.11.2010 15:22 |
|
|
 |
|
Pěkný díl s nevšední tématikou.
To, že to nebyl typický případ pro dálniční policii, tím se mi díl ještě více líbil! Holt už tady máme 13. sérii, každá série má cca 20 dílů, což nám dává příbližně 260 vymyšlených zápletek a dějů Na jednu stranu fanoušci chtějí něco originálního, každé sebemenší opakování děje a záplatky je tvrdě kritizováno, na druhou stranu jakmile se případ trochu odliší od běžné činnosti dálniční policie, tak přijde opět kritika. Tvůrci určitě nejsou géniové a kompetence samotné dálniční policie nejsou nějak veliké a já se raději podívám na něco s dějem podobným tomuto dílu, než na to, když se vybourá jedno auto na dálnici, samozřejmě pachatel uteče, pokud na místě zůstane auto, tak se v kufru najde mrtvola a je to furt dokola to samé. Tohle bylo aspoň odlišné a moc se mi to líbilo!
Jak už je v dílech s Benem zvykem, není nouze o humor.
Skvělý díl a jinou známku než 1 si podle mě ani nezaslouží
|
|
 |
 | |  |
Hartmutt Freund z KTU
|
 |
Zaslal: 17.7.2014 12:37 |
|
|
 |
|
Dobry dil.
Nejlepsi scena: Semir skace do vody.
Nejlepsi akce: Honicka s Cirkusakama.
Nejhorsi scena: Pokazdy kdyz mluvila ta protivna Katrin
Nejhorsi akce: Ta honicka na dalnici
Katrin byla ale asi podle mne nejprotivnejsi postava v cele kobre, Ja byt Ben tak se s ni rozejdu hned jak ji slysim mluvit.
Dal bych 2 ale byla tam dobra akce a zapletka, takze za 1.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|