Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
92% |
[ 37 ] |
2 |
|
7% |
[ 3 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 40 |
|
 | Okno (Im Aus) |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
cobra12
|
|
 |
Zaslal: 5.3.2009 21:44 |
|
|
 |
|
Teda díl byl naprosto super, Vinnetou neměl chybu. A jak Hotte hlídal, když se na stanici objevila Susanna v doprovodu komisařů. Jezdící hlava byla dobrá, ale spíš se mi líbilo, jak to Stein narval do zadku. Vyskytnul se i Hartík, takže další plus. No a k nové šéfové, Engelhardtová je prostě Engelhardtová, ovšem na paní Krügerovou si asi zvyknu velmi rychle.
Občas jsem měla menší problém s překladem, ale Johnase jsem odhadla hned. Co se týče akce, nějaká honička byla, ale ta závěrečná, jak Semir zavěsil svoje BMW na hák, bylo úžasný, jsem se tu začala smát, až na mě spolubydlící koukaly, jako na blázna. Andrea s pánvičkou, chudák ten policajt.
Nemám vlastně co vytknout, takže jednička
|
|
 |
 | |  |
Všelicos
Administrátor
|
 |
Zaslal: 5.3.2009 22:40 |
|
|
 |
|
Obsahuje, jak už jinak, spoilery
Jé, Ben zpívá! A sekne mu to! Ten hlas má úplně skvělý... ale čím mne rozsekal, jsou ty kšandy Jo ahaaaa... já mu dám Benedikt (Benedikt je naše vodní nádrž! XD)
Ty jo, Zuzaně to strašně sluší
Uf, bouračka měla pořádné grády Miluju výbuchy a výbuchy ve tmě jsou nejvíc! paráda! Eh, ale ženy v autě mi bylo líto Taková blbá smrt
Jo jo, Zuzanky autíčko Hahahaha, tos nečekal, Benítko, že?
Sigi! Jaj... zdá se mi to, nebo ztratil knír?
Ben cucá dětské pitíčko! Já toho kluka žeru
Neee, jak očučujou tu novou šéfovou! To je mazec! A to je TAHLE? Jááááááááj, já se picnu, no to je nářez! Jo, kluci, to není stará dobrá Šéfička, že já se téhle bojííííím XD
Neee, zapomněla jsem, že je Andrea Zuzany nej kámoška... a co to má na hlavě? Tohle jí tedy nesluší Dřív vypadala líp...
KTU! *buší jí srdce* Hartyyyyyy! CO TO MÁ NA TÉ PALICI? *umřela smíchy a to ho zbožňuje* HAHAHAHAHAHA!!!!! Ach, to rázné „NE“ *dojatě slzí* On je tak skvělý!
Chudák Zuzana, takový ošklivý výslech, brrr XD Jaj, kluci, patří ke KRIPO Autobahn... takže je to klaďas, to to nechápete? Neee, nezdrhej.... viděli jste, jak už to Ben rozjel (haha, jak si tu jízdu s výgebem užíval) a Semirkovi pořád vykukovala nožka ze dveří? Jéééééé Samozřejmě, kolona policejních aut hned za nimi v závěsu No není tenhle seriál skvělý?
Škoda toho skla...
Jak jeli s tou hlavou na zadku meďáčku! No já se picnu A do čeho to ti pronásledovatelé zabořili? Hahahaha, to je hustýýýýý
Hehe, Hotte je dobrý hlídací pes „Heeej, už je pryč!.... Pozor, vrací se!“
Jé, Ben je rotomilej, když někoho zve na kafčo!
Uf, Semir jí nevěří? Chůdě Zůza
Jak Andrea sejmula toho blbečka pánví! Jachachááááá, to bylo dokonalý!
Jonas je zajímavý. ale něčím mne děsí...
Jak se Ben srovnával! Takový polámaný človíček!
Ah, už vím čím mne Jonas děsil. Rukavice. Jak prosté XD Jau.
Jé, tvůrci, děkuji za druhé Vánoce! Hartýýýýý! Jak se jí sladce představil, aaaaww. To je hodný hošánek :aww: A ona mu rozumněla, aaaaaaaaaaaaaaaww! Jak je chudák v šokuuu A najednooou je na jejich straně. Pch.
Jooo, Zuz! Jen mu nakopej, muhaha
Juj, Jonasi, mezi námi... není lepší střílet než zbraň házet?
Ti poldové jsou fakt blbí XD nechají auta s klíčkama a otevřenýma dveřma jen tak stát, zloději, vyber si XD jaj XD
Benovi se dělá z kolotočů špatně?
Jak narazili do toho mahnetuuuuu! A jak na něj Ben chudák ukazoval
Zuzana řidička.. že všichni umí řídit všechno, juj XD
Super díl, ale šéfina je mi nesympatisch XD Ale i tak za JEDNA
Jen.. není to 14. série? 
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
 |
 | |  |
Božena Loupancová
Moderátor
|
 |
Zaslal: 6.3.2009 18:17 |
|
|
 |
|
Já jsem epizodu viděla až dnes, Všeli to opět dopodrobna popsala, no a nová šéfová mi zatím nijak do seriálu nezapadla, ale možná je to jen otázka zvyku.
A ještě pro doplnění, tyto nové epizody patří v Německu už do 14. řady. Najdete to v rozhovoru s Erdoganem Atalayem a jeho oficiálních stránkách. Článek se jmenuje - Úcta před kaskaderskými kousky(volně přeloženo)
|
|
 | Im aus |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
 |
Zaslal: 18.5.2009 20:25 |
|
|
 |
|
Moc pekny dil!
Hned z kraje musim rict, ze jak sefka Krügerová mi byla v nemcine nesympaticka, o to lepsi byla ted v ceskem prekladu. Jen kdyby tak skarede nesetrela Hartmuta... Libilo se mi, kdyz sefka Benovi vycetla, ze ujizdel pred kolegy a on na ni > mysleli jsme, ze to byly posily.
Dej byl promysleny velmi zajimave, zaujal me Jsem rad, ze se Susanna ukazala opet v hlavni roli, ze neni porad stranou za stolem. Hotte dneska bavil, skoda jen, ze mu chybel partak Dieter...
Akce byly skvele, skoda jen te babky, kterou na zacatku odstrelili v tom Peugeotu > to nebylo nutne. Prostredni akce me fakt rozsekala, kdyz ti druzi policajti, mistr v motokarach, hupsl do te pr****. Jinak jak se na konci mohlo to BMW povesit, to nechapu
Jednoznacna jednicka.
|
|
 | Im Aus |  |
 |
 | |  |
 |
 | |  |
Camry
|
 |
Zaslal: 18.5.2009 21:03 |
|
|
 |
|
Tak toto byl VTIPNÝ DÍL.
K šéfové: Úplně mi připadá statní návladní Marii Schrankmannovou. Moc mi nesedne, ale jde to.
Ke vtipům: Nej...vtipná akce je jednoznačně jedzící hlava klauna, to byla snad nejlepší akce celé 13.série, možná celé K11.
Vinettou Kozlowski Rozhovor na večírku s Krügerovou Dva policisté z Kolína, ti mi připadali Pata a Mata.
K dílu: Zápletka jakž takž. Akce, sláva rozbité policejní auto a překvapivě Vectra. Jen začáteční bouračka, ta za nic nestála. A visící BMW, zajímalo by mě, jak se dostali dolů. Už jsem na konci čekal, že BMW spadne a ono nic.
Tento díl je na úrovni Na vlastní pěst. Myslel jsem si, že to bude horší. Zasloužená 1*
|

|
 |
 | |  |
cobra12
|
|
 |
Zaslal: 18.5.2009 21:28 |
|
|
 |
|
Tak v češtině se mi díl líbil ještě víc jak v němčině. Super hlášky, naprosto mě odrovnala Andrea potom, co praštila toho policajta pánvičkou: "Já udělám u státní návladní Schrankmannové takový vítr, že jí uletí drdol."
Jízda s hlavou, prostřední honička, no a parkovací místo v pr****.
Nemůžu si pomoct, ale v tomhle díle se mi Kim líbila, tak uvidíme, jak to bude vypadat příště, ale stejně Engelhardtová je lepší.
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
 |
Zaslal: 19.5.2009 12:51 |
|
|
 |
|
Ano, ty hlášky jsou super a kór s tou Andreou. Ale nejlepší šéfová je stejně Engelharthová.
|
|
Woxys
Administrátor
|
 |
Zaslal: 19.5.2009 13:34 |
|
|
 |
|
Andrea: "Já udělám u státní návladní Schrankmannové takovej vítr, že jí uletí drdol!" |
To by mě zajímalo, co by andrea ze své pozice ženské u plotny udělala XD leda tak strachy počůrala Almaře koberec.
|
|
Skrilax
|
|
 |
Zaslal: 19.5.2009 13:41 |
|
|
 |
|
Jak tam hupsli do pr**** to nemělo chybu.
|
|
Voky29
|
 |
Zaslal: 19.5.2009 14:18 |
|
|
 |
|
Povedený díl. Myslím, že si na Kim zvyknu. Občas mi však připadá, že autoři to myslí dobře, ale nedotáhnou to do konce viz. houpající se BMW. Jak už tady je napsáno, jak se dostali dolů?
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
 |
Zaslal: 27.5.2009 15:30 |
|
|
 |
|
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
 |
Zaslal: 29.5.2009 11:41 |
|
|
 |
|
Jasně, super hášky. Měl mu dat Ben ťafku.
|
|
mf.studio
|
|
 |
Zaslal: 22.3.2010 15:44 |
|
|
 |
|
No, ale vypadá líp, když má ty vlasy nafoukaný, než když je má úplně rovný a má trochu divnej nos
|
|
Semir11
|
|
 |
Zaslal: 13.4.2010 11:06 |
|
|
 |
|
Super díl - šéfová mě moc nezaujmula ale dobrý 1
|
|
kajusia
|
|
 |
Zaslal: 25.5.2010 16:22 |
|
|
 |
|
A tož, dávám jedňuchu. Vtípky byly, akce taky, emoce taky. Nová šéfová se mi narozdíl od vás zalíbila. To je přece jasný, že když přijdu na nové místo do vůdčí pozice, tak nebudu od začátku jako mílius. Však i Anna si nenechala skákat po hlavě.
Hottík byl sladký a Andrea, mno, řekněme, že jsem zavýskla, když ji Semir právem spražil. Dávala do toho, ostatně jako každá ženská, zbytečně moc emocí. Na druhou stranu, chápu.
Takže... 1.
|
_________________ "Ňa ňa ňa!"
|
 |
 | |  |
Ezis
|
 |
Zaslal: 1.6.2010 16:27 |
|
|
 |
|
Za 2. Nemám ráda díly, kde je někdo neprávem obviněný, a nová šéfová se mně velice nelíbí, ale to je čistě subjektivní protože mně byla hodně sympatická Anna - byla přísná, ale držela partu, byla skvělý prostředník mezi vedením a svými hyperaktivními podřízenými. Tahle není špatná, ale do funkce šéfové se moc nehodí, jako by jí, spíš než domlouvání, vyjednávání a vedení administrativy sedly drsné sólové akce á la Chris. Možná by se hodila jako třetí k Semirovi a Benovi, kdyby nějaká taková postava byla.
Ta úvodní scéna mě dostala. Nechápala jsem, proč se Ben chová tak divně, nejdřív jsem si myslela, že je na nějaké tajné akci a má tam hrát frajírka, a až potom mně došlo, že to všechno byla jeho vlastní iniciativa 
|
|
 |
 | |  |
 |
 | |  |
SaMarBe
Moderátor
|
 |
Zaslal: 7.7.2014 12:50 |
|
|
 |
|
Tak jsem se osmělila a koukla jsem se především kvůli nástupu Kim Krüger, protože v Kocovině mě docela bavila. I tady se mi hodně líbila, Bena - pardon, Vinnetoua Koslowskiho - sestřelila jak asfaltovýho holuba ("zajeď do svýho vigvamu" odteď hodlám používat), byla striktní, profesionální (což hoši bohužel neocenili, jaké překvapení), ale zároveň i otevřená - dala Benovi šanci za to jeho flirtovací faux pas, hezky mluvila s Herzbergerem a na konci jednala tak, jak bylo potřeba. Hezky tu postavu nastavili a dali jí hezké entrée, jen mě mrzí, jak na konci vyměkla. Napřed Semirovi do očí řekne, že stojí daňový poplatníky majlant (98 zničenejch aut? To počítala jen ten měsíc, ne? ), a pak jen tak přejde auto visící na jeřábu a ještě mu poblahopřeje? Poněkud nedotažený do konce, ale je to Kobra.
Případ sám trapný a ohraný. Spásná posunutá sedačka osvobodila už Andreu v Ochraně svědků, celé to působilo, jakože jsem to viděla v Kobře už čtyřikrát, Daniela Wütte herecky nijak netrumfla Carinu Wiese a Martinu Hill v podobných situacích. Susanne měla ale bod za ten konec s bagrem (?), ten se mi fakt líbil. A taky se mi hrozně líbí její vztah se Semirem a Benem a jak nezapomněli, že Susanne do děje přitáhla Andrea jako svou skvělou kamarádku, v tomto díle to bylo vidět. Když se v Kobře mihne nějaká kontinuita, skoro mě to dojme.
Andrea mi v tomto díle ale neseděla. Jako plus vidím, že tam byla a hleděla si Susanne a moc jí slušely ty kratší vlasy. Mínus ale bylo její jednání - chovala a mluvila, jako kdyby roky nedělala na policejní stanici, ale věděla jen to, co jí Semir s plnou pusou zkresleně sdělí večer u večeře. Jako by s tím porodem přišla o paměť nebo co. (I když ona jednala trochu mimo i když na dálniční ještě pracovala, takže what else is new.)
Jen něco mi není jasné, Susanne má policejní školu? Semir o ní mluví jako policistce, že by konečně zaměstnali sekretářku, která má odpovídající zařazení? To by se mi docela líbilo, snad se teď nedozvím, že ji jen jako policistku berou.
Takže celkově - dějově jsem vůbec o nic nepřišla, ale Kim Krüger mě docela baví, možná kvůli ní zkusím víc dílů.
|
|
 |
 | |  |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|