Ohodnoťte tuto hru známkou (jako ve škole) |
1 |
|
66% |
[ 4 ] |
2 |
|
33% |
[ 2 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 6 |
|
| Alarm fur Cobra 11 - Highway Nights | |
Cobra
|
|
Zaslal: 2.5.2009 6:15 |
|
|
|
|
|
|
Cobra
|
|
Zaslal: 24.8.2009 22:46 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Cobra
|
|
Zaslal: 3.11.2009 19:34 |
|
|
|
|
|
|
Cobra
|
|
Zaslal: 30.11.2009 15:24 |
|
|
|
|
|
|
| Dojmy | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.12.2009 11:11 |
|
|
|
|
|
|
| Dohráno | |
Koty 11
|
|
|
Zaslal: 4.1.2010 18:07 |
|
|
|
|
|
_________________ Mercedes-Benz E500 Coupe,Bmw 328i
|
|
| | |
Lacky17
|
|
Zaslal: 27.1.2010 20:21 |
|
|
|
|
No tak mám túto hru za sebou.... aby som to nejako zhrnul tak moje hodnotenie hry...veľkým plusom pre mňa je streľba je to super prídavok no nebolo by to ono keby to nemalo veľké ALE... prečo je streľba obmedzená len na pár misií??? Je to škoda naháňačiek tam je viac ako dosť a musím uznať že v misiách kde príde k odhaleniu vášho sledovania a utekáte pred prenasledovateľmi, ktorí mimochodom po vás strieľajú ostošesť, a vy sa nemáte ako brániť je pre mňa veľkým sklamaním. Na druhú stranu príbeh je zaujímavý aj keď miestami nelogický aj keď vlastne len zo začiatku... pri konci to všetko do seba krásne zapadá no na začiatku je to chaos a máte pocit že riešite niekoľko na sebe nezávislých prípadov. Nebudem sa tu rozpisovať aj tak by to nikto nečítal tak to zhrniem do bodov:
+:
streľba, menenie dňa a noci, nové typy áut, príbeh, grafika,
-:
streľba len vo veľmi málo misiách, určitý stereotyp, závody na okruhu sú nudné, absencia kaskadérskych kúskov (nerátam "bonusové" misie na letisku po skončení kariéry v predchádzajúcej hre boli počas misií rampy takže to bola aspoň sranda aj keď tie "plošinovkové" misie alá Mário boli trošku odveci),
neutrálny postoj:
model poškodenia (aj keď ten mám sto chutí dať ako mínus pretože už stará Mafia mala na aute dierky po guľkách tu sa mi namiesto toho krčí plech ako po búračke...hrúza), jazdný model (je to arkáda prežijem to), ovládanie (chaotické ale dá sa nastaviť podľa seba), hracia doba (mohla byť aj dlhšia ale dá sa), náročnosť niektorých misií (stíhať niektoré misie na čas a na 5 hviezdičiek je takmer nemožné)
|
_________________ Ihr Revier ist die Autobahn
Ihr Tempo ist mörderisch
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
|
|
| | |
Cobra
|
|
Zaslal: 5.3.2010 14:22 |
|
|
|
|
|
|
Koty 11
|
|
|
Zaslal: 2.6.2010 15:02 |
|
|
|
|
|
_________________ Mercedes-Benz E500 Coupe,Bmw 328i
|
Semir46
|
|
|
Zaslal: 1.7.2010 9:02 |
|
|
|
|
Tak HN už mám doma, projetou od začátku dokonce. Dobrá hra. Výborná, hlavně teda to střílení...
|
_________________ Liverpool FC till I die!
Stevie G the best player of the world!
Neil Mellor the little genius!
Jerzy Dudek the best goalkeeper ever!
|
| Kobra 11: Highway Nights | |
Vojta
|
|
|
Zaslal: 14.7.2010 9:11 |
|
|
|
|
Moje hodnocení Kobra 11: Highway Nights:
Tak jsem celou hru dohrál, líbilo se mi to. Pěkně propracovaná auta, dálnice atd, velmi pěkný český dabing, až na dabing Bena.
opět se objevil obrněný transportér, formule, nově přibylo spousta aut a srandovní pidivozítko pro policii. Super bylo noční prostředí, jenom mě zaráželo když jsem rozflákal světla tak mi pak svítila.
Střelba byla dobrá, jen škoda že tak málo. Semir a Ben opět neopustili svoje auto.
+ Střelba, velký vozový park, krásná grafika, velmi kvalitní dabing, srandovní pidivozítko, dobrý efekty při srážce, fungující semafóry, konečně nové majáčky.
Neutrál: Systém škod, vybírání z radarů, kradení aut.
- Nebyla licence Seatu (nebyla už v BW), střelba velmi málo, když jsem rozbil světla v noci tak pořád svítila, až přehnaně závodů kde byl Ben a Semir v utajení.
Doporučuji koupit v České lokalizaci.[/color]
Jojak: kup si to přes internet.
Třeba tady.
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 28.8.2010 22:28 |
|
|
|
|
právě jsem dohrál Highway Nights a pěkně jsem si to užil. Hra mi přišla poměrně nenáročná, vzhledem k tomu že jsem ji dokázal rozjet i na mém poměrně slabém notebooku téměř na plné detaily. Hru jsem měl pěkně v němčině, protože Chrisův hlas mi prostě k Benovi nesedí, tak jsem raději poslouchal originální hlasy herců. Velice se mi líbil úvod s nárazem do letadla, který přidal hře na dramatičnosti, i pozdější atentáty na policejní vozy. Město bylo velice hezky zpracované, nechyběla nová vozítka, nejvíce jsem si užíval krádeže aut a následné jejich doručení do přístavu. Rozmanitost misí byla taky na jedničku, i když mě jednu chvíli poměrně lezli na nervy opakované závody na stejné trati. Střelba byla příjemné zpestření, ale uvítal bych, kdyby aspoň Semir vystrčil ruku, nebo hlavu ven, vypadalo by to efektivněji než je obyčejný terč. Nicméně nemám hře co vytknout, občas jsem si užil i volnou jízdu a zkoušel různé bouračky a skvěle jsem se bavil (mohlo by tam ale být více ramp). Už se těším na Das Syndikat a očekávám nové vylepšení.
|
|
|
| | |
Voky29
|
|
Zaslal: 9.9.2010 15:51 |
|
|
|
|
Tak hru jsem už taky dohrál. Hra měla velmi pěknou grafiku, nějaké ty novinky jako byla střelba a nebo noc.
Vážně jsem se u této hry pobavil, mise byly docela rozmanité, vadilo mi však stále dokola opakující se závody.
Pochválil bych vlastnosti aut, každé auto mělo jiné jízdní vlastnosti.
Český dabing se příliš nepovedl, nechápu proč naši hrdinové vyslovovali místo Zuzana Sjůzn,
občas se taky stalo, že Ben vyslovil Semir místo Simir, jako by Mahdal daboval Kobru poprvé.
Připadalo mi jako by dabéři spíš četli než hráli, ostatně jak chcete hrát když kamera poletuje jen nad budovami a nevidíte postavy.
Tohle mohli taky autoři už vymyslet jinak, určitě by byly lepší aspoň nějaké obrázky, které by znázorňovali co se děje.
Spíš než dálniční policie mi to přišlo jako městská policie, většina úkolů se odehrávala ve městě, také jsem nepochopil proč měla dálníční policie dvě stanice.
Pochválil bych, že časomíra byla jen v důležitých případech už se konečně nestalo, že jsem jel na kafe a musel jsem tam být za minutu.
V tomto díle bych řekl, že časomíra nebyla tak drsná, vše se dalo stihnout a když čas došel, stejně se nic nestalo, jen ubyla hvězdička.
Uměla inteligence ostatních vozidel byla v normálu, jen bych měl výtku k uhýbání vozidel, ať už jsem měl puštěný maják i se sirénou nebo jenom maják,
auta uhýbali jen velmi neradi, občas se stalo, že uhnuly přímo pod kola mého BMW.
Tato hra má určitě své plusy a mínusy, ale hra se mi líbí, ať už jako fandovy Kobry 11 tak taky jako hráči.
|
|
|
| | |
| Dojmy | |
K.F.
|
|
Zaslal: 3.3.2011 15:17 |
|
|
|
|
Je to dobrá hra, sice trochu náročná ale dá se zvládnout.
Podle mého názoru je o trošku horší než syndikat.
|
|
Luca591994
|
|
|
Zaslal: 17.8.2011 10:30 |
|
|
|
|
Celou jsem ji dohrála za jeden den a musím říct, že je to úžasná hra!! Jediné minus - hlas Bena a Hotteho v českém dabingu... Prostě - Chrisův hlas u Bena? To byl docela velký přehmat. Ale jinak.. PROSTĚ FANTAZIE!!!!! Asi si koupím nějakou další =D
|
|
Sasakr
|
|
|
Zaslal: 14.9.2011 21:26 |
|
|
|
|
Všem vám ji doporučuju hrát na volantu. Začal jsem na klávesnici, ale to bylo takový nemastný, neslaný a po pár misích jsem ji odložil. Pak jsem se k ní vrátil a s volantem a pohledem z kapoty...a byla z toho nejzábavnější závodní hra, co jsem hrál.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|