Ohodnoťte tuto epizodu (známkou jako ve škole) |
1 |
|
73% |
[ 25 ] |
2 |
|
23% |
[ 8 ] |
3 |
|
2% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 34 |
|
| Panter (Der Panther) | |
| Der Panther | |
Daniel
|
|
Zaslal: 2.10.2009 11:26 |
|
|
|
|
Mne sa tento diel celkom páčil, aj keď je pravda, že bol trochu uletený.
Dosť mi pripomínal diel Čierna Madona z predchádzajúcej série.
Ale aj tak mu dávam jednotku,
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 2.10.2009 13:00 |
|
|
|
|
Já jsem hodně zlý filmový kritik, proto tomto dílu dávám za 2. Sice se mě líbila ta nadsázka, která neměla daleko od bondovek, nicméně děj mě moc nezaujal... Operace Gemini se mě líbila mnohem víc. PROTO 2
PŘEČTĚTE SI MOJE CELKOVÉ HODNOCENÍ CELÉ SÉRIE (od nejlepších dílů, po ty nejhorší)
1. Operace Gemini (1) (Skvělý díl. Temná atmosféra, vypilované vtipy a skvělé akční scény v lese)
2. Konec Světa (1) (Dokonalá parodie na klasické americké filmy...)
3. Kartel (1) (Velice povedený díl, kde se ze Semira stal James Bond )
4. Panter (2) (Mírné zklamání, chabý děj, ale skvělé vtípky)
5. Bratrská Láska (4) (Tento díl se mě vyloženě hnusí, nesympatické hlavní postavy, slabá zápletka a vtipy taky nic moc)
|
|
Božena Loupancová
Moderátor
|
|
Zaslal: 3.10.2009 20:01 |
|
|
|
|
Pro zajímavost - Tento díl měl v Německu sledovanost 4,27 mil. diváků
|
|
tzv
|
|
Zaslal: 7.10.2009 18:12 |
|
|
|
|
Nemůžu říci, že by se mi díl nelíbil, obzvlášť trefné srážky s jednou nejmenovanou kategorií vozidel technických služeb.
Na konci by mě pak zajímalo, jak Kim sundali, nebo jestli spadla sama... Holt to, co by mohl být zajímavé, tam není.
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 7.10.2009 18:33 |
|
|
|
|
No, musím říct, že podle mého je tenhle díl zatím nejlepší ve 14. sérii
Když na začátku byl havran a chlápek s "harpunkou", tak jsem se napřed lekla, že je to nějaký potrhlý lovec havranů, fakt Rozhodně mne dostala klasika - Semira - zamilovaného do svého stříbrného krasavce, následné kolo na kapotě a stěrače, stírající poněkud nevábnou spršku... a samozřejmě dárek od Hotteho a Dietera (a o to víc mne dostalo, že se jim pak stalo to samé )
Rozhodným plusem pro mne byl kolega Miller... a HARTMUTT. Uah, já toho kluka žeru. A že přehlédl papírek? No to se stává při jeho pracovním vytížení, chudinka můj malej (zajímavé, že se vždycky objeví ve chvíli, kdy se začnu bát, že skončil )
V tomto díle jsem se taky našklebila u Bena, balícího každou sukni co vidí A NAPROSTO mne rozsekalo jeho pobrukování si znělky z Mission Impossible, přesněji řečeno jeho druhá část. Myslela jsem, že umřu
Také mi tu byla sympatická Kim. Bylo mi líto, že očividně nemá dobré vztahy s rodinou a když brečela v kanceláři tak jsem měla chuť vstát, poplácat ji po rameni a dát jí kapesník
Semirův trik s pizzou byl blbýýýý XD Jaj, na to bych mu neskočila ani já XD A Ben se soškama je kapitola sama pro sebe. Ale stejně má odvahu, já bych je asi neroztřískla
Banka byla také fajnová, konečně byla šéfová akční Ale ten zhnusený pohled na jelínka si mohli všichni odpustit
Co však vyčítám je onen frajerský skok z budovy. Já takhle skočit, tak už mám zlomený obě nohy A že bych si lehla před jedoucí auto? No to ani náhodou!
A Mona Lisa? Kde to jsme?
No, i přes pár výtek... je to opravdu výborný, vtipný a napínavý díl, co si moji jedničku skutečně zaslouží
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 15.2.2010 21:10 |
|
|
|
|
za svým prvním hodnocením si stojím. Za 2. Povedení hlášky, ale děj trochu slabší... už se těším na příští Operaci Gemini, která je podle mě nejlepší díl 14. série
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 16.2.2010 14:06 |
|
|
|
|
Super díl, Benovo blekotání se soškami nebo jeho výraz nad tím jelenem. 1*
|
|
| Úžasný | |
Kubinho
|
|
|
Zaslal: 16.2.2010 21:45 |
|
|
|
|
Tenhle díl si rozhodně jedničku zaslouží. Nevěděly jsme, kdo se skrývá pod maskou toho falešného Pantera, o to bylo vyšetřování zábavnější. Epizoda měla svěží průběh a děj rozhodně nenudil. Když tomu přičtu ještě tentokrát vydařenou nadsázku a vtip, tak není důvod snižovat hodnocení. Oproti piloťáku to je příjemné překvapení.
|
|
|
| | |
marmota-b
|
|
|
Zaslal: 18.2.2010 21:26 |
|
|
|
|
Je mi trapné uvádět se tady na fóru zrovna kritikou, ale s tou Monou Lisou se jim to vážně moc nepovedlo - jeden z důvodů je i ten, že, jak jsem se kdesi dočetla, skutečná Mona Lisa je namalovaná na dřevěné desce...
No, ale jinak se mi díl celkem líbil, i když mi přišel dost jiný, než většina dílů Kobry, které jsem viděla (zatím jich moc nebylo). Přišel mi přes všechnu tu akci tak nějak příjemně poklidný.
|
|
|
| | |
cobra12
|
|
|
Zaslal: 18.2.2010 22:32 |
|
|
|
|
Musím říct, že jsem se u dílu dost nasmála. Semirovo "Nevšímej se toho zlého strýčka, miláčku." mě málem stálo život. (Od příště radši nebudu pít ani jíst), průlet cisternou za jedna. Benovo pobrukování Mission Imposible, Hotte a Dieter s tím, že bůh existuje a má je rád, následováno hnědou sprchou úžasný. Akční šéfová se mi taky líbila, jen si na ni pořád nemůžu zvyknout, nedávno jsem viděla díl s Engelhardtovou a zastesklo se mi.
Souhlasím s ostatními, Monu Lisu si mohli tvůrci odpustit. Poslední dobou mi přijde, že řeší případy, které by asi normální dálniční policie něřešila, viz. pilotní díl Konec světa.
Sečteno podtrženo, na pár detailů se mi díl líbil, tak to bude 1-
|
|
|
|
Zaslal: 23.2.2010 7:15 |
|
|
|
|
Díl byl super.Až na ten záběr z dílu únos kde je vidět i kousek Chrise.
Takže dávám 1-
|
_________________ Mercedes-Benz E500 Coupe,Bmw 328i
|
|
| | |
|
| | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.10.2010 11:59 |
|
|
|
|
Trochu nevšední díl - myšleno pohledem děje, pro mě byl trochu netypický v tom, že se odlišoval od scénářů typu zločin - hledání pachatele - našli jsme pachatele.. zde pachatel byl nalezen poměrně rychle a snadno. Všechno tam šlo nějak snadněji než v ostatních dílech. Každopádně, i přesto mě to bavilo.
Spousta humoru, vtipných průpovídek, šéfka ukázala svou akčnější tvář (mnohem více se mi líbila jako ochránkyně tatínka, než když ho chtěla za každou cenu dostat za mříže ). Jen bych vypustila scénu ve které byl Hotte s Dietrem zaveleni obsahem hovnocucu - opakovaný vtip není vtipem .
Závěr s Mona Lisou mi taky moc nesedl, ale chápu, že chtěli ukázat to, jaký skvost zachraňovali .
Ale celkově mám z dílu dobrý pocit, takže 1-
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|