| Fantreffen 2010 > seznam účastníků z ČR | |
RockySmile11
|
|
Zaslal: 18.12.2009 19:42 |
|
|
|
|
Jé, hned jak jsem uviděla FT 2010 hned jsem klikla
Já bych jela s váma straně moc ráda, ale nevím, co na to řeknou moji milý rodiče :
no, brácha řekl, že by se mnou byl ochotnej jet, ale že by tak dalekou cestu asi neuřídil. Ale ještě ho tam láká jedna věc, kterou si nenechá ujít (je to osobní, tak to nebudu říkat )
Někdy se tak zamyslím, jak by to bylo suprový
Doufám, že tam pojedu
|
|
|
Zaslal: 1.1.2010 20:11 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 2.1.2010 12:12 |
|
|
|
|
Action fórum: prihlasovani byvavalo postou, ted je to online. Otevres si tu brozurku, vyplnis ji a odesles. Akorat musis mit v provozu nakeho emailoveho klienta typu Outlook, protoze se data z formulare odesilaji pres nej. Nebo jinak asi vytisknout a naskenovat jako obrazek...
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 2.1.2010 13:22 |
|
|
|
|
Aleš: Taky s tím mám trable, asi to nakonec klasicky odešlu poštou... Outlook mi ne a ne jet a jinak nevím, jak to odeslat XD
edit: tak ne, přehlédla jsem druhý e-mail... vypadá to, že stačí vyplnit formulář, uložit ho ve formátu .xml a poslat e-mailem... poslala jsem to (pro jistotu jsem to přiložila i naskenované), tak uvidím, jestli mi to neomlátí o hlavu
Plus kdyby někdo chtěl něco přeložit, tak se nabízím Stačí říct
|
|
RCmodeling
|
|
Zaslal: 2.1.2010 16:38 |
|
|
|
|
Aleš: Asi oskenuju a pošlu mailem. A jaký mail pls ?
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 2.1.2010 16:51 |
|
|
|
|
|
|
RCmodeling
|
|
Zaslal: 2.1.2010 20:47 |
|
|
|
|
Všelicos: Dík, nějak to pošlu.
|
|
RCmodeling
|
|
Zaslal: 2.1.2010 23:30 |
|
|
|
|
To se posílá jen ta poslední strana s tou přihláškou ? A co fotky s hercama- minule tam byly asi za 10 euro a teď nic.
|
|
zeti
|
|
Zaslal: 3.1.2010 15:40 |
|
|
|
|
Ján Kubelak: prosím ťa najprv si prečítaj celú tú prihlášku a až potom sa pýtaj. Na samotnej prihláške máš, že či chceš tričko alebo plagát.
edit: dávaj si bacha na gramatiku, vyzerá to fakt hrozne.
|
_________________ ...Svět kolem tebe právě teď se mění jako by uniknout chtěl svému stvořiteli.
A tento kríž v něm malé zastavení, je tu i pro tvé oči kdyby unaveny na krásu zapomenout chtěly... (Grieselův kříž).
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 3.1.2010 22:12 |
|
|
|
|
Raději to tu shrnu... v přihlášce je stanoveno, že účastnický poplatek zahrnuje:
- balíček pro fanoušky ("Tentokrát jsme se rozhodli vytvořit exkluzivní uvítací a fanouškovský balíček pro všechny účastníky. Krom jiných věcí bude obsahovat letošní Kobra 11 fanouškovské tričko, DIN A1-plakát, portrét, Lenyard, štítek se jménem a další malá překvapení, samozřejmě všechno v kobřáckém stylu.") - díky tomu je také cena vyšší
- pobyt v ubytovně v Hürthu
- jídlo (barbecue v pátek a bufet v sobotu)
- snacky a pití
- a více
Dále upozorňuji, že jelikož je vše nahoře v ceně, tak tato věta
In addition to my welcoming package I would like to order the following articles:
znamená
Navíc k mému uvítacímu balíčku objednávám:
takže pokud nechcete triko/plakát navíc, tak tam nic nezaškrtávejte tyhle navíc stojí 15€ triko a 5€ plakát
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 5.1.2010 1:10 |
|
|
|
|
RCmodeling: Víc přihlášek v jednom mailu určitě pujde...a pdf si myslim že taky... já to nescanovala, uložila jsem to jako xml, stejně jako radí Aleš. Myslím si, že to je nejlepší způsob, když nemáš outlook.
Ještě někdo posílal přihlášku? Chystám se brzy zeptat Thorstena, jestli mu to v pořádku došlo.
|
_________________ Daniela Nosková
(spoluautorka www.afc11.cz)
|
RCmodeling
|
|
Zaslal: 9.1.2010 23:39 |
|
|
|
|
Dnes mi Thorsten napsal, že mám poslední šanci na odeslání přihlášky- asi- tak nevím a nevíte, kde můžu zobrazit již přihlášené ?
|
|
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 14.1.2010 22:06 |
|
|
|
|
Takže přátelé,
psala jsem Thorstenovi už 2x (10. a 11.1.) prosbu, jestli by mohl zaslat seznam osob z ČR a SR, od kterých mu přišly přihlášky, abychom si to mohli zkontrolovat, jestli všechno došlo, ale vůbec mi neodpověděl.
Ale údajně už posílá potvrzující maily, a přihlášky psané anglicky bude řešit až o víkendu (info od paní Loupancové), takže už mu radši psát nebudu, aby se nenaštval, že ho otravujeme. Snad tedy co nejdřív pošle ta potvrzení.
Až Vám něco takovýho příjde nebo případně jiná informace, tak to sem hned napište.
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 15.1.2010 17:47 |
|
|
|
|
Martík: To je pravda, ale podle informací, které získala paní Loupancová, je kapacita 100 osob a přihlášek už přišlo asi tak dvojnásobek. Teď jde o to, podle čeho se to bude vybírat, jestli podle času doručení, nebo budou upřednostněni ti co ještě nebyli, nebo naopak ti co byli, nebo jen podle sympatií... tohle fakt netuším... Když někdo odpadne, tak se ti lidé "pod čarou" posouvají na jejich místo. Jestli jsi přihlášku zatím neposlala a chceš jet, tak bych ji být tebou poslala, ikdyž moc velká šance na úspěch asi není...
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.1.2010 21:59 |
|
|
|
|
Prošla jsem to jejich diskuzní forum a T.H. tam 13.1. psal, že do víkendu bude řešit anglicky a francouzsky vyplněné přihlášky a odesílat potvrzení účasti. Víkend dávno za náma a pořád nic, T. teď na ICQ nebyl, tak jsem napsala Elvíře a ona mi nabídla, že zítra až se s T. uvidí, tak se ho na ty naše přihlášky zeptá a napíše mi odpověď.
Jinak z informací v jejich foru jsem nabyla dojmu, že kritériem výběru těch 100 účastníků je pořadí doručení přihlášek.
Počkáme tedy až mi zítra nebo pozítří E. napíše, co zjistila.
|
|
|
| | |
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 1.2.2010 22:41 |
|
|
|
|
A je to tady! Právě mi přišel potvrzující email od Thorstena.
Hello Daniela Nosková,
With this email, we confirm your registration for the 10th international fan meeting of the official fan club of the television series "Alarm for Cobra 11".
In first place, we would like you to check your information listed below, if they are totally correct. In case they are not, please notify us via email!
(Pak tam jsou ke kontrole moje osobní údaje zadávané v přihlášce.)
As far as all information are correct, please start arranging your payments within the next 28 days. You have the choice to pay the full price directly or to split the payment to two payments, each 50% of the full participation price.
Please deposit your payment here:
account owner: Thorsten Hohl
account number: 7963246
bank code: 20090500
bank name: Netbank
IBAN: DE22 2009 0500 0007 9632 46
BIC: GENODEF1S15
usage: FT2010 Daniela Nosková
entire amount: 110,00 Euro**
(** The entire amount includes the participation fee (110,00 Euro) AND the costs for additional orders (0,00 Euro) together!)
Important! Please do not forget to use the usage code listed above, this is necessary in order to allocate your payments to your name!
Thank you for your trust, we are looking forward to a collective 10th international fan meeting in August 2010 in Hürth, Cologne. If there are any questions left, please get into touch with us!
Kind regards,
Thorsten Hohl
Official Fanclub Leader
Tak doufám, že tenhle email dostali všichni přihlášení, prosím potvrďte to zde, a domluvíme se jak to zaplatíme.
Já navrhuju zaplatit celou částku společně (kdo bude chtít), ušetří to poplatky.
|
|
|
| | |
Viktor
Administrátor
|
|
|
Zaslal: 2.2.2010 15:17 |
|
|
|
|
Mně nic nepřišlo, takže asi bad luck
|
|
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 2.2.2010 17:14 |
|
|
|
|
Viki a kdys posílal tu přihlášku?
|
|
Viktor
Administrátor
|
|
|
Zaslal: 2.2.2010 18:33 |
|
|
|
|
Dandie napsal: | Viki a kdys posílal tu přihlášku? |
5.1.
|
|
VašekA
|
|
|
Zaslal: 2.2.2010 20:55 |
|
|
|
|
také potvrzená účast, už se těším
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
|
|
|
|