Jaká barva se vám více libí na Něm. policejcích vozech? |
Modrá |
|
56% |
[ 13 ] |
Zelená |
|
43% |
[ 10 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
| Modrá barva na policejních vozech | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 25.1.2010 15:02 |
|
|
|
|
No, tak jelikož jsme všichni pod EU a barvou EU je modrá... tak se dalo čekat, že i Kobra přejde pod nové "směrnice" Jistě, jde o zvyk...
Andrej: Nejde o to, že by se měnila jen Kobra, takovéhle vozy vidíš v Německu všude V Bavorsku jsem třeba za poslední půlrok potkala jen jedno zelené policejní auto, jinak už tu jezdí v modrých. A ty nové typy majáčků také používají, jsou praktičtější než ty střešní. Chápu, že už to nevypadá tak "policajtsky", ale prostě se tvůrci snaží alespoň v těchto směrech ukazovat reálnost.
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Tina11
|
|
Zaslal: 25.1.2010 17:33 |
|
|
|
|
mě se mi ta barvička líbí, ale kdyby byla otrochu tamvší byla by hezčí jako v seriálu Policie Hamburk. Aspoň Kobra jde s dobou. Ve tarřích článcíhc jsem četla, že Německo bude vyměňova zelobílá auta za modrobílá, ale už to bude tak 2-3 roky.
|
|
Shine
|
|
Zaslal: 25.1.2010 18:25 |
|
|
|
|
hmm, tak zelená byla určitě lepší, ale tak modrá ujde taky ...ale pořád lepší modrá než kdyby to byla třeba taková růžová. To bych asi šla skočit z okna... xD
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.1.2010 15:54 |
|
|
|
|
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 26.1.2010 20:08 |
|
|
|
|
Já myslím že to není špatný nápad, je to takové nové speztření. Uvidíme.
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 26.1.2010 20:34 |
|
|
|
|
Hlavně tu proboha nejde o nápad, ale o to, že se tím přizpůsobují době. Bylo by to docela divné, kdyby policajti v Severním Porýní-Westfálsku jezdili v modrých autech a Kobra v zelených. Kobra se jen snaží reflektovat naši dobu, aktuální dobu... vždycky to dělala. Tak nevím, co se vám zase nelíbí... Stejně myslím, že tohle je to poslední, na čem v seriálu záleží.
Heh, ale nikdo si ještě nestěžoval o těch hyper-super moderních dotykových obrazovkách, co mají Semir a Ben v kanceláři. To je pro mne větší pěst na oko, než jiná barva aut...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
cobra12
|
|
|
Zaslal: 29.1.2010 20:39 |
|
|
|
|
Musím říct, že modro-stříbrná kombinace se mi líbí víc. Mám ji zažitou ze seriálu Policie Hamburk, kde jsou policejní vozy právě v této kombinaci a policisté oblečení do černých uniforem, tak jsem zvědavá na uniformu Hotteho, Bonratha a ostatních. Jinak už se jedná o druhou změnu v barevné kombinaci vozů, v prvních sériích byly vozy bílo-zelené a taky jsme si zvykli na bílo-stříbrné, které byly hezčí.
|
|
RC Driver
Moderátor
|
|
|
Zaslal: 29.1.2010 20:54 |
|
|
|
|
No ale ty uniformy jsou strašné, vypadají v tom (není myšleno ve zlém pro ty co pracují na dráhách) jako výpravčí.
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 30.1.2010 20:14 |
|
|
|
|
Andrej21_87: Že by už vážně byl zveřejněn trailer na novou kobru? Co tam bylo za záběry. Na youtube to bohužel ještě nikdo nezveřejnil...
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 31.1.2010 11:04 |
|
|
|
|
No nevím, podle mne nevypadají jako Šmoulové ani trochu
A průvodčí... možná čeští průvodčí, němečtí mají naprosto jiný outfit Docela se mi to líbí, není to, s prominutím, tak vyblité jako ty staré a určitě i materiál vypadá lépe. Pro policisty je to určitě jen dobře (kdo viděl zblízka ty jejich staré hnědé kalhoty... to musela být hrůza to nosit tvrdý, dusivý materiál ) Ale chci v tom vidět Hotteho, hahaha
|
|
Voky29
|
|
Zaslal: 31.1.2010 15:40 |
|
|
|
|
Všechno je jen o zvyku. Podle mě jsou ty uniformy hezčí než ty předešlé a určitě komfortnější. Naše policejní vozy prošly taky změnou, mě se docela líbí, až na ty žluté pruhy, ty už tam nemusely být.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
|
|
|
|