Těšíte se na Multiplayer? |
Ano |
|
92% |
[ 13 ] |
Ne |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 14 |
|
| Alarm für Cobra 11: Das Syndikat | |
Lacky17
|
|
Zaslal: 21.7.2010 20:26 |
|
|
|
|
|
_________________ Ihr Revier ist die Autobahn
Ihr Tempo ist mörderisch
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 8.8.2010 1:08 |
|
|
|
|
Až zas něco objevím dám vědět.
Edit ono to nejde dát na url tak tady je odkaz na celý článek http://www.games.reveur.de/en/news/849/Crash-Time-4--Lonely-new-Screenshot.html
____________________________________________________________________________________________________________________________
Je mi až potěšením vám ukázat nové screenshoty z této, určitě fandy očekáváné, hry na motivy cobra 11.
Hra vypadá více než dobře, nové grafické zpracování a nové modely dopravy přinesou jistě svěží vítr do této série.A co teprve město, které je evidentně zpracované podle skutečnosti a už i podle těch fotek to nevypadá na žádného prcka(Vůbec bych se nedivil, kdybyb to byla pouze jedna mapa).
http://www.gamestar.de/spiele/alarm-fuer-cobra-11-das-syndikat/news/alarm_fuer_cobra_11_das_syndikat,46340,2317084.html
Tak diskutujte a pište, vše co vás napadne.Dám takovou otázku do pranice...
_______________________________________________________________________________________________________________________________
Ale abych to shrnul, musím říct že je to především(!) závodní hra a tam jde hlavně o auta, pocit z jízdy, honičky, závody a pak nějaké ty bouračky, což jim umí synetic víc než jen dobře.Přiznám se, že mám sérii her K11 mnohem raději, než sérii her need for speed.Možná pro ten vozový park, kde nejsou jenom osobní auta, možná pro to že mám slabost pro kobru 11, důvodů je víc.
Mám u tohoto dílu pocit, že to bude tak trochu revoluce v podání virtuální kobry tak jako bylo nitro.
P.s.:Lacky máš tam chybu ne sydikat, ale syndikat . Když si bude někdo chtít vyhledat hru podle německého názvu, tak se mu ji kvůli chybě nepodaří nalézt .
EDIT!-Na eurogameru se objevilo video ze hraní této hry podle pohybů auta nejspíše na konzoli, http://www.eurogamer.cz/videos/Cobra11-crashtime4-nahravka?size=med (kdo může, dá si HD) jediné co zamrzí jsou předimenzované značky a relativně mrtvé město(Na pc to může být jiné) s množstvím prázdných ploch, kde ovšem nebude problém jet stylem "dvěstě v městě, třista z místa".Ale ta nová doprava se moc nezdá rozmanitá ...
Myslíte si, že bude hra ješte více náročná na grafiku než C11:HW ?
Já se domnívám že ne a to z toho důvodu, že tam není zase moc věcí na zpracování a ti co rozjeli HW na maximum rozjedou určitě i syndikát na maximum.Paradoxně by mohla i ta "mlha"(Druh grafického filtru) efektivně zabránit zbytečnému vykreslování vzdálených budov, jako například zde http://www.gamestar.de/_misc/images/original.cfm?pk=2124578 .
______________________________________________________________________________________________________________________________
Další fotky http://www.games.reveur.de/en/news/874/Crash-Time-4--More-impressions-of-vehicles-and-enviroment.html , každý screenshot je v maximálním rozlišení 1900x1200 což je fullhd+ nějaké ty pixely navíc a vypadá to že je vše na maximu bez antialisingu.Takže se opět nebude jednat o náročnou hru pro většinu grafických karet.
______________________________________________________________________________________________________________________________
//EDIT Vojta: Příspěvky sloučeny.
|
|
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 22.8.2010 20:04 |
|
|
|
|
WALLPAPER KE STAŽENÍ:
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 23.8.2010 22:28 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Cobra
|
|
Zaslal: 27.9.2010 19:47 |
|
|
|
|
|
|
Ján
|
|
Zaslal: 12.10.2010 10:27 |
|
|
|
|
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 14.10.2010 15:28 |
|
|
|
|
|
|
Cobra
|
|
Zaslal: 22.10.2010 23:20 |
|
|
|
|
|
|
Ján
|
|
Zaslal: 2.11.2010 16:47 |
|
|
|
|
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 2.11.2010 19:10 |
|
|
|
|
Vypadá to hodně dobře, snad už konečne vyjde demo abych to mohl porovnat se stávajícími díly.
Líbí se mi i nový tahač, nebylo by od věci kdyby byl společne s těmi americkými.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 14.11.2010 22:30 |
|
|
|
|
Nějaké novinky na oficiálních stránkách, pár nových aut v galerii a několik pozadí na plochu.
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 15.11.2010 17:13 |
|
|
|
|
Ondra: Jak vidím, ve hře bude docela dost nových aut, ale zatím tam není Semirovo BMW. Díky za info.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 15.11.2010 18:01 |
|
|
|
|
Ještě chybí docela hodně aut, vzhledem k tomu co bylo viděno v traileru a na fotkách.Asi jak budou mít všechny vozy zpracovány do finální podoby, tak se tam objeví.Prozatím nejsou v seznamu žádná nevyužitelna auta jako byla motokára nebo malý bagr v minulých dílech, což je jenom dobře.
A vzhledem ke všem skutečnostem odhaduji demo na příští týden.
|
|
Ján
|
|
Zaslal: 19.11.2010 15:01 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Koty 11
|
|
|
Zaslal: 26.11.2010 18:31 |
|
|
|
|
|
_________________ Mercedes-Benz E500 Coupe,Bmw 328i
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 1.12.2010 19:09 |
|
|
|
|
|
|
Ján
|
|
Zaslal: 19.12.2010 10:25 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Lacky17
|
|
Zaslal: 20.12.2010 20:00 |
|
|
|
|
1. SYSTEM REQUIREMENTS
======================
Operating system: Windows(r) XP with Service Pack 2, Vista with Service Pack 1 or Windows 7
DirectX: DirectX® 9.0c (June 2010)
CPU: XP: AMD® Athlon 64 4000+ or Intel® Pentium® 4 3,2 GHz or higher
Vista / Win 7: AMD® Athlon 64 X2 5200+ or Intel® Core2 2GHz or higher
RAM: XP: 1.0 GB
Vista / Win 7: 2.0 GB
Graphiccard*: DirectX(r) 9.0c-compatible Graphiccard with 256 MB
Soundcard: DirectX(r) 9.0c-compatible Soundcard
HDD: 4.2 GB free harddrive space
DVD-ROM: 2x
* supported graphiccards: AGP 8x or PCI Express, min. Shadermodel 2.0 and Hardware T&L
ATI(r) Radeon® HD3650 or higher, recommended ATI® Radeon® HD3850 or higher
nVidia® GeForce® 8600 GT or higher, recommended nVidia® GeForce® 8800GT or higher
|
_________________ Ihr Revier ist die Autobahn
Ihr Tempo ist mörderisch
Ihre Gegner: Autoschieber, Mörder und Erpresser
Einsatz rund um die Uhr für die Männer von Cobra 11
Unsere Sicherheit ist ihr Job !
|
|
| | |
Koty 11
|
|
|
Zaslal: 20.1.2011 20:52 |
|
|
|
|
|
_________________ Mercedes-Benz E500 Coupe,Bmw 328i
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 21.1.2011 18:38 |
|
|
|
|
Demo dohráno.Nemůžu říct že jsem se nudil, ale ani nejsem úplně nadšený.Na mém starém pc vypadá syndikát docela dobře a řekl bych že i lépe jak highway nights, což si zaslouží potlesk.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 23.1.2011 9:45 |
|
|
|
|
Takže ,,DEMO" je opravdu skvělé, líbí se mě vylepšené prostředí, nejen že je graficky mnohem lépe zpracovanější, ale i věrohodnější. Celá hra má při tom poměrně malou náročnost
NEBOJTE SE, TÉMĚŘ ŽÁDNÉ SPOILERY KTERÉ BY VÁM POKAZILY ZÁŽITEK ZE HRY!
Tak po dlouhé době jsem měl volný víkend a nemoc v krku tak jsem měl možnost tuto hru dohrát. Hru jsem měl nastavenou na střední rozlišení a v němčině abych mohl poslouchat originální hlasy herců, což nicméně mělo za následek že jsem zase tak dobře nepochytal děj. V úvodu dojde při honičce dvou aut ke kterým se zaplete policiie k výbuchu jednoho z nich. Semir a Ben se okamžitě pouští do vyšetřování a zjistí že zavražděný byl tajný agent pracující pro LKA, který se infiltroval do tzv. Syndikátu (obrovská zločinecká organizace páchající atentáty po celém městě). Celá hra je vlastně zběsilá jízda odehrávající se v průběhu několika dní, ve které se snažíte Syndikát zneškodnit a dopadnou nejvyšší záhadné šéfy. Máme tu tedy zápletku jako střiženou z nějaké epizody.
Dalším důležitým aspektem ve hře je prostředí - tvůrci vzali původní město v Highway Nights a opravdu hodně ho vylepšili a přiblížili zase o kousek realitě seriálu, takže kromě známé gotické katedrály v Kolíně nad Rýnem se podíváte i na centrálu dálniční policie (sídla Action Conceptu). Vůbec celé prostředí pro mě bylo atraktivnější než v Highway Nights - nechyběl obrovský písečný důl, spousta stavenišť, ale hlavně ramp na kterých zažijete spoustu zábavy. Dokonce se mě podařilo dostat se za mapu a objet si celé město po opuštěné silnici. Taky se vrátila ta totální ne-realita výbuchů a lítajících aut jak si ji pamatuji z Nitra (auta i při malém nárazu odletí klidně 5 metrů a shoří - tato věc mi například v Highway Nights chyběla) Překvapením pro mě je, že s vylepšením grafiky se i snížila náročnost. Hra mi i na notebooku jela plynuleji a na vyšší rozlišení než Highway Nights.
Co se týká jednotlivých misí, tak ty tentokrát nemáme jednoduše naservírované v menu, ale musíte je poměrně komplikovaně hledat. Kromě misí hledáte i důkazy proti členům syndikátu, jezdíte závody (viz. Highway Nights) a hlavně chytáte jednotlivé členy gangu. Systém chytání je poměrně zábavný. Jednou za čas kolem vás prosviští nějaký gangster ve svém sporťáku a vy zmáčknete pouze F a honička může začít. Tímto způsobem musíte pochytat asi 50 členů. Co mě ve hře poměrně nudilo (v minulém díle to byly opakované závody) bylo rozmisťování kamer. Jedním z vašich úkolu je rozmístit po městě a dálnici dohromady asi 140 kamer. Je to poměrně zdlouhavá a nudná práce, mě to poměrně zkazilo zážitek z jinak rychle ubíhající hry. Sortiment aut se zase o něco rozrostl a zajezdit si můžeme i v obyčejných civilních autech, ale i v Monster Truck (nejvíce jsem si ale užil jízdu s Benovým novým služebním vozem).
Celkově došlo k velkému zlepšení, hru jsem si nakonec užil mnohem víc než Highway Nights - nicméně děj byl v HN jednoznačně lepší. Doufám že si tvůrci opět vyhrají a že mě za rok čeká podobný seriálový zážitek
|
|
|
| | |
Petr
Moderátor
|
|
Zaslal: 10.2.2011 11:02 |
|
|
|
|
Hru mám dohrátou na něco málo přes 60% a musím říct, že dějově je to úplnný propadák. Grafické zpracování je perfektní a zlepšuje se s každou verzí. Auta jsou defakto stejná jen se průběžně omlazují. Po poměrně slibném začátku začne nuda a stereotyp. Umísťování kamer a vyhledávání skrýší zločinců je nesmírně zdlouhavé a v tomhle je asi největší slabina hry. V průběhu plnění těchto úkolů jsem narazil na další obrovský problém a tím bylo ukládání. Nikdy jsem si nemohl být jistý, zda se můj postup uložil nebo ne, když jsem hru ukončil. Některé kamery jsem musel umisťovat několikrát a to už mě dohnalo téměř k šílenství. Pokud toto přetrpíte (pro mě zhruba dva dny hraní) začnou se konečně objevovat na mapě informátoři, které se snažíte vyslechnout, jenže si pro vás každý vymyslí výmluvu a dá vám nejdříve splnit nějaký úkol. Takové menší vydírání policie. Bohužel i tady se projevují problémy s ukládáním a může se stát že zase budete muset některou misi plnit vícekrát. Také se mi běžně stávalo, že jsem hru začal hrát a měl jsem přes 60% splněné hry a když jsem po dvou hodinkách hraní skončil, bylo tam 58%. To už mě definitivně odradilo a na hru jsem se vykašlal. Jestli se k ní někdy vrátím tak to bude v dobách největší nudy a to jen tak hned nenastane.
Graficky je tedy lepší než hry předchozí, ale dějově je neuvěřitelně odbytá. Doporučuju vyzkoušet, ale kdo se bude hru snažit dohrát, asi ho to připraví o mozek.
|
Luca591994
|
|
|
Zaslal: 17.8.2011 16:34 |
|
|
|
|
Těšila jsem se na další super hru na téma K11... ale musím říct, že Syndikát (zatím jen demo) mě naprosto zklamal. Asi jsem blbá, ale co se má uděat, když zastavíte auto nepřítele a kdy se vám objevují další lokace (lupy)??
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 21.8.2011 10:31 |
|
|
|
|
Je to tak... tento rok pouze znovu-vydají Syndikát ve 3D na PS3 a NDS
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 21.8.2011 14:46 |
|
|
|
|
Výborně!Alespoń mají dvojnásobek času na novou hru, která může být úplně jiná něž stávající koncepty od Nitra.A prý se má vrátit replay v úplně jiné formě(Psali to administrátor na cobra 11 games), než byl doposud.Možná že je tu bude možnost stříhání a ukládání...V DS chyběl nejspíš z technických důvodů, protože asi nešel deaktivovat při hraní online...
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 22.8.2011 22:54 |
|
|
|
|
Na auta zapomeň, ty nikdy nebudou.Jednak je to drahé a jednak to do her kde se až tak moc ničí nedávají.
|
|
Brokarek
|
|
|
Zaslal: 1.9.2011 9:39 |
|
|
|
|
Možná budu hodně offtopic, ale i teďka v Driver San francisko se bude po autech střílet, budou bouchat, bede se bourat atd. A budou to normální licencovaná auta.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 1.9.2011 20:05 |
|
|
|
|
A já říkám zrovna něco o tobě?To bylo bránmo obecně, jelikož pořád čtu- to nebude hrát, to nemá licenci apod. Jsou méně inteligentní co to považují za hlavní věc hry.
|
|
Sasakr
|
|
|
Zaslal: 31.12.2011 1:03 |
|
|
|
|
Zkoušel to tu někdo na nějaký lepší mašině? Já mám slušné PC (AMD Phenom 955 na 3,2 Ghz a GTX 560 netaktovanou) a čekal jsem, že to pojede s přehledem na max a 60 FPS. Bohužel hra často spedne třeba až na 36 FPS, což už je prostě znát a je to vidět. Čekal jsem, že zapnu Vsync a hra se z 60 FPS nehne, tak jako například NFS Shift, který, a to se na mě nezlobte, jsou naprosto někde jinde, než tohle.
Jako hrát to jde, ale zejména když člověk hraje s volantem a kamerou z kapoty, tak je to vidět a není to pěkný optimalizace se tedy vážně nepovedla.
|
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 31.12.2011 9:04 |
|
|
|
|
@Sasakr: Myslím, že jsem hrál úplně na nejvyšší, ale musím se do hry podívat. CPučko mám Intel Core 2 Duo 3,6 Ghz, na grafice ATI Radeon HD 4600 a RAMce 4GB.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
|
|
|
|