Speed
|
|
|
Zaslal: 11.9.2010 22:51 |
|
|
|
|
Obsah mierne pokrivkával v nasledujúcom: Ak by sa Tom a Semir nezranili, tak by mala Cobra 11 čtyroch komisárov naraz?
Dej bol ináč premyslený, rozbili sa hňed dva drahé Mercedesy, akurát pri skoku BMW cez vlak použili staré zábery zo 4. série. Akurát trošku divný spôsob osobnej pomsty, ale obsahu sa nedá nič vyčítať.
|
|
Erdy
|
|
|
Zaslal: 12.9.2010 21:14 |
|
|
|
|
Mne sa tu hl. lubily tie veci: Ten zaciatok s Kde zacali tie nase havarie a kde vybuchla bomba v tom aute ked Tom a Semir odleteli niekam do luftu ked Frank a Suzanna isli spolu 1.krat spolu v aute este ktomu v Semirovom BMW-cku a ked Frank predbiehal a vyuzil tu svoju skratku a ako pekne pocuval Suzanu ako preleteli cez ten vlak i ked tato scena bola pouzita v casti cierna ruza a este ten 2. vybuch na dialnici vystrel z Frankovej zbrane na moste ako vyletelo jeho sluzobne auto ked sa prevratilo a este ten koniec v nemocnici.
|
|
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 8.7.2020 16:48 |
|
|
|
|
Cobra napsal: | Tohle je jeden z nejlepších dílů Kobry vůbec. Plno akce, nehod, skvělý nový tým a prostě jsem se na ten díl musel podívat po velké době. Zaslouží si jedničku.
Opravdu škoda, že tým 2 nenatočil více dílů. |
Já se přiznám že tenhle pilot je nejslabší z celého toho období do desáté série...
Akce byla super, ale ta návaznost, děj byl takový divný hodně jsem měl z toho pocit medicopteru.
Každopádně tým dvě byl super a měl jsem vždy za to že bylo natočeno víc dílů. Nebýt uložta tak už to nikdy neuvidím.
|
|