| Chris Ritter odchází. Proč? Jak? | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 16.11.2007 15:04 |
|
|
|
|
No, dobře, Woxy... Dám to sem... Jen jsi zapomněla do svého příspěvku zahrnout možnost, že uzavře registrované partnerství s Janem Tleskačem a oba, za Čunkovy peníze, vyrazí na svatební cestu na Bahamy *164*
Já nad tím přemýšlela. Jak by mohl Chris odejít, aniž by se scénáristi vyhnuli klišé se smrtí hrdiny-následného podezírání nového partnera či odchodu kvůli přítelkyni/těhotné přítelkyni/manželce/těhotné manželce/mrtvé přítelkyni či manželce
Chci to zkusit ztvárnit, a tak jsem si zkusila načrtnout komiks... A během dvou dnů jsem vykutila první stranu. Vím, že to není nic extra, ale teprve se kreslit lidi, pozadí a tak vůbec (prostě KRESLIT), učím.
Tady to je... pokud hodíte očko a napíšete kritiku, budu vám moc vděčná...
(Kvůli velikosti je to tu jen jako odkaz ).
http://fc02.deviantart.com/fs24/f/2007/320/6/2/Dark_future__part_1_by_Allerlei.jpg
Část druhá: http://allerlei.deviantart.com/art/Dark-future-part-2-81096296
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Hartmutt
|
|
Zaslal: 16.11.2007 22:12 |
|
|
|
|
Jinak ten komiks je krásnej... ...myslím ale, že s tímhle měl už problémů dost... já bych to tipnul na "náhodnou" smrt nebo sebevraždu...
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.11.2007 13:37 |
|
|
|
|
uzavře registrované partnerství s Janem Tleskačem a oba, za Čunkovy peníze, vyrazí na svatební cestu na Bahamy *164 --- já hlupák! Všel, jak jsem mohla zapomenout? omlouvám se. Také by se Chris mohl přihlásit jako dobrovolný pracovník na vyšešení situace s nepřizpůsobovými obyvateli v Mostě a.... zááááááááááááááhadně tam zmizet....
Myslím si, že to bude jinak. Buď tedy uroní slzu nad tou Vámi prorokovanou těhotnou přítelkyní či manželkou, nebo ho povýší a on odejde na jiné pracoviště. To, myslím si, není nereálné, ještě to tam nebylo a jde o nenásilný odchod, jenž je sice absolutně bez akce a bez nápadu, ale Chrise se jím lze zbavit s čistýma rukama.
A já bych to udělala eště jinááááč! podle toho, co říkáte, je Chris docela drsný... a tak bych v poslední epizodě s ním nechala dojít k nějakému zločinu, který by jím otřásl natolik, že by se pustil na pátrání na vlastní pěst. A choval by se při něm natolik brutálně a zcela nepatřičně, že by ve velkém finále nejen nebyl pochválen za uvěznění pachatelů, ale sám by byl nešťastným Semirkem zatčen a poté poslán do basy, nebo skončil minimálně s podmínkou, pochopitelně bez možnosti návratu k policii. Muhahahahaha!
Hlavně aby byl odchod nějak vysvětlený, protože Richterovo vytracení se bylo trapné
Komiks je super Všeli. Víš, kde jsem Ti ho chválila
|
|
|
| | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 17.11.2007 19:43 |
|
|
|
|
Téda, jak tak koukám, vaše fantazie fakt nezná mezí..
Já jsem asi fakt cáklá, ale mě se nedávno zdálo, nevim, proč zrovna takhle, ale je to tak. Zdálo se mi, jak jsou šéfová a Chris spolu (mimojiné jsem tam byla já a ostatní lidé z Kobry:lol: ).
Takže mi napadlo, že by se zcela nehorázně pohádali a z toho vyplynulo, že již nadále nemohou spolu pracovat. A jako správný gentleman odejde Chris od dálniční policie.. Je to šílený, já vím, ale ostatní normální návrhy už byly řečeny.
Jinak si myslím, že Chris nezemře. To by bylo na jedno oddělení policie až moc úmrtí. Nějak odejde, ale otázkou je, jak...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 8.12.2007 22:08 |
|
|
|
|
Spíš si na Rittera vzpomene nějaký starý "kamarád" z východního bloku(Čili mu půjdou po krku bývalí agenti KGB) a tak mu preventivně změněj identitu.
Další možnost co ještě kupodivu v kobře nebyla je smrt v dopravní nehodě.(Ale smrt mu nepřeji,protože chci další díly s ním).
P.s.:Stejně zas nafasuje olovo,jak to tak u scénaristů chodí.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
evaval
|
|
|
Zaslal: 16.3.2008 20:42 |
|
|
|
|
Přečetla jsem si ten obsah poslední epizody s Chrisem, na který sem dávala odkaz Biggi, a soudím, že Chris asi zemře. Doporučuju každýmu si to přečíst. Jsem docela zvědavá, jak to nakonec dopadne.
Jinak ty teorie mě docela zaujaly ! Dost mě pobavily ty od Woxys
Můj nápad zní: Chris by mohl něco vyšetřovat na vlastní pěst, přitom by přeběhl na druhou stranu zákona a Semir by se ho (ač nerad) pokoušel dostat za mříže. Nakonec by mohla bejt přestřelka, při který by Semir Chrise v sebeobraně zastřelil. Všichni by truchlili, ale pak by uznali, že si to Chris přece jen zasloužil.
Tak to je moje teorie (nevim, jak moc je dobrá, nemám zrovna největší fantazii )
|
|
martin
|
|
|
Zaslal: 17.3.2008 6:54 |
|
|
|
|
Moje teorie je , že Chrise zabijí skorumpovaí poldové ....
|
|
|
| | |
Ritter
|
|
|
Zaslal: 20.3.2008 19:34 |
|
|
|
|
Aby to nedopadlo jako s Frankem ten odešel jen tak z ničeho nic
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 27.3.2008 6:28 |
|
|
|
|
Všelko, potěšilo mě, že Tobě se tohle téma líbí *215* balzám na duši poté, co si na mě jistý člověk vylil svou blbou náladu
Komix je skvělý, okomentuji jinde... a jinak se s Tebou shoduji, moc a moc by se mi líbilo, kdyby odešel takhle. Myslím, že by to byl hodně silný závěr - Semir stíhající svého parťáka. Sice by to bylo proti pravidlům, ale... řekla bych, že za scénu, kdy by zdrcený Packa nasazoval ledově klidnému Chrisovi pouta, by za to stála ačkoliv bych vsadila na to, že když už by se scénáristé rozhoupali k tomu, že by byl Ritter ,,bad guy", skončil by spíše sebevraždou, třeba by to napasoval do mostu Turečkovi před očima...
Nebo se taky Chris může zamilovat do stepu a odjet na celosvětové turné s vrcholem na stepařském festivalu v afghánském Kábulu
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 3.4.2008 22:13 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
Ritter
|
|
|
Zaslal: 18.4.2008 8:32 |
|
|
|
|
Odchod Chrise bude takový,že ho rozcupujou kulky na kusy,fuuuj,další smrt.
|
|
Ritter
|
|
|
Zaslal: 18.4.2008 9:22 |
|
|
|
|
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.4.2008 14:28 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 18.4.2008 17:02 |
|
|
|
|
Překlad:
"Do října budu ještě točit, pak odcházím" říká Gedeon Burkhard. "Moje smlouva vyprší, tak to bylo domluveno. Příští rok se budou natáčet další díly. To by bylo pro mě stresující a musel bych se přestěhovat do Kolína" A to v žádném případě nechce.
Teď pracuje Burkhard 5 dní v týdnu v Kolíně na Kobře 11 (5 mil.diváků), pak letí přímo do Berlína, aby viděl svou dceru Gioiu (3 roky).
Jeho bývalá přítelkyně Filomena Iannacone (28 let) bydlí s dcerou v sousedství. On si osobně užívá od jejich rozchodu v roce 2006 svobodu.
Burkhard : "samozřejmě se těším na to, až budu mít víc času na svou dceru - a nebýt jen víkendovým tátou".
Jak odejde ze seriálu?
Burkhard : "zemřu hrdinskou smrtí, jak se k rytíři patří".
Nová hlavní role v seriálu není zatím v dohledu.
Burkhard : "Bavilo mě to. Ale chci mít více času na ostatní filmy. Především se musím soustředit na svůj umělecký tulácký život"
V lednu přichází do kin film "Märzmelodie". V Kobře 11 bude k vidění na obrazovkách až do poloviny příštího roku.
|
|
| | |
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 21.4.2008 18:06 |
|
|
|
|
Fnuk, zas na stvrtok si pripravim balicek vreckoviek, mozno mi z dnesneho vecera cosi ostane Je mi to luto ked maju moji hrdinovia taketo konce, moc mi to naladu nezdvihne ako nejaka ina cast kobry, ale co uz, podla mna bol Frankov a Janov odchod lepsi Ale ked smrt tak aspon hrdinska, nie ako Andre, uplne zbytocna. Skoda, 11 a 12 seria bola konecne ina, dufam ze Bengi bude zas orginalna postava, nie presna kopia Toma, len v sportovom.
|
|
|
| | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 21.4.2008 18:28 |
|
|
|
|
Tak já nevím co k tomu říci. Já Gedeona jako herce, osobu, měla hodně moc ráda. Možná i více jak Reného. Po jisté zkušenosti s ním, kde se neukázal jako zrovna sympatická osoba, trochu sympatií ztratil. Uznávám, že to je hlavně díky tomu, jak jsem si ho zamilovala z Komisaře Rexe, kde jsem ho fakt měla straaaašně moc ráda =o)
Když mám hodnotit Chrise, jako seriálovou postavu, tak mi určitě není jedno, že odchází. Za prvé jsem ho neviděla snad ani v jednom celém díle (jenom pár kousičků) a za druhé v těch kousičcích, se mi nezdál tak hrozný, aby mi nebylo líto, že odejde. A k tomu ještě smrtí (takové konce všeobecně nesnáším ). Každopádně mi nepřijde o nic horší, než takový Jan Richter. Sice pro mě je Tom nejlepším parťákem Semira, ale Chris určitě bude horkým adeptem na pomyslnou druhou příčku (jak říkám, unáhlené závěry nedělám, co jsem viděla, tak vypadalo nadějně )
Proto třeba Moni, jak víš, že Chris bude hrozný, když jsi ho neviděla ani v jenom díle?
|
|
|
| | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 21.4.2008 18:38 |
|
|
|
|
Tak ja jsem zatim videl az na vyjimky vsechny dily s Chrisem na RTL, nektere dily i na Markize. Podle me byly jeho herecke vykony v Cobre 11 velmi dobre, takze jeho pomerne brzky odchod z Cobry 11 me skutecne mrzi. Zvykl jsem si na nej relativne rychle...
Uznavam, ze na Toma nema, ten je (byl) velky oblibenec. Ale Gedeon nemuze za to, ze nahradil zrovna tolik oblibeneho Reneho. Jeho serialova postava musela byt trochu jina, nez hodny Tom i Jan. Mozna to pochopime, az uslysime ceske dialogy...
Po FanTreffen u me, stejne jako u Janci, sice par sympatii ztratil, ve srovnani s Erdoganem zdaleka nebyl tak ochotny a mily. Kazdopadne neudelal nam nic spatneho. U atelieru se nam usmal a zamaval do objektivu, v nedeli pri nataceni za nami prisel, rozdal autogramy, s kazdym se vyfotil. Ano, jista nafrnenost na nem byla videt, ale vzhledem k tomu, co v kariere dokazal, mu to ja osobne odpoustim. Naopak bych mu poklepal na rameno a rekl mu: "jsi fakt dobry".
Alarmujici je skutecnost, ze Semir prisel behem dvou serii o dva partaky!
|
|
|
| | |
Amrodel
|
|
Zaslal: 21.4.2008 18:55 |
|
|
|
|
Janča: ze začátku jsem se snažila k němu zachovávat neutrální postoj, ale pak jsem měla možnost vidět několik fotek a pár krátkých videí s ním (třeba 1-2 minutové útržky z pilotu - to jsem prostě neodolala), přečíst si pár článků, a moje hodnocení se už začlo pohybovat směrem dolů... a jak říkám, ten člověk na mě působí dojmem (třeba i jen z fotek), že prostě mi k srdci nepřilne...
Možná je to taky ovlivněný tím, jak jsem ho zažila na FT. Vím, herce a postavy bych neměla míchat, ale už se stalo...
No, uvidíme, jak se za chvilku předvede...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
ReeR
|
|
Zaslal: 22.4.2008 12:35 |
|
|
|
|
chjo, jak tak koukám konec Chrise alias Bad boye se konat nebude.......... Takže další originální hrdinská smrt
já nad jeho smrtí a odchodem určitě ronit krokodýlí slzy nebudu
Burkhard : "zemřu hrdinskou smrtí, jak se k rytíři patří". |
Oooooooooo ten pán mě pobavil
Já jsem viděla taky většinu dílů s Chrisem které byly na Markéze a opravdu mi nesedl, nelíbí se mi vystupování, ničím mě nezaujal, spíš už v pilotu mě odradil........ Nutno podotknout, že se mi Ged nelíbil ani v Rexovi, takže to možná nebude Chrisem ale Cedem
Jinak ta upoutávka byla fakt jak na americký velkofilm, byla povedená
Co se týče věčného mírání Semírových parťáků, už by to měli změnit, prostý odchod by byl možná lepší, Semír takhle začíná vypadat už jako nesmrtelný, všechny kulky se mu vyhnou, nikdo ho nedostane...........
|
_________________ Nikdy neříkejte, že se něco nedá
protože se vždycky najde iniciativní blbec
který neví že se to nedá a udělá to!!! : )
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|