Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve ?kole) |
1 |
|
70% |
[ 7 ] |
2 |
|
30% |
[ 3 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
| Anděl smrti (Engel des Todes) | |
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 6.9.2012 21:15 |
|
|
|
|
|
|
mf.studio
|
|
|
Zaslal: 6.9.2012 21:35 |
|
|
|
|
Pilotní film se mi tentokrát moc líbil. Na rozdíl od minulých 72 hodin strachu to m?lo d?j, který dr?el pohromad? a "zajímavé" postavy, které se n?jak vyvíjely a m?l bych vyzdvihnout napínavé finále... Na Kobru 11 jsem se u? od za?átku minulé série znechucen? p?estal dívat, ale mo?ná dám seriálu dal?í ?anci. Za 2
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 7.9.2012 20:59 |
|
|
|
|
Po dlouhe dobe se mi pilotak moc libil. Asi nejlepsi byly opet komicke sceny: Semir na LKA a jeho veprový gulás a svacinka mezi spisy, v kontrastu s Benem, hopsajicim po dalnici, me dostala. Stejne tak i zaverecny vylov Benitka, protoze ten gejzir, co ze sebe dostali, kdyz se dostali z vody, by nedokazal vytvorit ani delfin.
Andreu mimoradne chapu a soucitim s ni, ale jak vidno, ani u LKA by Semirek nebyl v bezpeci, tak si uz nemuze na nic stezovat A kazdopadne v bezpeci nebyla ani ona s jejim projektem, takze... A nevim, co se stalo, ale mela na sobe 3 outfity, ktere bych ji sebrala ze skrine a nosila je sama, coz je uzasne! Hura!
Strumiho je mi lito, ale co se da delat, no...
Kazdopadne davam za jedna. Tahle serie me docela namlsala, doufam, ze se dalsimi dily nezklamu...
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
André Fux
|
|
|
Zaslal: 7.9.2012 21:29 |
|
|
|
|
tak luxusní pilot....sturmiho smrt mi p?ipomíná smrt inga a benova skoro smrt p?ipomíná andrého smrt...jinak novej bavorák luxusní...a te? sei nejsem jistej ale záv?re?ný titulky bejvaj stejný jako u normálních díl? ne??? ?eby kone?n? nová zn?lka???
|
|
André Fux
|
|
|
Zaslal: 8.9.2012 19:47 |
|
|
|
|
ja doufam ze bude ...andre 2 série - 2 intra ben 5 serii - jedna znelka to je nefer..a ta vem si ze v ty znelce s benem jsou ty zabery stary 4 roky ben vypada jinak a trochu i semir
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 8.9.2012 20:33 |
|
|
|
|
Taky si myslim vzdyt i Tom mnel dve intra v 4,5,6 serii a nove v navratu 9 a 10. Jo i Ben se dost zmenil,uz nema takovej uces jako ve 13 a 14 serii a taky ma nove bundy a vuz a take Semir sice nosi porad stejni drahy bundy zn.belstaff ale jiz ted nema take vyrazny vouzy jako kdysi a take ma nove BMW. Obavam se ze Ben tam je posledni serii a pak daji intro s nejakym novym partakem zase
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 9.9.2012 8:15 |
|
|
|
|
Kazdopadne mohli by to tam nejako moderneji v intru sestrihat aspon nove vozy a nejake scenky s pilotaku engel des todes napriklad jak Ben se otocil natom aute na zacatku a mohli by vynechat stare scenky jeste s 11 serie
|
|
|
| | |
Tiscala
|
|
Zaslal: 9.9.2012 13:36 |
|
|
|
|
Zdravim,
chtela bych se zeptat, neda-li se pilotni dil stahnout jinde nez na serienjunkies. Nevadi mi tam ani tak to, ze odkazy hned po nahrani mazou, to by se dalo vyresit privstanim si a rychlym stazenim. Horsi je fakt, ze ja jakozto slepec pracujici pres pocitac s hlasovym vystupem, na strankach serienjunkies a vetsine jinych serveru nez je rapidshare proste nemam sanci. Stranky jsou vetsinou slozite a predevsim se na vetsine z nich musi vypisovat kody z obrazku. U 16. serie mi s tim pomahal kamarad, ktery vidi, a behem staffelu 31 se objevily uploady na hellshare, kam se dostanu i bez zrakove asistence. Bohuzel ted uz s kamaradem nejsme na stejne skole, z lidi, ktere mam kolem sebe ted, nikdo nevidi tak dobre, aby si mi troufl pomahat. Nedovedl by mi nekdo poradit?
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 9.9.2012 13:58 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
deniska174
|
|
Zaslal: 11.9.2012 22:45 |
|
|
|
|
Toto je moj uplne prvy prispevok na tomto fore, dufam, ze nezostane posledny a budem mat viacej casu na prispievanie.
Tiez som sa pokusala stiahnut to zo serienjunkies, ale ako na potvoru ked som to uz skro mala stiahnute, tak posledny part uz bol zmazany.
Potom sa mi podarilo nastastie najst jednu stranku, z ktorej som to stiahla. Bolo vsak treba najskor sa tam zaregistrovat a stiahnut si program do PC a az tak to slo stiahnut. Tu je ta stranka:
http://www.gigaflat.net/tv/alarm-f%C3%BCr-cobra-11-s32e01-engel-des-todes-german-satrip-proper-xvid-itg-4494784/
Nastastie sa mi to podarilo a momentalne to nahravam na ulozto, chvilu to sice este potrva ale zajtra sem hodim link aby si to ti, ktori to este nemaju mohli odtial stiahnut.
No a co sa tyka samotneho pilotneho filmu, tak bol naozaj dobry. Len pri jednej scene pri nahanacke na dialnici ako jedno auto letelo vzduchom to vyzeralo ako obrazok z pocitacovej hry, nie realne, ale to je len detail. Potesili takisto vtipne hlasky a situacie.
Bohuzial nakolko neovladam nemecky jazyk az tak dobre, tak som nie vsetkemu rozumela, a celkovo by som pilotny serial ohodnotila za 2.
|
|
|
| | |
deniska174
|
|
Zaslal: 12.9.2012 1:55 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 12.9.2012 11:35 |
|
|
|
|
|
|
deniska174
|
|
Zaslal: 13.9.2012 20:08 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 14.9.2012 7:54 |
|
|
|
|
|
|
Semir11
|
|
|
Zaslal: 14.9.2012 8:22 |
|
|
|
|
Uz je tento pilot na CSFD, tak kdo tam ma ucet jako ja, tak hodnotte
|
|
deniska174
|
|
Zaslal: 14.9.2012 9:03 |
|
|
|
|
No tak toto veru netusim, ja som to nevymazala... takze netusim, v com je problem... hodim to tam teda este raz, dufam, ze to tam potom uz zostane...
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 14.9.2012 10:11 |
|
|
|
|
To asi mazla RTL pro prava nebo nevim jinak to prejmenuj a daj to tam aby to nenasli a dej tam heslo jako poradil O.Hnizdil
|
|
deniska174
|
|
Zaslal: 14.9.2012 20:47 |
|
|
|
|
|
|
deniska174
|
|
Zaslal: 15.9.2012 11:08 |
|
|
|
|
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 15.9.2012 12:26 |
|
|
|
|
Mr.Gogo: Neni zac A jo, to je presne ten problem: mam s s hackem (stejne tak Ales), takze se nedostanu ani do administrace, ani me nikdo nikde nemuze najit, ani Wox, ktera se tam jako dostane, me nemuze prejmenovat, protoze by me musela vyhledat v seznamu... a tam me diky s nenajde Je to zapeklity problem Bojim se dne, kdy me to omylem odhlasi: to uz bych se sem nedostala (Ales se sem prave kvuli tomu, ze je odhlaseny, nemuze prihlasit...)
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 17.9.2012 9:45 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
janbohac
|
|
Zaslal: 25.5.2013 21:11 |
|
|
|
|
Tuhle sérii sleduju docela zvláštně. Nejprve jsem viděl závěrečný díl, protože jsem v něm čekal smrt Bena, potom několik dílů uprostřed série a dnes konečně pilotní film. K shlédnutí toho mě přivedly informace, že Semir po x letech u dálniční policie skončil a pracuje v kanceláři LKA. To je zajímavá myšlenka. Mohli na té myšlence trochu víc zapracovat, dát si tu práci a natočil díl, kde Semir odchází a taky mohl u LKA vydržet o pár dílů déle.
Pilotní film jako takový rozhodně špatný nebyl, ale drží se v duchu současného trendu Kobry, takže nepřináší nic nového, nic nevídaného, ba dokonce překvapivého. Sturmiho jsem moc rád neměl, takže smrt této postavy seriálu pro mě nebyla jakkoli dramatická. Potěšilo mě opět vidět Andreu. Jak sleduju toto forum, tak jsem patrně jeden z mála, ale z mého pohledu do seriálu patří a i když už dávno není součástí té hlavní dějové linie, přesto mě těší, že prostě ze seriálu nezmizela úplně, protože tím pádem by ze seriálu také vymizel zcela i Semirův osobní život. Teda za předpokladu, že by scénáristé Semirovi nevykouzlili opět nějakou novou dceru, která se objeví jednou a pak zmizí anebo znepřáteleného bratra, se kterým se smíří a už ho v žádném díle neuvidíme a podobné finty...
Když budu díl hodnotit vzhledem k celkové historii seriálu, tak mu dám 3, když ale vezmu v potaz současné díly, tak nemám důvod dát něco horšího než 2.
Na 1 byl zatím jen ten poslední díl této série a to i klidně z hlediska měřítek starých dílů.
|
|
|
| | |
Pietro
|
|
Zaslal: 1.10.2013 21:21 |
|
|
|
|
Papírnictví se mi k Semirovi prostě nehodí, jeho výrazy, když jedna halda byla hotová a dalších 5 mu přivezli byly vševypovídající...
Sturmi je ze hry... Mno, trošku hráblík, ale ušel. Asi jako každýho kdo hraje víc než dva díly, ho budu chvilku postrádat, ale fakt jen chvilku.
Jo, zase jsem si užil Andrey, to je fakt a co kvituju asi nejvíc je, že na konci uznala chybu a povolila Semirovi návrat do původní rachoty... Ale že bude dělat pro dětskou nadaci a možná dostane i medajli, to bych opravdu nečekal, kam až to s ní dojde.
Je dobře, že se ta prostor-paní nechala přeložit (Němci byli u policejních zkoušek asi benevolentní), protože, kdo by s ní přežil celou jednu řadu, by měl dostat metál... ta se dá shrnout jen asi plným pytlem fastfoodového odpadu a zvoláním "Zmije 11"
Že jo, Boni...
"Ten Ježíš a Bielefeld jsou jistota, ale jak jsi přišel na tu Angelku??" - Sturmi
|
_________________ Sám proti všem aneb Trhněte si, Andrea-Haters!
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 2.10.2013 21:30 |
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|