Ohodnoťte tento pilotní film (známkou jako ve ?kole) |
1 |
|
100% |
[ 3 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 3 |
|
| Akce Job (Operation Hiob) | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 20.9.2012 17:48 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 20.9.2012 22:58 |
|
|
|
|
Videl jsem zatim par minut, pokud chce nekdo vedet jak se jmenovala prvni pisnicka tak je to tato http://www.youtube.com/watch?v=MV_3Dpw-BRY .Je z filmu Drive, ktery muzu jenom vrele doporucit.Nic lepsiho jsem za posledni dobu nevidel.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 21.9.2012 8:51 |
|
|
|
|
|
|
deniska174
|
|
Zaslal: 26.9.2012 15:29 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.10.2013 21:02 |
|
|
|
|
Normálně jsem se na začátku musela necudně culit, Bonrathe, ty zvíře! jako sorry, ale už za to jsem musela dát za 1 ten zadek to video Krügerová: "objeví se ještě v obraze?" kluci: "doufáme, že ne" to je prostě pecka
A Harty tentokrát v modrém? Ááááááá
Ale teda, je mi Dietera líto, má stejně dost pohnutý osud :/ žena mrtvá (ačkoliv jsem měla za to, že je opustila, když byl Jochen malý, ne? Nezměnili to?), syn parchant (vím, vypracoval se, ale ani tak mu nevěřím ani dobrý den), mrtvý nejlepší kamarád... a teď přítelkyně, umírající na rakovinu
Celkově napínavé, dramatické a srdceryvné... jedna z těch lepší epizod, a to rozhodně. Takže jak jsem avizovala, za jedna.
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
Pietro
|
|
Zaslal: 8.10.2013 21:13 |
|
|
|
|
Bony v akci! Ano, ten začátek byl na Dietera jaksi... mno... neobvyklý. Nepamatuju si ho v podobné situaci.
Taky se nám zamiloval - u něj jsem ženu taky neviděl, jak je pobyt Semira u DP dlouhý... Škoda, že mu asi nejspíš dlouho nevydrží.
Kim řeší od půlky otázku: Kde je nový Mercedes?, marně při tom volající duo S+B, kterým byl vůz svěřen do péče.
Tak si říkám - nebýt občas rezavého chytrého muže, tak by celý Köln dávno pomřel na různé jedy a jiné sajrajty.
A alespoň jsem definitivně v obraze, co je to ten botox. Užívat to naštěstí nemusím, ale kdyby náhodou o tom člověk slyšel u nějaké "celebrity"...
Nejspíš jsem asi špatně viděl, ale v honičce v kamenolomu mi to nedalo, neřídil auto na začátku honičky Semir a pak až Ben?? Měl jsem za to, že Ben je na začátku honičky na sedadle spolujezdce..., ale pak řídí...
A zlikvidovat Rusa - veškerá šmelina export-import jediným výbuchem, očekával jsem, že právě s tím Rusem bude nejvíc trablů, když vyjmenovávali v čem všem jel.
|
_________________ Sám proti všem aneb Trhněte si, Andrea-Haters!
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|