Zdá se Vám, že jsou epizody v Cobře stále lepší? |
Rozhodně! Každá série přináší větší kvalitu... |
|
19% |
[ 8 ] |
Ne! Daleko více se mi líbily starší díly... |
|
14% |
[ 6 ] |
To se tak nedá říci. V každé řadě jsou dobré i slabší epizody... |
|
66% |
[ 28 ] |
|
Celkem hlasů : 42 |
|
| Nejoblíbenější epizoda | |
| Kuk | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
eron
Administrátor
|
|
Zaslal: 28.11.2007 18:41 |
|
|
|
|
Rexík : Ten díl se jmenoval Přátelství.
Takže to vezmu zkrátka :
1.série - Bomby na 92.kilometru, Nový Parťák, Smrt ve stovce, Konečná pro všechny -> moje dost oblíbená série ( např.: pro dost vedlejších postav)
2.série - Krátký oddech, Děti slunce, Pohřební vůz
3.série - Poslední šance, Tank na zcestí, Benzín, Taxi 541, Přehnaná ctižádost -> nej.série s Andrém, opravdu dobrá
4.série - Pekelná jízda na A4, Chata u jezera, Krtek
5.série - Láska až za hrob, Smrt z Motoru, Věc Cti, Obchod se smrtí -> velmi dobrá série
6.série - Štvanice, Otec a Syn, V křížové palbě, Smrt Novináře -> moje nejoblíbenější série
7.série - Křest Ohněm, Soukromé Očko, Sabotáž, Rock n Roll, Závod s časem, Falešné signály -> velice dobrá série, nejlepší s Janem)
8.série - Na věky Věků, Svátek Matek, Bezvýchodná Situace, Extrém
9.série - Návrat, Marko a Axel, Pašeráci zvířat -> tady mě hodně potěšil návrat Toma
10.série - Lepší zlomená noha..., Záblesk, Přátelství -> podle mě malinko lepší než 9.
Tým 2 - 1.série - Únos
2.série - Ochrana Svědků, Hrabivost, Autoškola -> nejlepší série z týmu 2
11. a 12. série nehodnotím, protože sem neviděl v ČR...
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 28.11.2007 19:14 |
|
|
|
|
No, skvělé věci jsou snad v každé, ale miluji Modré období, Přátelství, Extrem, Pašeráci zvířat, Otec a syn, Rock and Roll... je jich hooodně (tyhle mne jen zrovna napadly )
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
Rimes
|
|
|
Zaslal: 28.11.2007 21:23 |
|
|
|
|
mno mě hodně bavily díly...Žolík, Taxi 541, Smrt malého chlapce, Uhoď...většina dílů s Andrém...Ale jinak taky Štvanice, Extrem, Výpadek paměti...
|
|
| Re: Nejoblíbenější epizoda | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 30.11.2007 6:25 |
|
|
|
|
Jednoznačně nejmilovanější mou epizodou jsou Horečnaté sny. Proč?
- Semir je tam mladý a velmi pohledný
- Semir tam nejeví sebemenší zájem o andreu
- Semir je tam v ohrožení a neskutečně roztomile bezbranný proti daleko většímu a mocnějšímu nepříteli
- Semir je tam moc hezky vyděšený, zdaleka si nehraje na hrdinu
- je tu spousta emocí: Tom a šéfka se o přítele očividně moc a moc bojí, snaží se ho zachránit
- elegán Tom v nezapomenutelné přeskakovačce po kamionech! :love:
- a zcela v protikladu s emocemi jiných, andree je fakt, že jde Semirkovi o život, očividně zcela ukradený, v tomto díle neprojeví ani stín obav nebo zájmu. Ohó!
Naprosto, jak říká Aleš () LUXUSNÍ díl, opravdu ho mám moc ráda!
----------
Další epizoda, která mi sedne, je Výpadek paměti, kde je rovněž fešácký Semir v ohrožení (navíc má na sobě tu neeeej kombinaci svršků :love:) a bez zájmu o andreu. Ten konec, kdy svázaného Semirka táhnou halou, mě vždycky dostane... juuuuááááh!
----------
Ze starších dílů bych vyzvedla roztomilou epizodu, kde Packa přistává s letadlem, nepamatuji si název. Ale je tu opět strach o parťáka, kecy o baklavě (mňááááám, měli jste někdy? ), o mamince (Všel, Kájo ) a vůbec...
|
|
|
| | |
basketbalista
|
|
Zaslal: 4.12.2007 19:12 |
|
|
|
|
No ta můj žebříček
1.Otec a syn
2.Štvanice
3.Brokovnice
4.Křest ohněm
5.Pekelná jízda
|
|
|
| | |
Aleš Vaněk
Administrátor
|
|
Zaslal: 4.12.2007 23:04 |
|
|
|
|
Za kazdou natocenou epizodu jsem rad, protoze kazda ma neco do sebe, v kazde je nejaka dobra scena... Presto se urcite dily vymykaji vetsinou vysokemu standardu a jsou nadstandardni (nejoblibenejsi), nebo luxusni (nejoblibenejsi z nejoblibenejsich)
Me nejoblibenejsi dily, podtrzene jsou ty nejluxusnejsi:
1.serie: Falešní policisté
2.serie: Loupeživý rytíř, Krátký oddech, Uhoď
3.serie: Tank na scestí, Smrtící písek, Benzín, Smrtící náklad, Přehnaná ctižádost
4.serie: Pekelná jízda na dálnici A4, Slepá láska, Nepříjemné překvapení, Tajemná moc, Chata u jezera, Černá růže
5.serie: Těžká volba, Schmölderův sen, Zlý sen, Rychlost, Znepřátelení bratři, Bistro "TruckStop"
6.serie: Štvanice, V křížové palbě, Až do hořkého konce, Otec a syn, Smrt novináře, Hluboký pád, Stíny minulosti & Rozloučení
7.serie: Křest ohněm, Falešné signály, Rodinný gang, Náraz, Soukromé očko, Lehká kořist, Sabotáž, Seznam smrti, V utajení
8.serie: Přátelé v nouzi, Kdo z koho, Pes a kočka, Extrém
9.serie: Návrat, Hrdinské dny, Vysoké napětí, Výbušnina, Sebeobrana
Neoblibene epizody:
1.serie: Vražda a zabití
2.serie: Ztracená dcera, Jed
3.serie: Stopařka -> suverene nejhorsi epizoda!
4.serie: Ztracené vzpomínky
5.serie: Věc cti
6.serie: Výpadek paměti
7.serie: Heinrich a Paul
8.serie: Zhrzená láska
(novejsi dily doplnim pozdeji, bo si je jeste tak nepamatuju z hlavy )
Jinak co se tyka kvality epizod podle rozdeleni na starsi a novejsi. Ve vsech seriich se najdou velmi kvalitni epizody.
Ve starsich dilech se mi vice libily honicky, hlavne jak byly natoceny. Pohled z interieru, byly videt cela auta. V tech novejsich jsou zabery spis jen na detaily (roztocene kolo), malokdy je videt auto jako celek. Honicky jsou podstatne rychlejsi, dynamictejsi, casto je strih, takze divak jen cumi a nechape
Naopak novejsi dily maji vetsinou komplikovanejsi a o to prekvapivejsi zaver. V novych dilech obcas divak ani v polovine epizody nevi, po kom dalnicni policie patra (tudiz je zaver pro divaka prekvapeni), kdezto ve starsich dilech to divak vetsinou vedel uz od zacatku a jen sledoval patrani.
|
|
|
| | |
Amrodel
|
|
Zaslal: 6.12.2007 19:30 |
|
|
|
|
Nejoblíbenější epizoda? Zcela bez diskuzí Štvanice - skvěle vymyšlený příběh, spousta akce a hlavně komisářátka ještě ve "větší roli" než obvykle
Z posledního důvodu plynou pro mě další skvělé epizody - tedy díly, kdy Semir/Tom nejsou jen detektivové, ale třeba podezřelí/oběti zločinu , kdy jsou v relativně velkém nebezpečí (např. jako tajní agenti) nebo se jich případ nějak osobněji týká
-> Sabotáž, Vysoké napětí, Ztráta paměti, Horečnaté sny, Žolík, Chata u jezera, Smrticí jízda na lince 834, Zlý sen, Těžká volba, V křížové palbě, Otec a syn, Kdo seje vítr, Sebeobrana,
některé pak pro kaskadérské kousky: Smrtící náklad, Děti slunce
nejsem si jistá, jestli je to všechno, protože si momentálně na žádné další nevzpomínám...
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 6.12.2007 19:44 |
|
|
|
|
Všichni mluvíte o Štvanici jako o super díle... to je ta epizoda s hulící andreou?
|
|
|
| | |
|
| | |
André
|
|
Zaslal: 6.12.2007 22:48 |
|
|
|
|
Nedá se říct konkrétní epizoda.
Ale pro mě epizody byly lepší a lepší do VI. řady. Pak už se něco přehánělo něco opakovalo.
Nejvíc se mi líbí VI. řada, u TÝMU 2 II. řada.
Takže malej žebříček oblíbených:
I. řada: Nový parťák, Konečná pro všechny
II. řada: Chladnokrevník, Srážka, Loupeživý rytíř, Jed
III. řada: Tank na scestí, Taxi 541
IV. řada: Janina, Černá růže
V. řada: Horečnaté sny, Rychlost
VI. řada: Štvanice, Chlapec, V křížové palbě, Smrt novináře
VII. řada: Rodinný gang, Závod s časem
VIII. řada: Na věky věků, Přátelé v nouzi, Zhrzená láska
IX řada: Sebeobrana, Požární poplach, Výbušniny
X. řada: Podezření, Záblesk, Řidič
I. řada TÝMU 2: Most smrti, Přeložení za trest
II. řada TÝMU 2: Odplata, Hrabivost, Výplatní den
Neoblíbených je málo např:
Smrt ve stovce, Dětské starosti, Nebezpečná hra, Křest ohněm, V utajení, Seznam smrti,
Osobní statečnost, Věc důvěry, Druhá šance
|
_________________ "No, jarabáčku? Jak to vypadá?"...André Fux
|
|
| | |
Widerstand
|
|
|
Zaslal: 10.2.2008 19:48 |
|
|
|
|
mě se líbili spíš starší díli od Jana je to spíš taková komedie
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 6.4.2008 15:38 |
|
|
|
|
Tak pro mě suverénně nejlepšími díly celé Kobry je Pekelná jízda na dálnici A4 a Štvanice. Vím, že je to abnormálně tuctové, že to opakuji všude, ale až bude natočen lepší díl, s lepším dějem, který mě více zaujme, tak to třeba pozměním ;o)))
Jinak můžu uvést díly, které těm dvou šlapají na paty a to jsou Osamělé vítězství, Stíny minulosti+Rozloučení, Otec a syn, Na věky věků, Návrat, Pašeráci zvířat, Přátelství, Frankie a Lepší zlomená noha nežli vaz.
Když vezmu vývoj daných sérií. Tak to bych řekla, že ze začátku byl znát velký rozdíl mezi jednotlivými sériemi. Ale teď už se to tak říct nedá, teď si Kobra drží tu svou kvalitu, takže u posledních sérii (dejme tomu 9 - současnost) nevidím žádné markantní zlepšení, ani zhoršení. Prostě najdu i skvělé díly, i díly, které mě neskutečné nudí.
Pokud chcete vědět i nejhorší díly, tak si přečtěte seznam 1. a 2.série, případně něco 3.série a máte odpověď .
A nejbrutálnější samozřejmě Auf leben und tod (pro "blesky"...čím to asi bude? ;o)))))
|
|
|
| | |
|
| | |
eron
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.4.2008 4:54 |
|
|
|
|
Všelicos : Ten díl, to byl pilotní film 1.série - Bomby na 92.kilometru. Kotva, zapříčiiněním Rascara Capaca, spadla na Marcuse Bodmera.
Janča : Tebe opravdu nudí 1.-3. série?
1.série byla velmi zajímavá prvními třemi díly i množstvím vedlejších postav (např. můj oblíbenec Tommy Rieder)
2.série byla poznamenána změnou týmu, hned na začátku přišel Hotte s Meier-Hoferem, poté už to bylo jak to známe třeba z 9.série , to se mi na tom taky moc líbilo. Pak tu jsou taky kvalitní díly - hlavně Krátký oddych, Selhání brzd, Nouzové přistání
3.série - ta už byla celkem na úrovni 5., 6., a rozhodně tam bylo hodně akce
|
Janča
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.4.2008 15:50 |
|
|
|
|
Eron: ano, opravdu mě nudí 1.-3.série. Něco se ti na tom nezdá? =o))
Třeba ty píšeš, že 3.série byla už na úrovni 5.,6. série, s čímž rozhodně nesouhlasím. Takové úrovně v mých očích rozhodně nedosahovala. Neříkám, že byla špatná. Ale po ní následovaly mnohem, mnohem lepší. Vím, že je blbost srovnávat jablka s hruškami, ale v tomhle případě se tomu ubránit nedokážu a když se mě někdo na to ptá, tak odpovím a srovnám ;o))
A o 1. a 2.sérii se bavit nehodlám, bo k tomu nemám co říct a mám k nim vyhraněný názor. Někdo může mít jiný názor, někomu se tyto 2 (případně 3) série můžou líbit, já to nikomu neberu ;o))
|
|
|
| | |
eron
Administrátor
|
|
Zaslal: 8.4.2008 16:09 |
|
|
|
|
Janča : No, musíme říct, že 3. série dosahovala kvalit 5. nebo 6. série svou akčností, možná, že akce byla s Andrém byla i na větší úrovni než s Tomem.
Ale samozřejmě, že ne scénářem. Díly jako Dokonalá Vražda, V křížové palbě, Štvanice apod. nejdou zapomenout.
Je fakt, že série jsou starší, ale musím říct, že na svoji dobu dost dobré a dokážou konkurovat i dnes
|
|
| | |
|
| | |
kajusia
|
|
|
Zaslal: 4.6.2008 9:25 |
|
|
|
|
Tak pokud jde o mě..
Mé oblíbené epizody: 2.-9. řada až na několik výjimek.
Nejmilejší jsou ale: Jäger und gejäkte, Comeback, Stíny minulosti, Rozloučení, Stopařka, Horečnaté sny, Schmoldrův sen, Heldentage, Hochspannung, díl, jak má Jan brýle a potom díl s vínem z osmé řady. (omlouvám se za případné chyby, tahám to z hlavy. )
Oho, a tým dvě? Tak tam je snad každý díl perlou!
|
_________________ "Ňa ňa ňa!"
|
James 008
|
|
Zaslal: 3.1.2009 17:14 |
|
|
|
|
mě se líbí v každé sérii skoro všechny. Ze všech epizod se mi nelíbí snad deset, z toho 2 z 1. série (Vražda a zabití, Samuraj). Ale když mam krátkou chvíli tak si je klidně pustim
|
_________________ Ingo a Frank, Frank a Semir, Semir a André, Semir a Tom, Semir a Jan, Semir a Tom, Semir a Chris, Semir a Ben.
|
Daniel
|
|
Zaslal: 21.1.2009 14:47 |
|
|
|
|
Moja najobľúbenejšia epizóda je rozhodne Die Braut/Nevesta
a pilotný film Todesfahrt der Linie 834/Jazda smrti linky 834.
|
|
DJ Andrej
|
|
Zaslal: 23.4.2010 11:06 |
|
|
|
|
tak moje naj série sú :
1- Návrat 9 a 10 séria ( Vtej dobe som bol v siedmom nebi )
2 - 13 a 14 Séria s Benom Jägerom
3 - 7 a 8 séria s Janom Richterom ( vydel som ich presne 30 krát )
4 - 4 5 a 6 séria s Tomom
5 - 2 a 3 séria s Andrém
6 - 11 a 12 s Chrisom ( ten mi tam moc nesedel,ale inak hral celkom dobre,povahovo mi pripomínal Franka alebo Andrého )
7 - 1 séria bola taká všeljaká Franka som moc nemusel ale dalo sa to vydržať tých pár dielov
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
|
| | |
DJ Andrej
|
|
Zaslal: 23.4.2010 13:07 |
|
|
|
|
a moje
1, Pŕátelství
2, Comeback
3, V Utajení
4. Extrém
5, Medzi nepřáteli
6, Pohrbený zaživa
7, Osamnelé výťazství
8, řidič
9, Lepší zlomená noha
10, Operace Geminy
ale inak je to tažké vybrať mne sa páčili všetky okrem prvej série a druhej niektoré boli nudné ale od 3 série až po 14tu sa mi páčili všetky
|
_________________ Jelikož jsem nedodržoval pravidla a choval jsem se jako hrubý, drzý a sprostý trouba, který jen spamoval, mám ban. Nemohu sem posílat příspěvky, ani psát SZ. Váš Gogo.
|
|
| | |
Semir46
|
|
|
Zaslal: 23.4.2010 14:49 |
|
|
|
|
Je to velmi těžké vybrat. Líbily se mi Všechny díly s Andreem... Ty byly nej... Díly s Tomem byly taky Super. Zvlášť ten, jak Toma zajaly v 9.serii
Nejhorší jsou díly s Benem... Ben se mi nelíbí. Možná to bude tím... Ale díl Koma nemá chybu... To je jeden ze dvou dílů s Benem, který stojí opravdu zato...
|
_________________ Liverpool FC till I die!
Stevie G the best player of the world!
Neil Mellor the little genius!
Jerzy Dudek the best goalkeeper ever!
|
Vojta
|
|
|
Zaslal: 16.7.2010 6:48 |
|
|
|
|
Nejlepší díl z celé kobry je Loupeživý Rytíř ze 2. série. Ten je plný vtipu, krásný akce atd.
|
|
Hartmutt Freund z KTU
|
|
Zaslal: 9.10.2014 20:55 |
|
|
|
|
Takže, moje nejoblíbenější epizoda je...
1. Na vlastní pěst
2. Pašeráci zvířat
3. Uhod
4. V utajení
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|