| Alex Brandt (Vinzenz Kiefer) | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.4.2013 9:18 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 17.4.2013 12:27 |
|
|
|
|
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 17.4.2013 21:28 |
|
|
|
|
Všelin obrázek: já myslela, že má v ruce 2 toaleťáky!
K jménu: lidi z týmu tvůrců jsou troubové XD Alex Brand, když všichni znají Alexe BRANDtnera z Rexe? XD původně jsem myslela, že Všelka zešílela
K herci: nj, plakátový potenciál pro puberťačky, co jste čekali?
Ale uvidíme. Mně sympatický není, ale třeba bude hrát mlaďocha těsně po škole - to dá sice klišé zápletky, ale v rámci Kobry by to bylo určité osvěžení, nový impuls.
Gogo, je prča sledovat, jak každých 10 minut měníš postoje Cobra: jak definovat PRAVÉHO fanouška Kobry?
|
|
|
| | |
|
| | |
André
|
|
Zaslal: 18.4.2013 7:23 |
|
|
|
|
GOGO: je bohužel vidět, že RTL jsou ukradený původní fanoušci páč ti mladí a noví neznají Brandtnera, kašlou na nás a tím já už na ně, jistě že vypadá na nevyzrálých 15 když Semir vypadá taky mladší, Kobra se pro mě stává nostalgií toho co bývalo dobrý, dnes je to jen klišé a vývar z nejlepšího seriálu, jdou nepochopitelně s hnusnou dnešní dobou místo toho aby se drželi toho co mají osvědčené a hrajou si s ohněm, že to skončí a nikdy se to nestane nekonečný jako např: Columbo. Tvůrcům nerozumim, nechápu je, asi by se tam měl někdo probudit.
|
_________________ "No, jarabáčku? Jak to vypadá?"...André Fux
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 18.4.2013 7:29 |
|
|
|
|
Přesně tak a jak oživí Fuxe a podruhé ho tam zabijí tak tím pádem to mají odepsáné. Kdyby ho tam vrátily byla by kobra skoro tak dobrá jako kdysi ale oni tam dají tohoto .. ach bože. Já už jen doufám, že klesne od roku 2014 sledovanost pod 2 milionů a pak to celé zruší
|
|
|
| | |
Tiscala
|
|
Zaslal: 18.4.2013 8:45 |
|
|
|
|
Wox, pravý, nebo raději použijme slovo skalní fanoušek je podle mě ten, který se na Kobru nedívá kvůli jednomu svému konkrétnímu idolu, ale kvůli postavám, atmosféře a tak. Já osobně se za skalní fanynku považuju. Mám občas docela výhrady vůči tomu, co s tím scénáristi vyvádí, na druhou stranu bych se asi nepřestala dívat, ani kdyby Semir dostal za parťáka gorilu. (Jedině kdyby mi zabili i Bonratha, to bych nejspíš byla dost na vážkách.)
|
_________________ Jsem hodně kreativní a zájmů mám hodně. Ale nejvíc mě teď baví rozebírat se svým parťákem Danem Kobru 11. Oba jsme tým Kobra 13
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 18.4.2013 10:05 |
|
|
|
|
Také mám pocit že Bonrath přežije všechno ale pochybuji že tam dlouho vydrží. Já se na kobru budu dívat jen pro Erdogana a toho nového nebudu ani vnímat když tak zavřu oči když tam vždy bude no: D
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 18.4.2013 17:42 |
|
|
|
|
Já uvidím měním názor protože nevím jak bude s Benem ale pokud ho zabijí tak s kobrou opravdu končím to jsem už říkal
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.4.2013 11:05 |
|
|
|
|
Docela negativní reklama, nemyslíš... a přestaň už s tím neustálým hodnocením - po prvním díle s ním už zase bude na prvním on XD
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.4.2013 14:21 |
|
|
|
|
Milý gogo, teze, že negativní reklama je taky reklama, je neplatný mýtus
upřímně, páne všech světových spambotů, já bych na tvé stránky a fb nešla nejen proto, že bych měla dojem, že sleduji schizofrenika, co každých deset minut mění názory, ale protože publikuješ každý prd, aniž bys ho měl ověřený, takže se k fandům až příliš často dostává záplava neopodstatněné hysterie, paniky a kravin XD
Tolik k reklamě a toto téma opusťme.
Tím, že měníš názory každé dva dny, si vytváříš obrázek sám
A k herci... nu, jedna věc je pravda, souhlasím se Všel - na Bena mnozí z nás (včetně mě) taky na začátku nasazovali a on nás postupemm času přesvědčil, že zdaleka není jen modelka. Musím říci, že jsem s ním alespoň jeden dva díly viděla, zatímco třeba s Chrisem a Tomem (po návratu) ani jeden
Takže se nechme překvapit.
Mně osobně teď do role nesedne, to nemám problém říci - jenže pokud z něj scénáristi neudělají zkušeného frajera, ale naopak třeba nezkušeného mlaďocha hned po "policejní akademii", co je celý natěšený na první akci, mohou to být úplně nové zápletky a přitom se scénáristi nebudou muset stydět.
Ale nebojte se, únosu andrey číslo 176 se dočkáme na 100 % a jejího těhotenství pak s pravděpodobností 80 % xD
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 19.4.2013 15:33 |
|
|
|
|
Ono kobra se nyní dělí na dvě éry stará a nová - sté staré pro mě nejlepší partner André Fux - Mark Kelelr as té nové zase Ben Jäger - Tom Beck
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 19.4.2013 19:49 |
|
|
|
|
No uvidíme
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.4.2013 20:36 |
|
|
|
|
Gogo, ještě jednou Ti budu muset zamazávat sprosté slovo v přípěvku a dám Ti ban, už mě zase dost točíš.
SaM: jo, taky se tím bavím. A jinak přesně tohle jsem věděla - jakmile se objeví někdo nový, hned ho všichni nenávidí. Naprosto typická ignorantská reakce, která ovšem nepřekvapí...
Tady ho můžete najít ve filmu "Höhere gewalt" (Vyšší moc): http://www.youtube.com/watch?v=Il4hf2ySWno Přijde mi, že se chtěl konečeně střihnout kladnou roli, tak šel do Kobry
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 19.4.2013 21:12 |
|
|
|
|
Dobře ale když tak koukám po stránkách většinou nadávají na Kiefera skoro všude jsou jen smutné smajlíky takže nejsem jediný komu se Kiefer nelíbí. Již se k němu nehodlám dál vyjadřovat.
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 21.4.2013 13:25 |
|
|
|
|
O 100 krát sympatičtější byly Ingo Fisher (Rainer Strecker) nebo Frank Stolte (Johanes Brandrup)
|
|
Ajka
|
|
Zaslal: 21.4.2013 14:45 |
|
|
|
|
Původně jsem myslela, že zůstanu tiše stranou, ale už to nemůžu vydržet:"Gogo, ty jsi normální trouba!"
Není snad potřeba odpovídat na každý příspěvěk, ketrý se zde objeví??? (ťuk, ťuk, ťuk)
Nového parťáka lze hodnotit až se předvede v plné parádě, zatím je to poněkud předčasné, ale za sebe mohu již nyní konstatovat, že klučina sice není můj typ, ale na té poslední fotce vypadá sympaticky. Tak co by ne?
|
|
|
| | |
O.Hnizdil
|
|
|
Zaslal: 13.5.2013 23:27 |
|
|
|
|
Já si myslím že ho brzy odstraní, nepůsobí dost drsňácky pro akční seriál a tváří se jak kdyby mu uletěli včely nebo byl právě proměněn v upíra.
Možná dostane jako služební vůz audi, čtyři kroužky pro teploušky .
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 14.5.2013 12:49 |
|
|
|
|
Už mu tolik nedávejme nechme mu šanci vždyť každý si ji zaslouží a možná sice bude drsnější a jiný než ostatní ale právě to možná Kobře přilepší k lepšímu
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
|
|
|
|