Ohodnoťte tuto epizod, prosím, známkou jako ve škole: |
1 |
|
100% |
[ 5 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 5 |
|
| Odveta (Vergeltung) | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 7.11.2013 12:50 |
|
|
|
|
Obrázky :
zdroj : /www.tvinfo.de
Popis epizody:
Státní zástupkyně Schrankmannová dává svoji 16-letou dceru Heike -Marii na praxi k dálniční policii. Heike Maria shledává policejní práci naprosto hloupou a nudnou a nebojí se to také tak dělat. Mladá dáma má jiné plány: chce se vyrovnat své matce a stát se také státní zástupkyní. O něco co později jsou z chování své praktikantky Heike-Marie na dálnici Ben a Semir pořádně nervózní. Při změně jízdního pruhu Heike-Marie nevyužívá ukazatel směru jízdy a policisté si jí jako narušovatele správných bezpečnostních pravidel silničního provozu berou do parády a pořádně jí vyčiní její jednání. Policisté chtějí zastavit jedno vozidlo, řidič však náhle s nohou na plynu začne zběsile ujíždět. Dochází ke zběsilé honičce a dcera Schrankmannové poprvé poznává jaká je vlastně policejní práce. Když se všichni tři nakonec dostanou na stopu dodávce, jedná se o zločin, při kterém se tají dech. Z obrázků vidíme, že se bude jednat o únos nezletilých a Heike-Marie se dostane mezi ně, skončí všichni v zaplavené šachtě ?… určitě ne, Ben a Semir jsou již určitě blízko.
Ke shlédnutí
Streamy: přímo ve vysílacím čase
- Schöner Fernsehen: http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/RTL/ (ozkoušeno, funkční)
- LiveFreeTV: http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=RTL&id=222 (ozkoušeno, funkční)
RTL-now.rtl.de: týden zdarma ke shlédnutí
- http://rtl-now.rtl.de/alarm-fuer-cobra-11/auferstehung.php?container_id=140255&productdetail=1&season=23&s23=1
Ke stažení:
https://webshare.cz/file/ad1ae1u75R/alarm-fuer-cobra-11-s32e03-vergeltung-german-bdrip-x264-oldsman-mkv
Hudba v dílu :
Leslie Clio (I Couldn't Care Less)
Datum premiéry: čtvrtek 07. 11. 2013, 20:15 na RTL
Sledovanost epizody
4,15 ml
|
|
|
| | |
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 8.11.2013 13:02 |
|
|
|
|
|
|
Mr.Gogo
|
|
Zaslal: 29.12.2013 18:09 |
|
|
|
|
|
|
mozilla4
|
|
Zaslal: 12.5.2014 20:54 |
|
|
|
|
super děj. Líbilo se mi to, zajímavé. Před chvílí jsem to viděl na Fandovi. Konečně scénář, který se mi líbil
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
SaMarBe
Moderátor
|
|
Zaslal: 2.2.2015 22:33 |
|
|
|
|
Po dlouhé době jsem se podívala na "novou Kobru" především kvůli lince Schrankmann (děkuji Tiscale za doporučení a dodání). Epizoda se mi celkem líbila - nebylo to nic originálního a jak jsem u toho psala, trochu jsem se vytrácela, ale i tak jsem všecho pobrala.
Přiznám se, že jsem byla lehce zklamaná, že Schrankmann starší objevovala tak málo, ale zase je hezký vidět, že jinak ženská jak břitva spolehlivě přejde do pozice matky v panickém módu a pak zase zpátky, jakmile je nebezpečí zažehnáno.
Ben a jeho zázračné střelné zranění, o kterém pár minut potom, co se mu stalo, nikdo neví, mě notně pobavilo, ale jinak myslím, že zápletku měli hezky vymyšlenou. Jen je to jedna z těch, co by zasloužily víc prostoru než těch 40 minut. Heike-Maria byla poměrně vtipně napsaná, typický puberťák, který šel dobře na nervy, ale nic nového pod sluncem. Každopádně líbily se mi ty rozdílné přístupy Semira a Bena - Semir, sám otec a s nějakými roky, zjevně zapomněl, jaké to bylo, a nemá pochopení, zatímco Ben, který je tomu věku pořád blíž, umí brát Heike s rezervou. Nevím, jestli přesně tohle scénáristé zamýšleli, ale palec nahoru.
Každopádně kudos Katje / Krüger, pokaždý, když omylem skončím u novější Kordy, je ta ženská ještě hezčí a Krüger mě baví ještě víc. Škoda, že jsme se nepoznaly dříve.
A zajímavost na závěr, herečka, která hrála Heike-Marii, Pauline Angert, se pravidelně objevuje v třetí řadě seriálu Der Lehrer, se kterým tu každý týden poctivě plevelím téma Hendrika Duryna. Zmiňuji to proto, že její postava v Lehrerovi chodí poměrně odhalená, což mě ve srovnání se super uťáplou dcerou státní návladní prostě celý díl slušně bavilo.
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
|
|
|
|