| Veselé Vánoce! | |
| Re: Veselé Vánoce! | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 11.12.2007 5:34 |
|
|
|
|
No vida, jak se Ti námaha vyplatila, je to moc hezké a vyhračičkované, Všelinko! a milý nápad, proč by se do vánočního nemohla hodit i takřka legendární autíčka, že? je to vážně super. DĚKUJEME za krásné přání! *215*
Mějte všichni - narozdíl ode mě, bleh - pohovové Vánoce: nezapomeňte, že jsou to předevšímm svátky klidu a míru, takže se uvolněte, užívejte si vůni cukroví a vánočního stromečku, v tramvaji i trojbuse (sorry, Pražáčci ) se usmívejte na lidi, třeba Vám úsměv vrátí ať se všem líbí dárky, jimiž obdarujete a ať Vás rozsvítí to, co sami dostanete. Krásné Vánoce Vám přeji.
|
|
Míša
|
|
Zaslal: 11.12.2007 15:56 |
|
|
|
|
Přeju všem poklidné prožítí Vánoce a Silvestra, žadnou zaskošenou kostičku v krku a ne nijak polámení tělo.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 17.12.2007 22:54 |
|
|
|
|
Ahojky, tak já se taky připojuji k přání -
Všem přeji co nejpohodovější Vánoce, hodně dárečků, nejen těch, co dostanete, ale i těch, které budete od srdce někomu dávat, protože i malinký dáreček dávaný od srdce každého potěší... A vidět ty jiskřičky v očích těch, které obdarováváme, je k nezaplacení...
Dále všem přeji chutnou večeři, ať už to bude tradiční kapřík se salátem, nebo něco z moderní kuchyně. Taky bych měla připomenout, aby jste si naladili hlasivky, až budete zpívat vánoční koledy, protože to je tradice, která by se měla dodržovat...
Taky hodně štěstí, až budete lovit uvízlé kosti v krku. A pevné zdraví, protože to je to nejdůležitější...
Takže to by bylo asi to nejdůležitější, co bych Vám všem chtěla popřát! Samosebou je toho daleko víc, ale to by bylo na dlouho!!
|
|
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 19.12.2007 22:07 |
|
|
|
|
ReeR: Můžeš ho mít, v Paladiu v Praze mají to stříbrné... i když pochopitelně MNOHEM menší... BMW za pakatel *hrdě se nafukuje, hledě na stříbrnou kořist na své poličce* A zlaté prase? To vidím každý den (nakreslené na zvonečku nad postelí XD)
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
basketbalista
|
|
Zaslal: 21.12.2007 20:35 |
|
|
|
|
[img]file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/ONDRA/Dokumenty/KOBRA-dokumenty/RŮZNÉ/vanocni%20cajova%20svicka.jpeg[/img][/url]
Veselé Vánoce
|
|
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 22.12.2007 21:25 |
|
|
|
|
Chtěla jsem sem hodit taky nějakej grafickej výtvor, ale bohužel nedostává se mi čas a momentálně ani vhodnej software, tak Vám popřeju letos "normálně"..
Krásné Vánoce plné pohody, radosti, taky spoustu dobrého jídla a cukroví, a užívejte si vánoční prázdniny!
A do nového roku mnoho štěstí a úspěchů, maturantům úspěšné zakončení střední školy a úspěšný start do nové etapy života, ať už na vejšce nebo v práci. A vůbec všem, kteří se neohroženě vrhnou do něčeho nového, tak aby Vám to vyšlo tak, jak si přejete.
A myslete na starý vězeňský přísloví: Hůř může být vždycky!
|
|
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 24.12.2007 10:29 |
|
|
|
|
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
andy
|
|
Zaslal: 24.12.2007 12:55 |
|
|
|
|
Kapr už smažený, ještě sebou mrská. Prskavka vietnamská nějak divně prská.Koukám se na stromek k zemi se klátí, už na dveře hasiči zoufale mlátí..Tak to máme po roce zase pěkné Vánoce...Krásné Vánoce , bohatého Ježíška a štastný Nový rok přeje všem Andy a Semirek.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 7.12.2008 16:54 |
|
|
|
|
No nevím jak vy,ale já už mám tedka vánoc plné zuby.Od října vánoční výzdoba v obchodech,reklamy na dárky atd.Kouzlo vánoc se pomalu rok od roku vytrácí.Dříve,za mejch mladejch let to bylo daleko lepší.Tedka je to vše o penězích a o tom kdo komu dá ten nejdražší dárek.Klidné,štastné a spokojené vánoce jsou už snad jen v pohádkách.
|
|
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 7.12.2008 17:00 |
|
|
|
|
Přepište dějiny. Poprvé s tebou souhlasím, andy.
Přijde mi to strašně o komerci... denně míjím při cestě do města billboard propagující jeden outletový obchod sloganem VESELÉ A ZNAČKOVÉ, což mi přijde tak neuvěřitelně hnusné, že je mi zle
A strašně mě kazil náladu IDNES - měli nahoře reklamní banner jakési banky, kdy tam Santa Klaus vesele ukazoval prostředníček s tím, že ,,když na vás Santa sere, Vánoce Vám zachrání jen naše hypotéka na dárky."
Je tohle možné? Pokaždé, co jsem to viděla, jsem měla po náladě
Dneska je to ale trochu lepší, byla jsem na vánočních trzích a jsou hezké, tak mi to zvedlo náladu. Jen mě naštvalo, co kravek si tam vyrazilo v kožichu.
|
|
|
| | |
Tina11
|
|
Zaslal: 7.12.2008 18:00 |
|
|
|
|
Taky vám všem moc přeji krásné vánoce. Já je tam mám ráda. Akorát mi vždy hodně zabírá vymýšlet dárečky pro celou naši rdinu....
Všelicos: Moc pěkný obázek.
|
|
|
| | |
Dandie
Administrátor
|
|
Zaslal: 7.12.2008 19:45 |
|
|
|
|
Já ještě moc náladu na Vánoce nemám, protože mám do tý doby ještě hodně práce, hlavně do školy, ale těším se, až to budu mít hotový a pak si s radostí Vánoce užiju.
Taky mi vadí ty všudypřítomné vánoční reklamy a výzdoba už od října, protože na to tou dobou fakt ještě nemám náladu.
A v restauraci, kde pracuju, se hrajou pořád dokolečka americký vánoční písničky (ty, co taky televize cpou do upoutávek na vánoční filmy). Pořád dokola poslouchat samý jingle bells, christmas time, winter's day...stále opakující se fráze... to je docela na zblbnutí..
Andy, dovolím si lehce nesouhlasit s tím, že dnes jsou Vánoce jen o penězích. O tomhle se nás sice snaží přesvědčit všichni obchodníci a úvěrovky, ale záleží jen na nás, jestli na tohle přistoupíme a jaký si ty Vánoce uděláme.
|
_________________ Daniela Nosková
(spoluautorka www.afc11.cz)
|
|
| | |
andy
|
|
Zaslal: 8.12.2008 9:39 |
|
|
|
|
DANDIE-to máš pravdu,ale ono to málo lidí bere jak ty.Já taky koupím nějakou maličkost ale dneska je to tak,že děti mají veliký nárok.Já vím je to daný dobou a tím,že někteří lidé mají fakt hodně peněz a těch lidí je čím dál tím víc.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
|
|
|
|