Máte rádi tuto postavu? |
Ano, bez ní by Kobra 11 nebyla tím, čím je... |
|
71% |
[ 52 ] |
Nic proti ní nemám, ale nijak mě neoslnila... |
|
21% |
[ 16 ] |
Ne! Díkybohu je pryč. Vůbec mi nechybí... |
|
6% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 73 |
|
| Andrea Schäferová (Carina Wiese) | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 4:06 |
|
|
|
|
ANDREA SCHÄFEROVÁ, provdaná GERKHANOVÁ, pak rozvedená SCHÄFEROVÁ, pak ZASE provdaná GERKHANOVÁ a teď už zase rozvedená SCHÄFEROVÁ... proboha (jako seriously jsem zvědavá, kolikrát to ještě protočí)
(2. sekretářka // 2. - 10. série)
Střídavě přítelkyně, manželka a ex, aktuálně dvakrát rozvedená... (2. - 25. série, who cares)
zdroj: rtl-now.de, kino.de, alertecobra.info
Andrea se poprvé objevila v epizodě 3.05 Pomsta je sladká (Rache ist süss) (podle českého číslování 2.07), kdy na pozici sekretářky dálniční policie nahradila Reginu Christmann. Na pozici sekretářky zůstala až do epizody 19.05 Není cesty zpátky (Kein Weg zurück) (podle českého číslování 10.02) a byla nahrazena Petrou Schubert. Jako sekretářka se také objevila ve všech epizodách Nasazení týmu 2.
Patrně nejvýraznějším rysem Andreina působení v Kobře byla její žárlivost a turbulentní vztah se Semirem Gerkhanem, za kterého se v epizodě 16.01 Na věky věků (Für immer und ewig) (česky 8.01) provdala a následně porodila dvě děti (otec však vzhledem k andreině seriálovému působení není úplně jasný). Na rozdíl od odstatních postav opustivších hlavní dění, Andrea se do seriálu jako Semirova manželka a matka dětí čas od času vracela. Andrea za Gerkhanovými zády začala vztah s milencem Robertem. Poté, co na to Gerkhan přišel, od něj i s dětmi odešla. Následoval rozvod a andrea si užívala nový vztah, zatímco Gerkhan se děti snažil vídat. Poté, co vztah s Robertem skončil (utíkej, Roberte, utíkej, chápeme tě) andrea semirovi koupila hodinky a byli zase spolu, dokonce se opět s velkou slávou vzali.
Pak ale andrea odvedla své dcery do Dánska a žila v Kodani cca 800 kilometrů od Turka (what a lovely family).
V nových filmech (tři speciální epizody, 2022) je Semir ZNOVA single, Andrea Semira opustila, když seděl ve vazbě. Rozvedli se.
Nesmějte se. Jako fakt, nesmějte se a jestli to tak fakt bude, přejte Semirovi osvobození! (autor: SaM & Woxys)
(zdroj: carinawiese.de)
CARINA WIESE
(Carina Nicolette Wiese)
datum narození: 26.2.1968
výška: 168 cm
barva vlasů: zrzavá
barva očí: šedá
oficiální stránky: carinawiese.de
životopis česky: afc11.cz
________
Andrea Schäferová, některými milovaná, jinými takřka proklínaná sekretářka ze stanice Dálniční policie.
Na kterou stranu se přikloníte Vy?
Já osobně bych ji nejraději viděla jako součást kompostu... jak je to s Vámi?
|
|
|
| | |
|
| | |
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 7:14 |
|
|
|
|
Tohle lehce konfliktní téma jsem sem dala záměrně, snad tu každý řekne svůj názor, třeba i na její obhajobu. Takže drobná provokace...
Upřímně řečeno, dostat se k psaní scénářů Kobry 11, jedna z prvních mých epizod by zcela jistě obsahovala něco jako...
Andrea: ,,Semire... musím ti něco říci."
Semir: ,,Hm..?"
Andrea: ,,Víš... nevidíš něco podivného na našem děcku, které má jméno jako nějaká čuba z ulice?"
Semir: ,,É?"
Andrea: ,,Je blonďatá. A modrooká."
Semir: ,,Uch?"
Andrea: ,,Ty nejsi blonďatý. Ani modrooký. A já taky ne."
Semir: ,,Aha.........?"
Andrea: ,,Praštil ses o volant?! I té slepé prodavačce preclíků odnaproti už došlo, že je to dcera našeho instalatéra! Zapletla jsem se s ním, když se nám před rokem ucpalo umyvadlo, jak jsem si nad ním sušila vlasy."
Semir: ,,Jej."
Andrea: ,,Podávám žádost o rozvod a s děckem se stěhujeme k instalérovi. Tohle je na mé nervy moc."
Semir: ,,Hm..."
A byl by od ní pokoj. Vy se naštvete... pro mě je to vysněný konec. Áchich...
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 11:43 |
|
|
|
|
eron: myslím, že to je ten díl... bleh
Já mám názor v podstatě dost ovlivněný mou milou kamarádkou Wox, takže z mého počátečního nadšení nad ní jsem klesla k bodu, že když ji vidím, tak se možná usměju, ale... u mne je prostě neutrál Ale jo, podle mne k sobě se Semirem patří... Jen by se mohly vypouštět scény s plenkami: když jsem poprvé viděla Chrise a Semira v autě narvaném plenami, tak jsem se dost křivě usmála, komentujíc to slovy "a už je to i tady..." Co mi na Andree vadí je ta její natvrdlost v otázkách ohledně Semira a její pekelná žárlivost... ale začínám zjišťovat, že tu asi má většina lidí vrozenou a to k tomu nemá ani důvod (přiznejme se... jak u Gerkhana tak u Kranicha měly partnerky vždy příležitost k žárlení). Co se mi líbilo, byl již zmiňovaný díl Sebeobrana a pak ten, jak si všichni mysleli, že Semir zabil kolegyni a přitom to na něj bylo jen nahozené a pak v díle, kde se poprvé objevil Schröder - když jim pomáhala z vězení. Fakt super díl (U Joviše, budu si muset vše zopakovat, vůbec si nepamatuji díly epizod, ve kterých není Hartmutt Šokující zjištění ).
Takže podtrženo, sečteno: hlasovala jsem pro druhý bod.
EDIT: Zapomněla jsem na díl Sestřička Při jejím výroku: "Pf, amatéři" jsem šla do kolen
+ obrázek: Carina Wiese a Clemence Shick
zdroj: Http://Vievimages.com
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
|
| | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 14:30 |
|
|
|
|
No takže : Andreu jsem vždy nesnášela, už od počátku... Carinu nemám ráda nejen v Kobře, ale viděla jsem Kuss, Kuss (nebo jak se to jmenuje), a tam taky hraje jako když nehraje...
Prostě Andrea mi v Kobře nechybí. Když jí porovnám s nynějšími, stále se měnícími, sekretářkami, jsou mi daleko milejší...
|
|
Biggi
Moderátor
|
|
Zaslal: 18.11.2007 16:12 |
|
|
|
|
Andrea bola super sekretarka, dievca pre vsetko, vsetko vybavila a vsetko vyhrabala z PC. V novych castiach mi chyba, jej vztah so Semirkom tvoril dolezitu cast kobry11, ich hadky aj uzmierenia, ironicke poznamky, to vsetko bolo fajn. Mohla by sa vratit po materskej, malo by to zas spravnu chut. Spravila sice dost chyb, ale kto ich nerobi, ale aj vela raz nasim hrdinom zachranila krk, vytiahla ich z problemu, poradila, zaklamale sefke, a dotiahla Johanesa
|
|
| Sasadydzej | |
| Re: Sasadydzej | |
Martina
Moderátor
|
|
Zaslal: 28.11.2007 16:00 |
|
|
|
|
Rexík: nevrátí...
|
|
Rimes
|
|
|
Zaslal: 28.11.2007 16:09 |
|
|
|
|
Wox: jak suprově dáváš najevo svoje mega nesympatie s Andreou...nechceš trošku zbrzdit? S tou fotkou na tom Tomově pohřbu, to nebylo moc echt...pač se tam všichni tváří stejně...SMUTNĚ
|
|
Woxys
Administrátor
|
|
Zaslal: 28.11.2007 17:32 |
|
|
|
|
Proč bych se naštvala, Rexíku? každý má svůj názor, je třeba respektovat jak to, že Ty ji máš ráda (byť to nechápu), tak i to, že já ji nesnáším štvou mě docela jiné věci, jako například jeden -----------------, který mě dneska málem dohnal k slzám vzteku odlišné názory na andreu jsou mi celkem šumafuk
Rimes: mně tam moc smutná nepřipadá a brzdit? Kdybys věděla, jak já se se slovy o andree na tomto foru brzdím! nu, ještě že vystřelila... teď ještě prohlásit kukačku za kukačku, pár zašustění papíru a bude to
|
|
andy
|
|
Zaslal: 1.12.2007 22:40 |
|
|
|
|
Já mám Andreu ráda,jako ženská je suprová a jako milující manželka ještě víc.Ta holka,která miluje svého miláčka ví o čem mluvím a ti ostatní jí snad časem taky časem pochopí.Mám jí ráda i z toho důvodu,že jsme si povahově hodně podobné.
|
|
andy
|
|
Zaslal: 1.12.2007 22:41 |
|
|
|
|
No vrátit by se mohla,alespon by bylo o čem točit.
|
|
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
|
| | |
Všelicos
Administrátor
|
|
Zaslal: 10.1.2008 18:02 |
|
|
|
|
andy napsal: | VŠELI-Netušila jsem,že seš tak ovlivnitelná a neumíš si stát za svejma názorama S takovou to v životě daleko nedotáhneš. |
Děkuji Ti za bodnutí do duše, andíku. Bez toho bych nastávající období nepřežila. Děkuji.
A teď vážně. Ti co mne znají ví, že jsem dost radikální a neměním názory jen tak, tak na 99% si na těch svých skutečně stojím. Pokud však nějaké změním, je to jen proto, že uznám svou chybu a přijmu cizí námitky. Andrea není člověk, se kterým bych nějak toužila být v blízkosti. Uznala jsem, že má své klady a že ji v seriálu ráda vidím. I nadále je mi však nesympatická. Člověka jako je ona jsem teď nedávno poznala a jsem šťastná, že už ho nejspíš nikdy nespatřím.
Pokud ti udělalo dobře, že sis rýpla do někoho, kdo nemá rád tvůj vzor, tak promiň. Není nad to vidět ostatní lidi šťastné.
Jdu spát. Jsem vynervovaná, nevyspalá, ale teď teprve jsem se se vším smířila. Měj se.
Omlouvám se za spam, asi byla blbost to sem psát, ale dnes nemám chuť být milá.
|
_________________ In Peace, Vigilance. In War, Victory. In Death, Sacrifice.
|
|
| | |
| Pro Andy :-) | |
sasadydzej
|
|
|
Zaslal: 10.1.2008 19:49 |
|
|
|
|
mas pravdu,je to celkem suprova zenska, a kdyby ji kobra 11 nemela, tak by si v tom PC ani nebyli schopni nic najít, nekdy mam takovy pocit
ale myslim, ze jako kazda jina z postav kobry 11 ma sve mušky,mno, to kazdy,ze
zatím se mejte vsichni moc hezky,ju??
|
_________________ Semir:Uč se a žasni!
Ben: Semir Gerkhan, postrach za volantem!--a nemýlil se!
|
cobra12
|
|
|
Zaslal: 11.1.2008 17:51 |
|
|
|
|
Na úplně první fotce od Woxys má Andrea úplně stejný model jako naše třídní, ale ta ho má bez výstřihu, takže to vypadá ještě hůř.
Ale abych nebyla off topic, tak osobně proti Andree nic nemám, i když někdy bych ji vystřelila na Měsíc.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 10
|
|
|
|